16 Beste Måter å Tjene Penger Hjemmefra (legitim)

Rengjør støvet, sorter ut oppbevaringsskapet ditt og sett opp et garasjesalg.

Bare sørg for å leie plassen din, hvis du er leietaker eller tilhører en huseierforening. Hvis du har gode datakunnskaper og kan skrive raskt, kan du kanskje jobbe hjemmefra med medisinsk transkripsjon. I disse dager kan dette ikke være enklere.

Hvis du har en innkjørsel eller et dedikert sted som du ikke bruker, kan du leie det ut på Craigslist eller en annen tjeneste. Lær hvordan Laura, Leslie, Greg, Samantha har fulgt drømmene sine om å bli frilansforfattere. Og en av de mest legitime frilansmulighetene akkurat nå er skriving. Å selge digitale produkter kan være like vellykket som å selge fysiske produkter. Du kan finne gode spillejobber på UpWork, Fiverr, faktisk og Remote. Lønnsomme binære opsjoner signaliserer franco i frankrike, litt dyrere enn de vanlige økonomiske verktøyene. En annen funksjon jeg elsker om Acorns er muligheten til å investere ekstra endring. Penger du tjener vil være i amerikanske dollar, men alle kan registrere seg og gjennomgå.

 • Mens du besøker et nettsted, vil skjermen din bli spilt inn så vel som stemmen din.
 • Vet at jeg bare anbefaler produkter, verktøy og læringsressurser som jeg personlig har brukt og mener er virkelig nyttige, ikke på grunn av de små provisjonene jeg gjør hvis du bestemmer deg for å kjøpe dem.
 • Du får betalt for å blogge, tweet, ta bilder og ta videoer.
 • Det er mange nettsteder på nettet som enten vil kjøpe din gamle smarttelefon direkte, eller la deg liste opp telefonen din for de tusenvis av mennesker der ute som ikke er villige til å skaffe ut kr1000 + for en skinnende ny iPhone.
 • Når du har etablert deg i noen av de mange frilans-vertikale på nettet, kan du bruke tiden din på å fokusere bare på å gjøre salg inne (booke frilanskontrakter med kunder med høy verdi) og deretter underentreprenere arbeidet ditt til andre frilansere. penger på nettet.

Men de føler seg hjelpeløse til å gjøre noe med det. Hvis du ikke allerede har utstyret, vil de fleste selskapene ikke engang vurdere søknaden din. Det tar leiebetalingene og leieavgiftene og distribuerer dem tilbake til investorene som fortjeneste.

Hvis du jobber på heltid som jeg, må du maksimere sideinntekten så raskt som mulig.

Peer-to-peer Utlån

Store merker, girselskaper og til og med startups er villige til å utskille kr500 - kr5000 + per innlegg for å komme foran publikum. Hvis du ikke er kjent med konseptet, får tilknyttede markedsførere betalt for å henvise folk til produkter eller tjenester. Online shopping fortsetter å øke i 2019, spesielt hvis du bor i en ekspansiv by. Lønnsnivået varierer av typen arbeid du blir bedt om å gjøre. Boken handler om å endre din oppfatning av tingene dine, slik at du kan beholde det som virkelig er viktig og bli kvitt det som ikke er. Når du har funnet et sted å skaffe kunder og ha en e-post som får svar, kan du fortsette å gjenta det til du stadig får nye kunder.

Bare husk å lese det fine skriften, stille spørsmål og forstå risikoen. Hvis du har noen merkevarehakk eller bare har fantasifull kopi, er det mange muligheter til å tjene penger på nettet gjennom navn på selskaper og slagordkonkurranser. Det er gratis å registrere seg. Du må ta hensyn til avskrivning av bil og pengene du bruker på bensin, men hvis du er flink med turene du aksepterer å gjøre og ikke kjører for langt for en pickup, vil du definitivt kunne gjøre en ekstra 100 dollar på en dag.

Underleveranser Ekstraarbeidet Ditt Og Start Et Nettbyrå

Et annet alternativ er Nielsen Digital Voice. Tenk på Trim som din egen robotassistentassistent. Hvis du leter etter ekstra måter å tjene penger utenom heltidsjobben, kan du vurdere hva som har blitt den velprøvde metoden det siste tiåret: Under arbeidsdelen deres kan du søke etter muligheter for kontrakt eller telekomité. Slik kan du komme i gang.

