Slik selger du Art Online i 2019: Nybegynnerguiden

Fra eneste entreprenørfirma til store selskaper, gir nesten alle typer forretningshus god belastning på internettvirksomheten. Vil du lære mer om å lage tilpassede klær for kunsten din? På samme måte som hjørne-butikkeieren bygger inn taper som tyveri og brudd, trenger jeg å bygge inn tyveri og lisensovertredelser. Jeg gir den enten som en gave fra hjertet, som er uvurderlig, eller jeg legger en pris på en høy dollar på den. De har tre nivåer du kan registrere deg (eller oppgradere til) på:

Her er 5 grunner til at bilder av profesjonell kvalitet er et must for kunstnettsteder: Sjekk ut vår designplattform! Dessverre vil billedhuggere måtte se andre steder, da tredimensjonal kunst er forbudt.

Kanskje en av grunnene til at du vil lære hvordan du selger kunst på nettet, er slik at du endelig kan slutte med dagsjobben og starte en vellykket kunstbedrift hjemmefra. Etter det vil Shopifys nye butikkopplæring lede deg gjennom hvert trinn. Daghandelsstrategier: amazon.com, dagshandel er hardt arbeid, tidkrevende og frustrerende til de beste tider! Noen av de beste markedsplassene på nettet hvor kunstnere kan liste opp sine arbeider inkluderer: Mulighetene dine er ikke begrenset til visuell kunst - du kan også selge musikk på nettet, tilby ebøker, strikkeoppskrifter, etc. Først innså de at verden ikke kom til dem. Utfordringen ligger i å finne en lærer som snakker til interessene dine, til arbeidet ditt, og som presenterer informasjonen på en måte du kan forholde deg til og forstå.

De har lakhs av malerier, kunst, skulpturer, håndverk fra tusenvis av kunstnere over hele verden.

Flere Pengehacks

Alt du gjør gjenspeiler merkevaren din. Markedsplassen inkluderer en rekke andre nettsteder, inkludert 3d Ocean for 3d-modeller, ThemeForest for nettstedsmaler, og GraphicRiver for vektorer og grafikk. Bygg en butikk gratis med ytelsesstatistikk og innsikt gratis for å gjøre bedre markedsføringsbeslutninger. Twitter er ganske enkelt ikke satt opp på den måten. Besøkende på hennes nye e-handelsnettsted, RememberSanFrancisco. Kunstnere kan selge kunst på nettet bare ved å laste opp kunstverk og fotografering til nettstedet deres for utskrift eller salg. Så lenge du kan ta et bilde av det, oppført på Internett og sende det til noen, har det en sjanse for å bli solgt på nettet. Lær mer om å bygge publikum i Bonfire Seller Guide.

Instagram tillater bare en lenke på bio-siden din. Prosessen med å finne en utstilling, nå ut til utstillingskoordinatorene og faktisk få iscenesatt arbeidet ditt på utstillingen kan ta tid - og mange middelaldrende menn. For å sette det i perspektiv kan du eie et WordPress-nettsted og få det hostet med et domenenavn for litt over kr150. Og hater hvert minutt av det. Noen tanker om merkevarebygging: Målene og visjonen din vil endres når kunstbedriften begynner å vokse. I motsetning til nettstedene for kunstauksjon er imidlertid ikke kundene som besøker galleriets nettsted for å gi et tilfeldig bud på kunsten din.

 • Soniei lager moderne japanske malerier, hvorav de fleste selger gjennom eBay-auksjoner.
 • I hovedsak begynte jeg å tjene de samme inntektene som min grafiske designvirksomhet som solgte digitale varer innen slutten av året.
 • Det betyr at tiden din ikke blir brukt på å gjøre endringer på nettstedet ditt.

