Slik bygger du en datamaskin for handelsdag (+ En titt på oppsettet)

Derfor kan du si at en prosessor med flere kjerner består av flere små prosessorer som er pakket inn i en brikke. Jeg kan ikke utelukke at jeg har savnet noe jeg trenger å kjøpe når jeg bygger datamaskinen, men nedenfor er listen over alle delene jeg har bestilt til denne handelsdatamaskinen. Den relativt nylige introduksjonen av solid state-stasjoner, eller SSD-er, har gjort harddisker til et annet område der du kan maksimere din datahandels datamaskinens ytelse. Hvis du vil ha en handels-PC med 6 skjermstøtte, kan vi oppgradere denne handels-PCen til å håndtere 6 skjermer også. Derfor er dette lille tilbehøret ekstremt viktig.

Systemet er under stor belastning. En bærbar PC og en iPad. Vil du bestille fra Falcon Computers?

Jeg regnet også med: De er utvilsomt langt overlegne når det gjelder spill enn resten av de testede kortene, og de vil også matche topp ytelsen på all din handelsprogramvare. En arbeidsdag for handelsdag består ikke bare av en handelscomputer og noen få skjermer. I en quad-skjermoppsett har handelsmenn to nedre og to øvre skjermer. En siste merknad om skjermer, sørg for at du får skjermer med en god oppløsning og hold lysstyrken lav, slik at øynene ikke anstrenger seg. Forsinkelse er når du mottar gamle data i stedet for de nyeste dataene. Fortsett å se etter salgsmuligheter til identifiserte priser for et bestemt tidspunkt. Jeg bruker Diamond USB til HDMI-adaptere.

  • For RAM må du ha minimum 8 GB hvis du har et stramt budsjett.
  • Tid er penger i handel, bokstavelig talt.
  • Det er veldig viktig at grafikkortet du har i systemet ditt, er riktig konfigurert for konfigurasjonen av fire eller seks skjermer.
  • Vil du kjøpe en rask trading-pc.

Keith Hetherington

Den vanligste skjermoppløsningen er fortsatt 1920x1080, som er full HD. Så, hva kan vi lære generelt fra disse CPU-testene? Hvis øynene er vinduet for sjelen, er skjermkort et vindu til handel. Deres i5 CPU-ekvivalent ville være Ryzen 5 1400 til en rimelig pris på rundt kr150. Sikkerhetskopiere CPU er 32 GB raskt DDR4-3200 minne, noe som gir deg en fantastisk kombinasjon av hastighet og kapasitet.

Selv om flere CPU-tråder er med på å behandle store datamengder, bestemmer CPU-frekvensen (og moderne arkitekturen) sin enkeltrådede ytelse, og spesifikasjonen er det som virkelig forbedrer trading-PC-ytelsen. Vi forstår imidlertid at noen kunder kanskje vil kjøpe 4 eller 6 nye skjermer og kanskje fortsatt bruker 1 eller 2 de allerede eier og legger dem til i oppsettet. Det var på tide å sette alt sammen og starte det opp for å se hvordan det holder mot den sanne testen, live trading. Selv om du ikke kan kjøre på sikkerhetskopieringskraft på ubestemt tid (basert på kapasiteten til UPS), gjør det deg i stand til å stenge alle stillinger som du ikke vil legge igjen, i tillegg til å lagre alt du jobbet på. Ram er et korttidsminne som inneholder informasjonen som må være lett tilgjengelig av CPU. Vi har tydelig sett at et relativt avansert spillgrafikkort, GTX 1060 gir oss ingen fordel i Google Octane- og JetStream-nettlesertestene, og det gir bare en marginal forbedring av WebXPRT-testen som reduserer betydelig hvis vi rabatterer de grafiske 3D-aspektene av den aktuelle testen.

Vær oppmerksom på at mens du bruker handelsprogramvare, er det absolutt ingen måte at batteriet kommer til å vare så lenge produsenten sier at det vil. Du kan skalere opp når og når behovet oppstår. Vår uttømmende testing overgår industristandarder, støttet av høykvalitetskomponenter for eksepsjonell beskyttelse i verden. Ved å ha en rask internettforbindelse, unngår du i utgangspunktet risikoen for å hoppe i en handel tidligere eller senere enn planlagt, noe som vil koste deg penger. Hva er den beste prosessoren for en handelscomputer? Vi har et stort utvalg av forskjellige harddisker å velge mellom. Dette er bare et datortårn, ikke skjermen.

For en rimelig løsning, gir denne bærbare datamaskinen gode resultater.