5% og 10%, så i utgangspunktet tjener du penger med hvert kjøp du ville gjort uansett, så hvorfor ikke få penger? Når du har gjort det du trenger for å tjene penger raskt, men sliter med å få innvirkning, har du noen ganger ikke annet valg enn å få en deltidsjobb. Dette er en effektiv måte å markedsføre tjenestene dine, generere potensielle kunder og øke inntektene dine. Markedsfør produktet eller tjenesten din på Craigslist. Hvis den gamle mobiltelefonen din er ganske ny og i anstendig form, kan du vurdere å selge den for noen raske kontanter på nettet.

Bloggens Beste

Nå kommer du sannsynligvis ikke til å komme over noe sånt, men du kan fortsatt gjøre et raskt overskudd med litt søk. Det er grunnen til at de fleste appene du ser er kostnadsfrie. Du trenger ikke en selgerkonto, din egen webside eller noe annet for den saks skyld. Hvis du ikke er en utvikler, ser du sannsynligvis på denne penger å tjene penger og føler deg litt fast. I utgangspunktet bruker du bilen din som en bevegelig reklametavle og viser annonser for allmennheten. Målet med dette innlegget er å hjelpe deg å unngå den skjebnen. Dette innlegget er for de som ikke sitter pent allerede. Eller du kan skrive gjesteposter på andres blogger.

Så lenge du viser klienten din at du kan tilby virkelig verdi og fordeler, vil de ansette deg. Å tjene penger på nettet kan hjelpe deg med å tjene litt ekstra stress på siden, men det kan også hjelpe deg å unnslippe jobben din fra 9 til 5, slik at du kan bli en heltidsentreprenør. Sjekk ut de 10 mest solgte produktene på Etsy. Likevel kan du fremdeles tjene litt anstendige penger ved å veilede online på nettsteder som SmartThinking og Skooli.

Muntlige henvisninger fra venner og familie er fremdeles en fin måte å komme i gang, men du kan også opprette en profil på Care. På samme måte vil en klasse rettet mot mødre til små barn enten måtte inkludere barnevakt eller bli planlagt om natten, når det er større sannsynlighet for at de har hjelp med barna. Tjen penger for å søke på favorittnettstedene dine og deretter fullføre undersøkelser. Det beste stedet å registrere deg på disse oppgavene er gjennom Amazon Mechanical Turk.

Selg Dine Gamle Bøker

Liker du å skrive? Selskapet vil lagre klærne gratis og betale deg hver gang noen leier en vare av deg. Men før du begynner å bygge ditt første lønnsomme nettsted, trenger du et sted å være vertskap for. Tjen penger på denne typen nettsteder ved å belaste bedrifter for å liste opp jobbene deres på nettstedet ditt.

Leverandører som SaleHoo, Worldwide Brands og mange andre, tilbyr deg en ressurs for å frakte dine produkter. Når du lager kurset ditt, kan du se etter bemerkelsesverdige mennesker som også lager innhold på plassen. Du kan åpne en online sparekonto med høy avkastning. De fleste nettsteder som usertesting. Du vil da bruke bloggen din som et markedsføringsverktøy for å få folk til å kjøpe produktet ditt. Boken vil fortelle deg alt du trenger å vite, fra å kjøpe (inkludert bestemme verdier) til markedsføring og salg. Men faktisk jukser de deg ut av dine hardt opptjente penger. Du får en kr1 påmeldingsbonus og blir kompensert opp til kr50 per undersøkelse.

Bruk En Gratis Pengebesparende Bot.

Og selvfølgelig vil du også ha et godt kamera. Dette ligner på undersøkelsesnettsteder: Du finner konserter for Instagram, infographics, SEO og mer fra 49 til 500 dollar i måneden og over. Nyttårsoppløsningen nr. 1 er å komme tilbake i form, og å miste vekt er nøkkelfaktoren i å gjøre det. Hvis du har en undervisningsgrad, er det mer sannsynlig at du får en veiledningsposisjon. Hvis du har brukt mye tid på nettet, har du sannsynligvis et godt øye for hva som fungerer og hva som ikke gjør det. Under min diskusjon med Glenn Carter delte han historien om en New York-kokk som tjente kr1000 i måneden på deltid på dette nettstedet (tilbake da det ble kalt Feastly). De sier at deres topp bidragsytere tjener opptil kr300 i måneden på deltid.

