MinerBlock-gjennomgang: Nettleserbasert Cryptocurrency Miner-blokkering?

Klikk på fanen 'Filterlister'. Minerblokk lar deg blokkere JS-skript for miner like før i belastninger og stoppe gruvedrift på nettsteder som bruker datamaskinens CPU. Cryptowatch, vi vet hva som er iboende og tidsverdien til et alternativ. Sammen med sentraliserende hasjkraft, er det en bekymring for at en sentralisert Bitcoin ønsker velkommen regulering, som radikalt vil avvike fra Bitcoin sine røtter som et desentralisert, uavhengig og sensurfritt nettverk. Dette problemet kan forenkles for forklaring: For å tjene Bitcoin, må du oppfylle to betingelser. Det sannsynlige utfallet er et katastrofalt krasj som setter den regionale økonomien tilbake etter år. Bitcoin mining er prosessen med å legge til transaksjonsprotokoller til Bitcoin's offentlige hovedbok av tidligere transaksjoner. En hasj består ikke bare av informasjon fra blokkeringen av transaksjoner, noen andre data blir også brukt.

Disse skriptene blir automatisk aktivert som standard når du besøker et nettsted. Det kan være andre faktorer som påvirker antall bitcoin-noder som prisen på bitcoin, total bitcoin-interesse, og tilgjengeligheten til bedre nett- og mobile lommebøker. Utdanningsinstitusjoner er spesielt utsatt, la han til. Det er ikke den offisielle måten å bruke CoinHive Miner (som antas å være lastet fra lib/coinhive. )I enhver rettferdig og omfattende sammenligning av ressurskostnader mellom de to systemene, vil Bitcoin sannsynligvis sammenligne veldig gunstig!

Snarere, Spurs JavaScript på en vist webside som prosessoren til hver besøkende maskin til handling.

Dessuten refererte et par nettsteder vi undersøkte domenenavnene til de infiserte nettstedene i det ondsinnede skriptet - noe som fikk dem til å se enda mer ut som om de hører hjemme på nettstedene. Den ene er rask konsolidering. 5 millioner Bitcoin i omløp. Hvis du legger dette til side og tar hensyn til de forferdelige annonsene, kan slike nettsteder faktisk være på noe.

Så, hva har "64-sifrede heksadesimale tall" å gjøre med Bitcoin-gruvedrift? Pay-per-aksje: Det er andre måter å beskytte systemet mot kryptojakker. ”Med trykte valutaer er det ikke noe å duplisere penger. Cryptocurrency er en rent digital valuta som ikke har noen fysisk form. Bitcoin mining-programvare:

 • Hver lommebok har sin egen unike bitcoin-adresse.
 • Transaksjonen er samlet i en blokk.
 • Det er 18 ledende nuller i det nåværende målet, noe som betyr at antallet totalt gyldige hasjer er 16⁴⁶ (bare 64-18 = 46 ikke-null sifre gjenstår).
 • 97 per i dag.
 • Selv om å motbevise “økonomiske eksperter” er så enkelt som å henvise dem til Bitcoin dagens markedspris og fortsatt eksistens, krever det en mer gjennomtenkt tilnærming å forklare hvorfor Bitcoin er verdt sine elektriske kostnader for miljøbevisste.
 • Hvis du vil prøve lykken med gruvedrift i bitcoin, er nok denne bitcoin miner3 den beste avtalen.

Sammenligning av maskinvare fra Bitcoin Mining

Det er ikke noe minimumsmål, men det er et maksimalt mål satt av Bitcoin-protokollen. Her er 9 gode grunner som samlet sett og etter vår mening fullstendig rettferdiggjør verdens riktignok høye utgifter til strøm til Bitcoin-prosjektet: Disse kostnadene inkluderer ikke strøm, som raskt kan legge opp. De som er interessert i mer tekniske detaljer, kan slå opp kildekoden for henholdsvis minerBlock og No Coin (her); begge er tilgjengelige på GitHub. Gruvebassenger gir en slik løsning. Sannsynligheten for å beregne en hasj som starter med mange nuller er veldig lav, derfor må det gjøres mange forsøk. Skriptblokkerende nettleserutvidelser som NoScript for Mozilla Firefox eller ScriptBlock eller ScriptSafe for Google Chrome vil forhindre at alle nettleser gruvearbeidere kjører.