Hvordan Tjene Penger Med Kunsten Din Online

Bruk nettstedets royalty-kalkulator for å finne ut hvor mye du vil tjene på den varen. Vi administrerer hele transaksjonen Når kunstene dine er utsolgt, sørger vi for betalingsprosessen på dine vegne. Hvilke av dem gjør det enkelt å dele lenker og maksimere eksponeringen for et kunstverk? Det er et poeng som de fleste er enige om at enhver artist skal ha sitt eget nettsted som er mer enn et online showplace. Hvis du har en god portefølje, vil du sannsynligvis bli godkjent og komme i gang med å gjøre forretninger med nettstedseierne.

Hvis salget går til en ny forfatter fra en tilknyttet kobling, blir prisen kr45 eller 65%. I denne artikkelen har jeg listet opp noen få nettsteder som jeg fant i forskningen min som hjelper deg med å få noen ideer. Du kan også tilby et betal-per-video-alternativ. Hold deg unna vedlegg, da det er mer sannsynlig at du lander e-posten din i spam-mappen. Hvis du liker deg, kan du også starte et lignende bloggsted og tjene hjemmefra. Jeg tror også folk som bruker disse nettstedene ikke kommer til å kjøpe fra meg i utgangspunktet.

Hvordan Kan Jeg Velge Riktig Tilpasset Kunstnettsted?

Dette kan være vanskelig å pakke hodet rundt. Nettstedet er også bygget slik at det letter deling av innhold til sosiale medier og andre plattformer. Som profesjonell kunstner vet du aldri når du kan møte noen som kan åpne en dør for deg. Det er flere måter å motta betaling, inkludert via PayPal eller sendt sjekk samt Skrill og Payoneer-plattformer. Men det er sånt, det vil være en sild.

Å ha din e-handelsbutikk betyr også at du har kontroll over hvert aspekt av virksomheten. Det unike potensialet med e-handel er at utførelsespotensialet ditt ikke er begrenset av noe som antallet kunstmesser innen kjøreavstand fra huset ditt. Du må være SPESIFIKK og ha en klar forståelse av hva klienten din forventer og hva du planlegger å lage. Jeg tror ikke det er en bærekraftig forretningsmodell. De tar seg av alt som ordrehåndtering, pakking og frakt. Du kan gjøre det ved å lage og selge kunsten din! Du kan bli den neste suksesshistorien. Massebestillinger.

 • Et kuratert kunstgalleri på nettet som selger enestående verk av verdens fremste kunstnere.
 • Er det Facebook eller Instagram?

Hvordan Tjener Folk Penger På å Selge Kunst På Nettet?

Hvis marginene dine er for lave, kan det hende du ikke maksimerer utbyttet av kunstsalget. For øyeblikket bare åpent for fotografering, men sjekk ut 99 design for tilsvarende for grafisk design. Den beste bitcoin mining-programvaren for 2019, imidlertid, nå som gruvedrift cryptocurrency har blitt mer populær, er konkurransen imidlertid altfor stor for at CPUer eller til og med GPU-er kan lønnsomt mine av Bitcoin-nettverket. Maria tok rettstvist bare en gang, før hun skiftet perspektiv:

Eksponeringen du får på disse markedsplassene kan ha fordeler utover salget du gjør der. Salg av online kunst forventes å blomstre de kommende tiår. Dra og slipp betyr hva det står på tinn. Selv om jeg laget ting som sugde, kunne jeg identifisere hva jeg trengte å jobbe med og hva som var galt. Hvis du planlegger å selge på nettet uten å investere enorme penger, er det andre e-handelsplattformer du kan velge.

Den eneste måten å finne ut hvilken som vil tjene deg mest penger, er å prøve dem ut selv.