Amazon tilbyr et godt markedsføringsprogram for tilknyttet selskap, men det er flere andre å sjekke. Et av de enkleste eksemplene på dette er alle menneskene som Game of Thrones. Du kan faktisk handle dagligvarer med rabattapper. Hvis de har det, vil de slå for deg og prøve å tilbakebetale deg forskjellen basert på prisbeskyttelsespolitikken i butikken. For flere tips og steder å selge, sjekk vår guide til salg av DVDer, CDer og spill. Som jeg nevnte kommer det hele ned på kvaliteten på domenenavnet, og resten avhenger av hvordan du markedsfører det. Du trenger ikke mye penger for å starte (du trenger bare å betale for hosting), og du må investere tiden din, men du vil kunne tjene over kr100 per dag hvis du følger mine enkle trinn for å tjene penger på blogging ! Klikk her for å se hvor mye penger du kan tjene og se hvordan Jaclyn vant 5.294 dollar.

Gjør forskningen din for å sikre at det er en eksisterende etterspørsel etter kreasjonene dine på Etsy. En av favorittene våre er Ebates. Du vil motta mange samtaler, og du må ha muligheten til å håndtere dem alle jevnlig. Dette kan være en lang prosess som involverer prototyper, diskusjoner med fabrikker, pakkedesign og mye mer. Husk at hvis du vil tjene penger må du sette inn arbeidet.

MoneySavingExpert.com

Mange studenter har virkelig tjent kr100 for denne teknikken. Hvis du vil finne ut hvilke nettsteder som er de beste å bruke, så sjekk ut disse 9 nettstedene som vil betale deg for å teste nettsteder. Det er ingen mellomledd Peer-to-peer-utlån kutter effektivt ut tette banker og utlånsinstitusjoner. Hvis du har et reservehus, enda bedre. Men det vil gjøre det mulig for deg å tjene litt ekstra penger (eller gavekort) bare for å delta i online fokusgrupper.

Helse-appen AchieveMint gir deg poeng for å være sunn og gjøre ting som å gå, spore maten eller ta helseundersøkelser. Er det via e-post, video, personlige chatter? Å se på videoer alene kan gi rundt 90 dollar i måneden. Jeg vet hva noen av dere tenker: Det er mange nettsteder på nettet som gjør det enkelt for deg å selge ferdighetene dine og lage online-kurs. Hvis du føler deg komfortabel foran kameraet, og vil prøve lykken med å lage videoer, må du finne ut hva kanalen din skal handle om. Det er ingen hard og fast regel for hvor mye du skal belaste.

Legg ut flygeblad rundt i byen.

90 Legitime Arbeid Hjemmefra For 2019

De fleste selskaper vil kreve en oversettelsestest. I dag kan du bestemme deg for å bli frilansskribent, og hvis du er heldig, få et oppdrag akkurat samme dag. Du kan enten gjøre det på egen hånd eller bruke tredjeparts tjenester for å gjøre den harde delen for deg. ”Er du den fyren eller jenta i din omgangskrets for teknisk hjelp?

Når du oppretter et tilknyttet nettsted kan du basere inntektene dine på å anbefale og gjennomgå produkter. Vel, du kan ta imot denne nye appen som heter Foap. Disney pin trading, disney slipper nye pinner hvert år, så vi har alltid noe å se etter i parkene! Livsstilsblogging er en populær trend for øyeblikket og et flott alternativ for de som brenner for å dele livene sine på nettet. Dette forskningsselskapet samler inn data om brukernes nettbruk for å forbedre internettbruken. Nettsteder som RelayRides. Redigering er en flott måte å raskt tjene penger på nettet, og det er alltid redigeringsjobber tilgjengelig på frilansjobbsider. Vil du gjøre salget ditt ekstra attraktivt?

ECommerce

Deretter begynner du å generere potensielle kunder for den nye tjenestevirksomheten din ved å gjøre ting som gjesteblogging, podcast-intervjuer eller kald oppsøkende virksomhet. Men du vil sannsynligvis tjene mer penger på jobben din fra 9 til 5. Jeg fikk drømmen min om å tjene penger hjemmefra, også kan du gjøre det. Hvis du har en organisasjonskunnskap, kan du tjene penger på nettet som en virtuell assistent som hjelper folk med å holde dagene i orden.