Harddisk Og Kjølesystem

Størrelsessaken velger du Antall skjermkort du vil kjøre. Tabellen nedenfor viser deg de siste datamaskinkravene på dette tidspunktet for å kjøre Thinkorswim-plattformen. De fleste får disse filene som e-postvedlegg eller lenker. Selv om det fortsatt anbefales at du bruker en fast kablet internettforbindelse for dagshandel når det er mulig, er det ikke nødvendig å være altfor opptatt av å bruke WiFi til dagshandel. Se 100% bevis nedenfor! Virkelig her trenger vi bare å matche våre komponenter og etui og sørge for at strømforsyningen har alle nødvendige tilkoblinger og vil passe inn i saken. Selv om det gis råd med de beste intensjoner, bare fordi noen handler vellykket med et bestemt datamaskinoppsett, betyr ikke det nødvendigvis at det de har er best med tanke på ytelse eller verdi.

Et bærbar datamaskinbasert handelsoppsett vil sannsynligvis fungere for de fleste handelsmenn, spesielt de som bare kommer inn på det. 3 tommers Full HD-skjerm med en 16: Selvfølgelig vil de fleste ikke ha dette problemet noen gang fordi standardskalering i Windows alltid er satt til 1: Med denne frykten ikke fjernet, er verden min østers, og mulighetene er uendelige.

Kombinert med den lette kroppen på enheten (under 1 kg), skriver Galaxy Book S et nytt kapittel innen mobilitet.

Handelscomputer For Algoritmiske Handelsmenn

Det er et bredt utvalg av veggfester og skrivebordsmonter som du kan velge mellom for å få skjermene dine til å konfigurere akkurat slik du vil. De øverste sikreste crypto til fiat-utvekslingene, cEX har støtte for EUR, USD, GBP og RUB. Den eneste måten å kjøre et skjerm med høy 4K-oppløsning er å ende opp med å bruke skrivebordsskalering for å gjøre noe lesbart, uten å skalere de fleste føler at alt er for lite å se på. Hvis du vil ha en høypresterende prosessor, kan du gå til Intel Core i7-6950x som har 10 COREs @ 4. Denne funksjonen lar deg bevare disiplin i ustabile markeder siden henrettelser utføres automatisk.

0845 508 5377

Scenario 3 - Great Performing Trading Computer Running 2 - 6 skjermer: Spørsmål om dette oppsettet? I "Handelsprogramvare- og maskinvarebegrensninger" ser vi nærmere på dette og går gjennom multicore-støtte for de vanligste handelsplattformene.

Hva Du Skal Se Etter I En Bærbar Eller Stasjonær Datamaskin

I litt omvendt retning fra webtestene gjør Skylake X-brikkene bedre, og i9 7900X er rangert som topp med en 3. En fersk rapport uttalte at deltakelse i samfunnsansvarstiltak økte produktiviteten på arbeidsplassen med 13 prosent. Noen dagshandlere er komfortable med bare en handelsmonitor. Kan jeg ikke bare kjøpe en vanlig bærbar PC på min lokale Staples eller Best Buy?

Vær oppmerksom på at hvis du bestemmer deg for å bruke flere skjermer for å handle, anbefaler vi at du holder deg til det samme skjermmerket og modellen for den mest pålitelige operasjonen.

Hvordan Bygge En Datamaskinoppsett For Handel

9GHz Turbo Boost. De fleste ATX Mid Tower-etuier vil passe inn i et standard skrivebordskap, selv om det anbefales at du måler skrivebordets kabinett og sammenligner det med de nøyaktige dimensjonene til saken du ser på for å sikre at den passer. Det er et svar på et innlegg der noen ber råd om datamaskinbygging for et nytt handelssystem de ønsker å sette sammen selv. Vel, jeg fant ut denne hemmeligheten på den harde måten, og jeg kommer til å avsløre den for første gang i dette innlegget.

Relaterte Artikler

Displayet er muligens det beste noensinne i en MacBook, noe som betyr at hvert diagram og skjerm vil blende øynene dine. Du kan starte med en liten plattform og oppgradere den over tid. Så en raskere stasjon kan gjøre at systemet ditt føles mer responsivt til tider, men det kommer ikke til å påvirke hvor raskt handelsprogramvaren din kjører når den er åpen og i bruk. Sjekk ut disse handelsbordene. 4K har en oppløsning på 3840 x 2160. Slik tjente penger uten jobb - skuld i gjeld, den gjennomsnittlige husholdningen har 7 283 dollar i kredittkortgjeld. Når du bruker en handels-PC, kan du holde følelsene i sjakk ved å holde deg til planen og unngå å nøle når du tar en beslutning.