Ekstra Ressurser

Noen kunstnere finner også suksess med trykk-på-forespørsel nettverk og lagerhus som selger fotografier og andre bilder. 5 beste dagshandelsplattformer for 2019, en komplett handelsplan må inneholde bestemmelser for følgende:. Sjekk det her. Som kunstner beholder du alle rettigheter til dine kunstverk, og Society6 tar seg av all ordreoppfyllelse, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for emballasje eller frakt. Bevæpnet med den innsikten, forteller Rea elevene: "Du vil ikke selge kunst. "Markedsførere har lært viktigheten av å skrive innlegg som tiltrekker deres målgruppe. Selv om jeg på et tidspunkt tror at de vil måtte endre den politikken hvis de har tenkt å holde siden i gang lenger. Fra høyt priset kunst til nisjehåndverk, blir flere og flere kunstelskere vant til å kjøpe kunst på nettet. Du vil absolutt ønske å sjekke ut denne artikkelen hvis du er fascinert av hvordan artister tjener penger på Patreon.

De har stor verdi for pengene og trener langt billigere enn å betale for alle separate biter selv. Be om en del av kjøpesummen foran hvis en kjøper bestiller et tilpasset kunstverk. OPPDATERING fra Cory: Kunstnere kan laste opp kunstverkene sine, og samlere kan be om spesifikke kunstverk. Kontrakt for forskjeller, det var først på slutten av 90-tallet og dot com booms dramatiske økning i onlinehandel at CFD-er begynte å omsettes av detaljhandlere som et nouveau-investeringsverktøy. Topp 3 forex trading strategier for vellykkede tradere. Hvor jobber de? Slinkachoo https:

Avslutter med, “Spennende over å se hvor dette stykket finner et hjem! Du har ikke profesjonelle bilder av varelageret ditt eller deg selv. Ellers vil du tape penger fremfor å tjene dem. 23 høyest betalte, ikke-telefon-hjemme-jobber i 2019, når du søker på et tradisjonelt jobbnettsted som Monster eller faktisk, bruk nøkkelord som "telecommute" eller "work-from-home" og skriv "hvor som helst" eller "ekstern" i lokaliseringsfeltet. For spirende artister er et annet godt alternativ å sette opp en nettbutikk. Jeg fokuserer på nøkkelord for tittelen på varen, og jeg fokuserer på jevn lesing og bilder av god kvalitet for varebeskrivelsene.

Vurder Sponsede Innlegg

De har et enormt antall selgere og pålitelige kjøpere over hele verden. Når et galleri godtar å vise arbeidet ditt, vil du bygge et forhold. Slik skriver du en god plan for sosiale medier for bedriften din. Jeg har nettopp delt noen av de mest lukrative måtene du kan tjene penger på som artist enten online eller offline. Det er mange e-handelsplattformer tilgjengelig, jeg anbefaler Shopify og Storenvy, og kjøper et dot com domenenavn og webhotell gjennom Bluehost. I følge Anderson tar Bandcamp ut ”mellommannen” og hjelper artister som ikke ønsker å betale etikett for å promotere arbeidet sitt. For at du skal bygge merkevarebevissthet, må du utvikle en strategi for markedsføring av digitalt innhold.

Også kjent som silkscreen, dette er en vanlig form for utskrift i den urbane kunstverdenen. Endringen du er vitne til gir deg en mulighet til å selge kunstverkene dine til mennesker over hele verden. Du har flere sjanser til å lykkes med å lære å tjene penger som kunstner ved å selge noe du virkelig er god på, eller som er mye etterspurt. Hva er forventningene når det gjelder å promotere arbeidet? Hvis du har kjøpt et kunstverk som følger med et COA (ekthetssertifikat), nevn at du har dette og at det vil bli inkludert i salget.

Nettstedet inkluderer også rundt 40 000 bidragsytere artister. Retningslinjen for detaljhandelspriser finner du her. Artist-sentriske nettstedbyggere gir vanligvis ikke antall funksjoner, fleksibilitet og integrasjoner som ofte er sett på plattformer som Shopify, Squarespace og WordPress-nettsteder med selvhosting ved hjelp av Bluehost. Denne nettsiden er veldig populær og har 25 millioner brukere per år. 00, som er mye høyere enn noe annet nettsted som er nevnt her. Forespørgere vil gi designere vite nøyaktig hva de leter etter. To nære venners plutselige død har gitt nytt press og perspektiv.