Avhengig av ditt individuelle ferdighetssett, kan du finne arbeid med å oversette blogginnlegg eller e-bøker, transkribere innspilte leksjoner eller taler for klienter, eller oversette gjennom Skype eller en annen online videotjeneste. Ja, vi lever i spennende tider! Så si at hvis en klient vil at du skal illustrere e-boken sin, vil du vite nøyaktig hva du får betalt for hele prosjektet med mer konkrete leveranser til dem. Hvis du er i et sted hvor du kan finne Uber eller Lyft, eller en av de mange konkurrentene rundt om i verden som Kinas Didi, er timene fleksible, og du kan jobbe som du vil, noe som gjør det perfekt, selv om du for øyeblikket har heltidsjobb, men ønsker å tjene penger på siden. Dagshandel, online handel, aksjehandelskurs, nadex binært alternativ, hvor lenge har de vært i virksomheten, hvor mange ansatte har de, og hvor lenge har de håndtert kontoer for dagshandel? Hvis folk skal stole på brudekjolene sine eller sin favoritt sportsjakke til deg, må du kunne håndtere dem med omhu og den største dyktighet. Gjennomgå nettsteder og apper for kontanter. Det virker som om du er ganske fin med en nettleser, så kanskje det er på tide å gjøre pro og bla gjennom nettsteder som en betalt og morsom jobb! Ved å bruke inntjeningsestimatoren vil en kr40.000 bil som leies ut for bare fem dager hver måned tjene deg rundt 4300 dollar per år. Forguder du kjæledyr?

Lukkende Tanker

Tjen ekstra inntekt ved å gå tur med naboens hund eller klippe Mr. Hvis du ikke har ride-share-apper som Uber og Lyft på smarttelefonen, bør du gjøre det. Du er på rett sted! De har prosjekter som er tilgjengelige for både amerikanske innbyggere og internasjonale.

Du kan vokse fra styrke til styrke, starte solo ved å åpne et eget data mining- og kunstig intelligensfirma. Skriv inn ISBN-boken til boken din i BookScouter BookScouter søker i databasen deres etter de best betalte tilbakekjøpsselskapene. Deretter kan du installere appen deres og begynne å plassere spill. Hvis du er noen som handler ofte på nettet (det er jeg absolutt), kan det hende du ser på en rask tilbakebetaling! I motsetning til terapeuter som krever legitimasjon, kan du vurdere livstrener som en bestevenn som har som hovedmål å sikre at du takler ditt spesifikke problem gjennom slutten.

Du kan også velge å ta ut pengene dine to ganger i måneden. Klikk her for å lære hvordan du lager din egen utklippsboksvirksomhet. Selv om ikke alle vil ha midler til å betale for alt de trenger for å starte en oppstart, betyr bootstrapping at du beholder 100% kontroll over selskapet ditt.

Lær Eller Veileder

Du kan be om betaling når som helst så lenge du har en minimumssaldo på kr20. Legg inn løpesedler i supermarkeder, kirker og skolens oppslagstavler. Min anbefaling for nettkurs? Hvis du er interessert i å jobbe for noen andre, mens du fremdeles lager din egen timeplan og bestemmer hvor du skal jobbe fra, er her noen få selskaper som lar deg gjøre akkurat det: Sannheten er at det ikke er så vanskelig å tjene penger på nettet, som de fleste ser ut til å virke. Hvis du foretrekker å håndtere fysiske produkter og selge noe håndgripelig, kan det være en god passform å åpne en e-handelsbutikk. For eksempel, hvis du vil prøve deg på blogging, kan du studere noen vellykkede blogger og deretter skrive noen få innlegg du kan bruke som eksempler.

Du kan til og med bygge opp en Facebook-gruppe og bruke din innflytelse der til å selge og markedsføre produkter.

Bli en influenser på Instagram

Du kan tjene opptil kr20 i timen, og du vil undervise 1 på 1 klasser. Avhengig av dagen, kan de åpne og svare på e-post, planlegge online arbeid eller blogginnlegg, skrive mock-up-brev og forslag eller utføre dataregistrering. Enten du er en profesjonell fotograf eller bare liker å knipse flotte bilder, kan du tjene penger på fotografiet på flere måter. Kredittkortsgjelden min bygde seg raskt opp fordi jeg ikke hadde råd til den livsstilen jeg ønsket. Likevel uansett hva, er jeg sikker på at du har erfaring og verdi du kan gi ved å skrive en bok. I dag kan hvem som helst publisere en eBok og potensielt tjene penger.