2 (13/04/2019): Det er også andre måter å blokkere disse skriptene, for eksempel å redigere vertsfilen for å omdirigere dem og forhindre at websider laster inn skriptene. Siden de er anonyme og desentraliserte, kan man bruke dem til å utføre betalinger som ikke kan spores av myndigheter. Datamaskinen jeg brukte til dette eksperimentet har en firkjerne Intel Core i7 Skylake-prosessor. Krypto gruvedrift har også en uvanlig meldingslengde.

En annen sikkerhetsleverandør som analyserer nettverkstrafikk for å oppdage potensiell kryptovaluteaktivitet, er Darktrace med Enterprise Immune System-teknologien. For å beskytte brukere som ikke vil at datamaskinene deres skal brukes til slike ting uten deres tillatelse og som ikke vil gi opp CPU-sykluser for å generere overskudd for andre, har Adblock Plus gitt ut et filter som vil blokkere kapringer av cryptocurrency gruvearbeidere. Dette er en måte nøyaktigheten til blokken blir bekreftet.

 • Derfor, for å forhindre at brukere haster tusenvis av transaksjonsblokker hvert sekund og utvinner alle tilgjengelige Bitcoins i løpet av få minutter, må Bitcoin-nettverket bevisst gjøre prosessen vanskeligere.
 • I denne tradisjonelle ordningen mellom leser og utgiver, kan vi tilby leserne våre en gratis leseopplevelse i bytte mot å vise dem annonser.
 • Denne utvidelsen analyserer skript som dine åpne nettsteder kjører, og hjelper deg å oppdage og blokkere gruvedrift av Bitcoin, Monero eller andre kryptovalutaer mens du er på farten.
 • Selskapet har inngått et samarbeid med Disconnect for å inkludere skript som forhindrer nettleseren din i å laste urettig innhold.

Start På En Torrent

Det ser ut som om dette ikke er en ny infeksjon, men siden angriperne allerede kontrollerer “sikkerheten. Slik investerer du i bitcoin: komplett nybegynnerguide 2019, det betyr ikke at det ikke er like farlig. Verdien av bitcoin i forhold til kostnadene for strøm og maskinvare kan stige de neste årene for å kompensere delvis, men det er ikke sikkert. I henhold til beviset for aksjeprinsippet, i stedet for datakrefter, samler de deltakende brukerne deres innsats, visse mengder penger, blokkeres på lommebøkene og delegeres til bassengets innsatsbalanse. Det er grunnen til at når nettverkskraften stiger, øker vanskelighetsgraden også. I utførelse av nettstedet er ingenting installert. Bitcoin mining er med vilje designet for å være ressurskrevende og vanskelig, slik at antallet blokker som blir funnet hver dag av gruvearbeidere, holder seg jevnt.

"Dette er den virkelige risikoen organisasjoner bør tenke på siden det er mye vanskeligere å oppdage, og for noen kan være veldig lukrative, og dermed gjøre det til noe som kan bli mer vanlig," sier han.

Kontrovers rundt JavaScript Miners

På den tiden var disse grunnleggende stasjonære PC-ene kraftige nok til å fullføre de nødvendige oppgavene. I følge en blogg fra Coinhive, steg hashfrekvensen for bassenget deres fra 0 MH/s til 3 MH/s i løpet av et par dager før de nådde 13. ASIC-er designet for Bitcoin-gruvedrift ble først utgitt i 2019. Vi har også en lignende guide som hjelper eiere av Magento-nettsteder. Det vil vise CPU-bruk tabulatorisk i Chrome og hjelpe deg med å oppdage den skyldige. Et annet verktøy mange liker å kjøpe er et Bitcoin debetkort som gjør det mulig for folk å laste et debetkort med penger via bitcoins. I alle fall er intensjonen vår å finne ut hvordan desentralisert databehandling kan brukes til andre bransjer som trenger datakraft for å redusere kostnadene ved å drive et nettsted og redusere avhengigheten av annonser.