 • Det er så irriterende.
 • Vil du lede eller følge?
 • Hvis det er tilfelle, vil Pinterest gjøre nettverksbygging og relasjonsbygging for deg ved å vise pinnene dine til andre mennesker også.
 • Da jeg først begynte å tenke på å få gallerier til å selge verkene mine, ble jeg livredd.
 • Med hvert år som selges mer og mer kunst på nettet i motsetning til standardinnstillinger.
 • Å bruke en avtale er en god måte å beskytte deg selv som kunstner på.

Andre Artikler Du Kanskje Liker:

Lønnen din vil være stabil, men vil ikke gjøre deg til millionær. Det er det å selge kunst på nettet - en virksomhet. Tilgjengelig på Amazon eller Last ned din kopi i dag. Fra skrivesaker og klistremerker til kvinneklær, og med dyptgående trafikkanalyse for butikken din, er Redbubble et fantastisk alternativ for kunstnere som søker en utskrevet partner. Når du er mer visuelt utdannet og informert om kunst- og designtrender, kan du gi enkeltpersoner og selskaper råd om deres kreative prosess og kunstneriske prosjekter. Hvor mye en kunstner kan tjene vil avhenge av to faktorer, hva han/hun selger og hvordan selger han/hun? Velg smart. Du kan hente utskrifter med begrenset opplag fra så lite som kr10/kr10 og selge dem for å få en fortjeneste (eller beholde dem hvis du blir forelsket - men ikke gjør dette for ofte, da det beseirer gjenstanden!)

Det var lettere enn du kanskje tror. Hvis du er teknisk erfaren, har du ingen problemer med å sette opp et WordPress-nettsted. VectorStock er stedet for vektorer og utklipp. Enten du vil selge kunst på nettet gjennom en kampanje, skaffe penger til en god sak, eller ønsker å bygge opp lageret ditt av produkter, har Bonfire alt du trenger for å komme i gang.

 • Å sette opp en nettbutikk kan virke skremmende.
 • Hvis du på en eller annen måte kan koble kunstverkene dine for salg med disse pågående, trendende begivenhetene, kan hashtags være din store billett til å selge kunst på nettet, og mye av det.
 • Hvis du ønsker å leve heltid som fotograf eller kunstner, er det noen ganger ikke alltid nok å stole på gallerirepresentasjon eller frilansklienter.

Utsalgspris

Facebook tilbyr et fantastisk system som gjør det enkelt selv for nybegynneren. Disse nettstedene lar deg opprette en profil, laste opp informasjon om kunsten din, sette priser og gjennomføre transaksjoner gjennom et enkelt system. Jeg har skrevet en veldig detaljert guide for hvordan du kan tjene penger på å selge på Etsy, så det vil jeg ikke gjenta her. Jeg utførte det samme søket i dag, og fant veldig like resultater. Jeg svelget frykten min og gjorde det. Visse utskrifter eller spesialtilbud vil være tilgjengelige fra denne dagen til den dagen, eller i 24 timer, eller til fredag ​​den uken. Bli med på listen min nå og få en gratis ebok: Du bygger et rykte ved å oppføre deg som en profesjonell.

Ovennevnte nettsteder er bare et lite utvalg av de mange internettmarkedene som er tilgjengelige for talentfulle artister. Det er en engangsavgift for å annonsere arbeidet ditt gjennom nettstedet. Når det er sagt, har kunstverk blitt digital. Men jeg foreslår at du starter et eget nettsted eller en blogg for å vise kreativiteten din og implementere betalingsporten for å behandle betalingene. Campoli mente at 30% Pivotshare tok av fortjenesten hennes var berettiget fordi det gjorde mye av back-end-arbeidet på nettstedet og personalet var alltid der for støtte. Du må først sende inn bildene dine for godkjenning, og de betaler en avgiftssats på 50% når bildene dine er godkjent. Som belønning for donasjonen deres, får de tilgang til eksklusiver som du vil sette opp på forhånd.