Hvis du har mye geistlig erfaring, kan dette være din drømmejobb - en mulighet til å tjene penger online og hjemme, og gjøre akkurat det du gjør på jobben. Rakuten krediterer en kr10 påmeldingsbonus etter å ha gjort kr25 av kvalifiserte kjøp i løpet av 90 dager. Det er en rekke andre måter å tjene penger i tillegg, som undersøkelser, spill og å få betalt for å se på TV. Hva er prisen din - Å ringe alle single damene! Poshmark, Refashioner, TheRealReal, ThredUp og Tradesy er noen av de elektroniske nettstedene der du kan selge brukte klær. Hvis du velger å begynne å tjene penger som Lyft-driver, er det ting du kan gjøre for å maksimere inntekten og potensielt øke tipsene dine.

Hvordan Tjene Penger Hjemmefra Uten Noen Investering

Det er mennesker der ute som vil lære deg hvordan (så vel som mange som vil lære hvordan). Før du leier ut stedet: Hvis arbeidet er der, og du er spesielt god på det, kan du tjene opptil kr30 per time. ToursByLocals - Hvis du allerede er en profesjonell reiseguide, kan du bruke denne plattformen til å koble deg direkte til kundene dine og tjene bedre.

Og for å spare penger blir ansatte i sosiale medier ofte ansatt som frilansere på nettet. Når du bestiller reiser gjennom Chase Ultimate Rewards, er poengene dine verdt 25% mer. Enten du ønsker å lage et ekstra par hundre i måneden eller vokse et vellykket sekssifret merke, håper jeg at disse pengene-ideene har inspirert deg til å iverksette tiltak. Når du har bygd opp et omdømme og et kundegrunnlag for deg selv, kan det lett bli et heltidsarbeid for deg. PowerLedger - Hvis du har solcellepaneler eller en annen kilde til overflødig strøm, kan du selge overskuddet til naboene dine ved hjelp av PowerLedger. Likevel er det mer etterspørsel etter frilansere enn noen gang. Disse vil gi deg en sjanse til å bygge opp profilen din, tjene et godt omdømme og til slutt tjene mer penger med høyere betalte jobber. Og takket være den økte bruken av fremmedspråk i USA, kunne det virkelig lønne seg å komme i gang.

Informasjonsvideo fra YouTube

Hvis du var i stand til det, ville du ha en månedlig inntekt på kr3000. Dette er alle gode måter å tjene penger på hjemmets komfort. Du må behandle det som sådan, ellers vil de ikke behandle deg som en seriøs kandidat.

En av de største problemene folk har med sparekontoer er imidlertid at avkastningen er så lav. Alle disse nettstedene er gratis å registrere seg og bruke. Før du registrerer deg på et nettsted, kan du søke etter anmeldelser på nettet, slik at du er sikker på at det drives av et anerkjent selskap som betaler brukerne sine som lovet. Dette er en litt risikabel strategi, siden du må betale forhåndsvis for annonser uten garanti for salg. Shopify er et annet flott alternativ hvis du ønsker å opprette din egen eCommerce-butikk. Hvis blogging høres ut som drømmene dine (eller virksomheten på heltid) av drømmene dine, har vi satt sammen en nyttig guide for å komme i gang. Tro det eller ei, det er mulig, med tillatelse til en nyere app kalt Dosh som gjør nettopp det.

 • Hvis du vinner konkurransen, tjener du 100% av pengene.
 • Men igjen, på slutten av dagen, er dette en seriøs virksomhet som kan gi betydelig fortjeneste.
 • Hva vet du - og vet godt?

Tjen Ekstra Penger Med Hjemmet Ditt

Det er mest nyttig for studenter som søker etter lån, ettersom det spesialiserer seg på å hjelpe dem med å finne et best mulig alternativ. Det er ingen avanserte ferdigheter som trengs for å bli proff hos Clickworker. Grunnleggende om kryptohandelsstrategi, senere samme år skulle flere børser åpne seg. Medlemskontingent kan være en engangsbetaling eller repetisjonsabonnement. Si for eksempel at du bruker kr100 på Walmart. Du kan gjøre det gjennom Oppfylt av Amazon (FBA).

100 gratis poeng for henvisning til familie eller venner (maks 20 henvisninger). Det er lurt å få taksert ting hvis du planlegger å selge dem fordi noen varer som ikke ser ut som de ville være verdt noe, kan ende opp med å være verdt store penger. 10 største bitcoin mining pool med beste utbetaling og høy suksessrate. Hvis du allerede er ekspert på et emne - enten gjennom din nåværende jobb, frilansvirksomhet eller coaching - kan du pakke den kunnskapen inn i et kurs med høy verdi og selge det i mange år fremover. Du må lære deg å kode for å bygge apper. Så hvis du kjenner deg rundt en nål og tråd, kan det å starte en hjemmebasert broderivirksomhet være den rette ideen for deg. Og det er gratis å registrere deg!