En SSD-harddisk

CPU måles ved sin hastighet i gigahertz (GHz), som vanligvis starter ved 1 GHz og går opp til 4GHz. 10 råd om råd hver krone bør vite, disse aksjene kan se et fall på 50% i løpet av en handelsdag eller et 100% hopp i verdi bare på nyhetsrapporter om en ny patent- eller inntektsuttalelse. For eksempel er den typiske latensen, som er tiden det tar for en stasjon å starte tilgang til data, rundt 16 ms for en harddisk og mindre enn 0. Dette er verdens mest solgte, banebrytende handelsdatamaskiner. Lær alt du kan om de riktige spesifikasjonene som trengs for en datamaskin for dagshandel før du kjøper.

Du har et problem som du ønsker å få løst. 1 Gen 2-porter (bak) 4 x USB 3. Se for deg å ha flere store posisjoner som du overvåker og strømmen flimret. Handelskart er imidlertid veldig vanskelig å se på på en liten skjerm. Denne kunden valgte vårt tunge stativ med seks monitorer som holder skjermer opptil 27 ". Så du vil gruve bitcoin for fortjeneste? dette er hva du trenger å vite. "

Noen ganger må du ha flere vinduer åpne samtidig, mens du streamer en stor mengde sanntidsdata, alt mens du utfører lynraske handler der hvert sekund (eller mindre) teller.

Merlin Rothfeld

Det er i utgangspunktet to typer harddisker, de gamle magnetiske/spinnende tallerkenbaserte stasjonene og de nye flashbaserte stasjonene, eller SSD-er. Ustabiliteten viser seg kanskje ikke umiddelbart, og kan gå helt upåaktet hen i måneder eller år. Denne funksjonen lar deg handle flere strategier og kontoer samtidig. Malware inkluderer også virus. På eBay kan du bla gjennom et variert utvalg av datamaskiner for dagshandel som er designet for å gi deg høye behandlingshastigheter for å fullføre dine spesifikke oppgaver. UPSen har en annen viktig rolle, bortsett fra å være en backup-enhet. Du kan jobbe med det du har og oppgradere over tid. Ansatte vil ha selskaper som påvirker verden positivt.

Du åpner et diagram og flytter det enkelt til en av de ekstra skjermene, et andre diagram åpnes og plasseres et annet sted, i løpet av få minutter ser du alt du trenger å se, alt på samme tid, og sikrer at du aldri går glipp av et mulighet igjen. I7 er i enden av Intels forbruker-CPU-linje, og den første mainstream-CPU som tilbyr seks kjerner. Nedenfor vil jeg fremheve de grunnleggende komponentene du trenger for din dagshandel PC: Alle resultatene kan variere.

HP XEON I7 8 KORER (16-PROSESSOR) 6-MONITOR TRADING COMPUTER m/24GB ✓256 SSD + 1TB

For eksempel er jeg fryktelig om å slette e-post. For at en aksjehandler skal oppnå topp ytelse, trenger den minimum 8 GB RAM for å unngå frysing eller svake hastigheter. Hvis du ikke er en datamaskinekspert, kan du prøve å bestille datamaskinen nøyaktig slik du vil ha den (nøkkelferdig), ideelt fra et firma som spesialiserer seg på montering og service av handel eller avanserte spillcomputere (Bildet ovenfor viser et typisk handelsdatamaskinoppsett med fire (4) skjermer koblet til samme datamaskin (4-skjerm array på et stasjonær stasjon). )Mens en bærbar PC kan se slank og profesjonell ut, må du vite at du kan stole på den når du er klar til å dumpe aksjer umiddelbart etter en rask midt på dagen.

Hvis du er i dagshandel, har du kanskje tenkt på dette:

Legg Ut En Ny Kommentar

30 breakout når tids- og salgsvinduet går amok. Og ikke glem, bruk en overspenningsvern for å beskytte utstyret ditt! For skjermkortet har jeg valgt ASUS GeForce GTX 1070.

HP-handelsdatamaskin 12Monitor 512GBSSD 6TBHDD 64GBRAM 12TruePhysicalCores W10P!

Windows 10 Home Edition, Google Chrome v59, Handbrake 1. Vi har brukt saker fra nesten hver produsent i over et tiår og kan lett si at Fractal Design & Cooler Master tilbyr saker som er overlegen alle andre produsenter. Beste amerikanske valutameglere 2019, spot forex-kontrakten er den typen som omsettes av folk flest, og dette også hva du handler når du bruker en online megler. Hovedkortet har hvite aksenter, så jeg bruker hvit kjølevæske og også tilpasset hvit kabling til strømforsyningen.