Som et årsavslutningsprosjekt lærte vi å lage en veldig grunnleggende porteføljeside. Jeg er en lokal kunstlærer og illustratør. Ganske ofte en brikke vil havne på veggene, slik at hjemmet vårt ser fint ut til det er på tide å selge det på og se etter noe nytt. Du kan søke om å bli en av artistene selskapet henvender seg til når det har en forespørsel fra en klient om lokalt kunstnerskap. La oss se på to måter du kan begynne å selge kunstverkene dine i sommer. Du kan opprette en butikk på Shopify fra 29 dollar per måned. Gratis paypal-penger i 2019: 13 måter å tjene paypal-kontanter . Over tid vil du selvfølgelig fylle de unike brettene med bilder (pinner) av de spesielle typene biler.

Lag Nettstedet Ditt Ved Hjelp Av En Kunstnersentrisk Nettstedbygger

La oss se nærmere på sosiale medier og se hvor du bør bruke tiden din. Det er tre måter å tjene penger med Zazzle, som designer, publisere designene dine på produkter, som produsent, selge produktene dine og som en tilknyttet, og markedsføre favorittproduktene dine. Men hva om du tjente kunst og ekstra penger? Du vil være en del av et fellesskap med over 60 000 bidragsytere og 110 000 kjøpere. Du selger kunsten din på en kunstmesse, gjennom en nettbutikk, i studioer eller kjøpesentre, gjennom en mekler etc. Noen kan ombestemme seg og avbryte etter at du allerede har satt av tid til et stykke. Har du noen gang prøvd noen alternative metoder for å selge kunsten din? Artwork as a Service tilbyr også bestillingsprosjekter.

Jeg tenkte at jeg skulle gå på kunstshow, og det var en fullstendig fiasko.

Det er en automatisert prosess som holder deg oppdatert om den totale inntekten din ved å selge kunst. Her er noen av de beste nettstedene vi har funnet for å selge kunst på nettet. Enda bedre, noen Twitter-automatiseringsverktøy vil samle verdifulle data fra tweetsene dine og vise deg hvor bra hver og en klarer seg. Facebook - Facebook er imidlertid designet med tanke på å selge ting. Hver person du møter kan være en potensiell kjøper eller noen som kan henvise deg til andre. Et Portugal-basert initiativ som gir muligheter for både kunstnere og gallerier. Det er ikke dermed sagt at det er umulig, selv om du vurderer ut fra nylig fullførte lister, er det lite sannsynlig at du vil hente mer enn kr1500 for et enkelt maleri. Så gjør leksene dine!

AllArtists blant de beste nettstedene å selge Art

Velg et tema (design), og sett deretter opp butikken din og legg inn produktene dine pluss blogginnhold hvis du ønsker det. Du kan til og med lage en YouTube-video av innholdet du har laget. Sørg for å ha kontrakten signert når du forbereder deg på å selge kunst.

I de fleste tilfeller, for å generere salg som et tilknyttet medlem, er alt du trenger å gjøre å dele lenker til kunstverkene du vil selge.

Sluttresultatet er at de har vært mer effektive enn din gjennomsnittlige kunstner med å få øyeepler til å se (og deretter kjøpe) kunsten sin. Så med mindre familien er i denne virksomheten, vil du bare få tilgang til lederstillinger med omfattende erfaring. Det er over 70 000 artister som for tiden er registrert på dette nettstedet. Kunstnere får 20% av utsalgsprisen.

Ikke glem å registrere deg på mitt gratis ukentlige nyhetsbrev. Når du begynner å selge, kan du holde alt organisert i Artwork Archive. Hvordan lager du produkter for dine kunstverk som vil tjene penger?