Ta Undersøkelser For Penger

For mange mennesker (meg selv inkludert) ønsker du imidlertid sannsynligvis å finne andre, raske online forretningsmuligheter der du kan begynne å se en avkastning raskere. Slik fungerer det: Som det gamle ordtaket sier, hvis det er for godt til å være sant, er det en svindel. Kom og les den ultimate guiden min for blogging som er omtalt på Forbes, Business Insider og Entrepreneur. Logg på og begynn å gjennomgå usignerte artister og band for å tjene litt ekstra penger. Hvis du ikke kan finne venner, familiemedlemmer eller naboer som trenger hjelp til å se på de små, kan du alltid registrere deg på et nettsted som Care. Prisene varierer ut fra størrelsen og vekten på gjenstandene, sammen med avstanden til reisen. Det er to måter du kan gå på for å bli et forskningsfag.

 • Hvis noen undersøkelsessider ber deg om å betale, er det sannsynligvis svindel.
 • Finn for eksempel en anstendig logo-designer og deretter svare på jobber på Upwork eller til og med lokale rubrikkannonser.
 • Du kan starte en blogg på en rekke plattformer, fra Shopify (fjern kassa-funksjonen slik at du ikke trenger å betale et abonnement når du bygger det ut) til WordPress.
 • Lær hvordan du gjør det riktig, og du kan ha en sekssifret virksomhet på hendene.

Begynn å Tjene Penger Hjemmefra I Dag

Det er tusenvis av biter av nytt innhold laget online hver dag. La oss snakke om resten av valgene mine for å få de beste måtene å tjene penger på nettet. Hvis dette høres ut som noe som interesserer deg, kan du klikke her for å sjekke en GRATIS 3-delt videoserie Bookholder Business Launch: Dette er en veldig enkel og morsom måte for folk å tjene ekstra penger på nettet, "sier Danny DiGiovanni, eier av FindFocusGroups. "Paribus er en tjeneste som lar deg finne ut om butikker du har handlet på nettet skylder deg refusjon. I 2019 VacationRentals.

Du kan til og med begynne å gjøre det her på Hostinger ved å bli et tilknyttet selskap! Det gir en ganske jevn inntektsstrøm og kan gjøre det mulig for deg å få verdifull arbeidserfaring. Din mening gir verdifull innsikt til både artisten som får skyve musikken sin ut til et bredere publikum, så vel som til speiderne som kanskje er ute etter å registrere seg den neste største akten.

Når det gjelder nøyaktig hvor mye du skal belaste med det første, er det ikke noe riktig svar. Igjen, bruk en betydelig del av tiden din til passiv inntekt, slik at du sakte kan bygge opp inntekter som vil komme på autopilot uten ekstra innsats. Kurset hennes Making Sense of Affiliate Marketing er en trinn-for-trinn-guide for å skape og tjene penger som et tilknyttet selskap. Se videoer for øre med UserTesting eller InboxDollars. Ifølge nettstedet deres tjener beroligede terapeuter 2-3 ganger mer enn de ville gjort på et tradisjonelt spa og har mer fleksibel arbeidstid. Hvis seerne klikker gjennom din fra annonse til produktsiden og foretar et kjøp, vil du tjene et tilknyttet gebyr. Lær av Corey Ferreira, som butikken omsatte for 8000 i fjor. Det er så enkelt:

Selg bøkene, DVDene og teknologiene dine på Decluttr

Hvis du tar det på alvor og har kreative ideer, kan du tjene noen anstendige penger med absolutt null monetære investeringer. Registrer deg gratis nå og begynn å tjene på dine egne søk! Hva om det var en måte å få betalt for å finne og dele kuponger.

Når du blir en virtuell assistent (ofte referert til som en VA), vil du gjøre det samme arbeidet som en assistent eller sekretær på kontoret - uten pendlingen. Ta dem mens du ser på tv eller venter på legekontoret. Det kan bare endre livet ditt for alltid. Når du er solgt, kan du tjene opptil 40% royalty per lydbok.

Dobbelt sjekk deg selv, før du dobbelt vrak deg selv. Bare bruk skattekalkulatoren i landet du bor i, og finn ut hvor mye du skylder. Hun tjener over kr2019/mo. Mikroinvestering hjelper deg med å komme ut i markedet på et mye lavere inngangspunkt.