Vi innser at spesifikk teknologisk utvikling nå betyr at det ikke bare er leserens øyeepler som har verdi for nettstedet vårt - det er også datamaskinens mulighet til å gjøre beregninger også. For tiden basert på (1) pris per hasj og (2) elektrisk effektivitet er de beste Bitcoin miner5 alternativene: De fleste nettsteder som lager TPB-lignende overskrifter bruker en ny tjeneste som heter Coin Hive for gruvedrift. Gruvedrift er også mekanismen som brukes til å introdusere Bitcoins i systemet: Ulike selskaper kombinerer gruvedrift og oppvarming av Bitcoin til smarte enheter, til fordel for begge bransjer. For betaprogrammet vårt vil vi starte med å bruke din prosessorkraft for å støtte utviklingen og veksten av blockchain-teknologi og cryptocururrency. For å håndtere variansen i inntektsgruvene begynte de å organisere seg i bassenger, slik at de kunne dele belønninger jevnere. 7 (10/07/2019):

Siste Nytt

94 (07/12/2019): Sjansen er stor for at du hører uttrykket "bitcoin mining" og tankene dine begynner å vandre til den vestlige fantasien om hakker, skitt og slå den rike. For å lage en gyldig blokk må gruvearbeideren finne en hasj som er under vanskelighetsmålet.

Hvis du vil følge med på nøyaktig når disse halvingene skal skje, kan du konsultere Bitcoin Clock, som oppdaterer denne informasjonen i sanntid.

21 samlet inn 120 millioner dollar i risikokapital, en rekord for et Bitcoin-selskap. Når en gyldig hasj er funnet, blir blokken lagt til kjeden og løpet starter på nytt, denne gangen for neste blokk. Operas gruvebeskyttelse for cryptocurrency er en del av Operas innebygde annonseblokker. Det fungerer med Chrome, Safari, Firefox og Android. Nederst til venstre i dette vinduet ser du CPU-bruken din som en prosentdel, fordelt på System, User and Idle. 13 (18/02/2019): Vel, prøv å legge inn alle tegnene i avsnittet ovenfor, fra “Men” til “blokkering!

Imidlertid, som vi allerede har nevnt, ikke alle gruveskript for cryptocurrency er dårlige. Hvilken blockchain råder? For at Bitcoin miner0s faktisk skal tjene bitcoin på å verifisere transaksjoner, må to ting skje.

 • Som diskutert, er den enkleste måten å skaffe seg Bitcoin på å kjøpe den på en børs som Coinbase.
 • Noen måneder tidligere hadde et selskap som heter Coinhive utviklet et kodestykke JavaScript som, når det ble plassert på en webside, kunne gruve Monero ved å bruke prosessorkraften til datamaskiner som kjører besøke nettlesere.
 • Når gruvearbeideren har fullført prosessen, gir bitcoin-nettverket ham eller henne en gullklump på 12.
 • Programvaren for bitcoin-gruvedrift er kjernen i vellykket cryptocurrency-gruvedrift fordi den forteller maskinvaren å gjøre det harde arbeidet, og passerer langs transaksjonsblokker for å løse.

I Slekt

7 og høyere for en Salon-fane: Hvis du har klart det så langt, så gratulerer! Hvis du ikke er sikker på hvordan du kan finne ut om datamaskinen din brukes til å gruve mynter uten din viten, må du lese artikkelen vår om å oppdage myntdrift. Å holde maksimalt mye høyere enn gjennomsnittet er nyttig når du skal håndtere bølger av transaksjoner i ferier eller for eksempel personer som prøver å spam nettverket. Spesielt sørger bitcoin miner-er for at bitcoin ikke blir duplisert, et unikt bløt med digitale valutaer kalt “dobbeltutgifter. Det er et system som krever noe arbeid fra tjenesteanmoderen, som vanligvis betyr behandlingstid av en datamaskin. Den resulterende hasjen må starte med et forhåndsbestemt antall nuller.

Salon utvinner digitale valutaer (for vår beta, Monero). For å forklare hvordan bitcoin-gruvedrift fungerer mer detaljert, la oss begynne med en prosess som er litt nærmere hjemmet: Bitcoin-utvikleren Greg Maxwell har uttalt at en håndfull enheter til Bitcoin trolig er til skade for det store flertallet av hasjkraften. Hvordan fungerer bitcoin-transaksjoner? Utstedelse reguleres av Difficulty, en algoritme som justerer vanskeligheten med Proof of Work-problemet i samsvar med hvor raskt blokker løses innen en viss tidsramme (omtrent hver 2. uke eller 2019-blokkering).

Anbefalt

Denne prosessen skaper en "voksforsegling", som sier at denne blokken og den som er før den er nøyaktig. Namecoin, den aller første altcoin, bruker den samme SHA-256 Proof of Work-algoritmen som Bitcoin, noe som betyr at gruvearbeidere finner alle løsninger for både Bitcoin og Namecoin-blokker samtidig. Derfor er en av de beste sikkerhetsrutiner for webansvarlige å overvåke integriteten til nettstedene deres. Ved hjelp av denne funksjonen kan du legge til nettsteder som tillot å utføre cryptocurrency mining ved å bruke datamaskinens ressurser. Bitcoin bruker Hashcash-beviset på arbeid. Cryptocurrency gruvedrift bruker datakraft for å løse vanskelige matematiske gåter kalt proof-of-work-funksjoner, sa Avital. Hvis du ønsker å få bitcoins basert på en fast mengde gruvekraft, men ikke ønsker å kjøre den faktiske maskinvaren selv, kan du kjøpe en gruvekontrakt.

I informatikk er den generelle tilnærmingen til skalering å se etter frukt med lav hengende størrelse som kan kjøpe deg litt tid (hvis du er i fare for at ting skal falle snart), og begynn å prøve mer komplekse løsninger. Som et resultat blir de veldig flinke til å skjule skadelig programvare. Selv om trafikken er kryptert - og 60 prosent av all nettverkstrafikk nå er det - er periodisiteten til kommunikasjonene, lengdene på meldingene og andre subtile indikatorer sammen for å hjelpe systemet med å oppdage infeksjonene. I teorien kunne du oppnå det samme målet ved å rulle en 16-sidig dyse 64 ganger for å komme fram til tilfeldige tall, men hvorfor i all verden vil du gjøre det? Mange leverandører jobber med å oppdage kryptogruveaktivitet på nettverksnivå. Alle transaksjoner er låst i bokser med en virtuell lås.

Ukraina-affæren Betydningen av Donald Trumps galne fordømmende selvforsvar

Så full ansvarsfraskrivelse: Det er også en flott måte å vise din takknemlighet for prosjektet. Hvordan får jeg prosessen til å stoppe? Svaret her er helt klart ja (i det minste på et tidspunkt). Hver lommebok har sin egen unike bitcoin-adresse. Jeg tror at det er greit å bruke det av og til, som for beviset på en captcha. Så lenge du forstår dette og gir samtykke, er det ingen problemer. Likevel har gruvedrift magnetisk trekkplaster for mange investorer som er interessert i cryptocurrency.

FPGA-gruvedrift er en veldig effektiv og rask måte å gruve på, sammenlignbar med GPU-gruvedrift og drastisk bedre enn CPU-gruvedrift. Det tok ikke lang tid før det skjedde. Flygebilde via www. I 2019 ble dette halvert til 25 BTC. I fremtiden, etter hvert som antallet nye gruvearbeidere av bitcoins får lov til å opprette i hver blokk, vil avgiftene utgjøre en mye viktigere prosentandel av gruveinntektene.

I stedet er det 100 prosent desentralisert og drevet av matematikk ved bruk av komplekse algoritmer som kjører på kraftige datamaskiner. Dette potensialet vil sannsynligvis bli realisert snart ™ med distribusjonen av det første Lightning Network. Når løsningen er funnet, blir den nye blokken lagt til blokkjeden og deretter forplantet over hele nettverket.

I skrivende stund blokkerte ingen av de største nettleserne aktivt cryptocurrency-gruvearbeidere, så i denne artikkelen skal jeg vise hvordan du kan beskytte deg mot cryptojacking.

De Dødes Morgen

For å komplisere gruvedriften ytterligere, implementeres noe som heter Bitcoin Difficulty i prosessen. Ankomsten av ASIC-gruvearbeidere trakk bitcoin-gruvedrift ut av riket til hjemmebrukere og inn i en industriell tidsalder dominert av de enorme bergverksbrukene som vi er mer kjent med i dag. Begge disse plattformene lar webansvarlige registrere og skaffe seg et kodestykke JavaScript-kode som de kan installere på nettstedene sine. Disse dataene blir kontinuerlig oppdatert og gitt til alle som deltar slik at de forstår hva som skjer.

Det er som å finne en nål i en høystakk. CPU bitcoin-gruvedrift ga vei for GPU (Graphical Processing Unit). Resultatene er helt sikkert interessante; kanskje til og med begynnelsen på et dyptgripende teknologisk skifte i hvordan vi driver liv og virksomhet!

Målet med denne vanskelighetsalgoritmen er å sikre at bare en ny blokk blir lagt til hvert 10. minutt. I de fleste tilfeller er det helt ufarlig. Cryptojacking har erstattet kryptering av ransomware som det cyberkriminelle våpenet du velger. Tjener favorittnettstedene dine penger på CPU-en din?

Bli Med Over 20 000 Abonnenter!

I tillegg til lommeboken trenger du også de riktige verktøyene - og de verktøyene har endret seg betydelig de siste årene. Vi venter fortsatt på detaljer om denne saken, så følg med på oppdateringene. De fleste open source-prosjekter har kostnader, og jeg dekker for øyeblikket dem selv.

Hva gjør Salon med datamaskinen min hvis jeg bestemmer meg for å melde meg på?

Heldigvis er det noe programvare som kan hjelpe. Dette tjener både formålet med å spre nye mynter på en desentralisert måte, så vel som å motivere folk til å gi sikkerhet for systemet. Noen gruvearbeidere - spesielt Ethereum-gruvearbeidere - kjøper individuelle grafikkort (GPU-er) som en rimelig måte å broste sammen gruvedrift. Det som er spesielt nyttig er at du, i likhet med en annonse-blokkerer, kan velge å fjerne visse nettsteder fra listen over blokkerte domener i tilfelle du bevisst vil låne ut CPU til bruk. Men slik hovedkortet så adeptly oppsummerte det, kommer alt til slutt ned på brukerens samtykke: Når en webside er oppdatert om myntdrift, er det ingen skade i å støtte innholdet eller tjenesten ved å la den utnytte datakraften din. Forutsatt at datamaskinen din ikke har installert et ondsinnet myntprogram, er det flere måter å blokkere myntbruk mens du surfer. Det er en wiki med nyttig informasjon, sørg for å lese den hvis du er interessert i noen av disse emnene:

Gitt nye blokker produseres i gjennomsnitt hvert tiende minutt; ventetiden skal ikke ta mye lengre tid enn en time. Hvis CPU-bruken forblir høy, må du sjekke om popup-vinduer eller "pop-unders" har blitt lansert i bakgrunnen, da disse kan være ansvarlige for din høye CPU-bruk. Da papirer flyttet innhold på nettet, var økningen i online annonseinntekter ikke tilstrekkelig til å utgjøre dette gapet på 40 milliarder dollar. Hvis du vil støtte Ars Technica og unngå annonser, kan du registrere deg for en av abonnementsplanene våre. De fleste open source-prosjekter har kostnader, og jeg dekker for øyeblikket dem selv. Noen mennesker likte ikke dette. Transaksjonsgebyrer som svevde rundt kr0.

Python Topper IEEEs liste over mest populære programmeringsspråk

I 2019 begynte bitcoin miners å bruke datamaskiner designet spesielt for gruvedrift av cryptocurrency så effektivt som mulig, kalt Application-Specific Integrated Circuits (ASIC). Og for det andre, ved å løse beregningsmessige problemer, gjør bitcoin miner5s bitcoin-betalingsnettet pålitelig og sikkert, ved å verifisere transaksjonsinformasjonen. I følge Olson kommer kryptokjetting i to former: Kopier/lim inn URL-adressen i delen "Blokker URL-adresser som inneholder denne teksten", og klikk deretter på "Blokker den! "

Deretter legger du til følgende tekst i tekstboksen: Dette betyr at hvis du setter opp et sted som opplever overforsyning med strøm fra variable grønne kilder, er det mulig å få betalt for gruvedrift av Bitcoin som en offentlig tjeneste! Dette ble fulgt av noen andre rapporter av lignende art. Det har vært en enorm mengde svindel fra Bitcoin-gruvedrift. Blokkering av alle annonser vil bare oppfordre flere nettsteder til å bruke cryptocurrency gruvearbeidere og andre forferdelige ting mot brukere uten adblock.

A mister gruvebelønningen og gebyrene, som bare eksisterer på den ugyldige A-kjeden. Jeg forteller tre venner at jeg tenker på et tall mellom 1 og 100, og jeg skriver det tallet på et stykke papir og forsegler det i en konvolutt. Bitcoin gruvedrift, det produseres ganske mye varme når ASIC-gruvearbeiderne er på jobb. I det minste beta er NoCoin-alternativet aktivert som standard. På dette tidspunktet har ikke transaksjonen kommet inn i Blockchain ennå. Hackere vender seg mot cryptojacking - infiserer bedriftsinfrastruktur med crypto mining-programvare - for å ha en jevn, pålitelig, pågående inntektsstrøm. Husker du ELI5-analogien, der jeg skrev nummeret 19 på et stykke papir og la det i en forseglet konvolutt? Når det er sagt, kan gruvedrift påvirke ytelsen (og batteritiden) til datamaskinen din og (marginalt) øke strømregningen. Dette er sannsynligvis ikke den mest effektive måten å gruve på, og som du kan gjette er mange gruvearbeidere i det like mye for moro og utfordring som for pengene.

Bekreftelse Av Blockchain

Helt klart muliggjøring av slike spennende og potensielt transformative teknologier er verdt energikostnadene... spesielt gitt synergien mellom smarte enheter og strømsparing gjennom økt effektivitet. En massiv liste over jobber-hjemme-jobber for pålitelige inntekter, de 20 arbeidsgiverne ovenfor er bare et lite utvalg av de mange flotte selskapene som ønsker å ansette for legitime arbeidsplasser fra hjemmet. Gruvearbeidere får betalt for arbeidet sitt som revisorer. Den ubrukte prosessorkraften er ressursene du allerede har, men bruker ikke aktivt det fulle potensialet ditt når du surfer salong. 0 (26/09/2019): Større blokker vil åpne for mer plass i hver blokk, og redusere etterspørselen etter begrenset plass og senke transaksjonsgebyrene som kreves for å okkupere den plassen. 12 (14/02/2019):

Pålitelige innsidere kan også spinne opp virtuelle maskiner på AWS, Azure eller Google-skyen, gjøre beregningene sine, og deretter slå dem av raskt før noen legger merke til det, sier Robert McNutt, administrerende direktør for fremvoksende teknologi i ForeScout. I stedet for å stole på noen fjerne, uanmeldelige menneskelige myndigheters visdom og tilbakeholdenhet, er Bitcoins forsyningsgrense nedfelt i koden; dets "digitale DNA", som et spørsmål om enstemmig enighet. Men vil kryptogruving være en pålitelig og bærekraftig inntektskilde for utgivere? De vil være tilgjengelige i den stabile utgivelsen av Firefox om noen uker. Dette kommer Bitcoin til gode ved å utvide det til ellers uforsvarlige brukssaker. Det hender bare å løse mange av problemene som dekkes i speed-delen av dette nettstedet, så last ned CleanMyMac for å få Mac-maskinen oppe i dag.