Hvordan Tjene Penger Med Fotografering: 18 Ideer å Prøve

Freelancer-plattformer er et bra sted å finne de første kundene dine. Det kan fansen din også. Eksempler på mikrostock-byråer er Shutterstock, Dreamstime og Fotolia. For eksempel ser jeg mange ‘street style’ bilder bli tatt for motemagasiner, for livsstilsmagasiner, samt produktbedrifter.

 • Denne appen er tilgjengelig for iPhone- og Android-brukere og mottar en 4.
 • Store plattformer som Getty vil ha strengere krav, men et bredere spekter av kunder.
 • Hvis du er på rett sted til rett tid, kan bildet ditt være verdt ganske mye for riktig publisering.
 • Etter min mening er den beste måten å ha suksess som deltid på, å spesialisere seg i ditt lokale område og merke deg selv.
 • Du kan sette opp en gratis konto med 500px og legge til bildene.

Den inneholder TONS ressurser som hjelper deg å ta bedre bilder, redigere bildene dine og bringe dem på markedet. Det beste med å tjene penger via sosiale medier er at du ikke engang trenger et nettsted: Det er gode nyheter for fotografer som leter etter gjentatte inntekter mens de ivaretar arbeidet.

Da står du fritt til å stille markeringen på hva du vil (det er hvor mye du vil tjene på salget). Den oppnådde denne statusen ved å sikre at alle opplastinger blir gjennomgått for å sjekke at de oppfyller sine høye standarder og dermed garanterer kvalitet. Jeg gikk rundt et av modellene mine og opp på veggen var et ganske forferdelig bilde av henne da hun var yngre. Bli clickworker og tjen penger online, den nåværende plasseringen er ikke begrenset til India. Profesjonelle fotografer trenger ofte hjelp til jobber, noe du kan forvente en viss kompensasjon for. Det høres kanskje ikke så mye ut med tanke på tiden jeg brukte på å sette opp hele flyt, men poenget er at jeg nå har en gevinstgenererende automatisert arbeidsflyt på plass for alt mitt fremtidige arbeid. De har over 200 millioner bilder, videoer og musikkspor for folk å kjøpe royaltyfrie, noe som også betyr at de har millioner av innkjøpskunder. En måte å lage dine egne frilansfotograferingsmuligheter og tjene penger med bilder er å kaste bilder og ideer til lokale publikasjoner. Fotoredigeringsprogrammer er ofte opptatt, så hold det kort og ta på bare varene bilderedaktører ser etter.

Så i praktisk forstand - du kan selge gatebildene dine i en bok. Tilbyr oppdaterte betalte innhold i artiklene dine, f.eks. Du vil tjene 30% av salget her, som vil variere avhengig av type lisens eller størrelse på bilde som en kunde kjøper. Nisjen som har mye etterspørsel, men hundretusener av tilgjengelige bilder selger kanskje dårligere enn nisje med mindre etterspørsel, men bare noen få tilgjengelige bilder. Når kontantstrømmen avtar, og pengene blir trange, er nødvendigheter som markedsføring, reklame og investering i utdanning vanligvis de første skadelidte. Fjern alle synlige produktlogoer eller merker på bildene dine - bilder med merkevarer i det regnes som produsentens åndsverk, og kan derfor ikke brukes til kommersielle formål.

Å finne din nisje hvis du vil selge bilder på nettet, er typisk noe du føler deg vei inn i når du ser hvilke stiler og bilder som resonerer publikum.

Oppsummering Av E-postautomasjon

Noen blogger vil ha en "skriv for oss" -side med detaljer om hvordan du kontakter dem. 4 timers kartkabel / yen (gbp / jpy) pris handling forex strategi. 22 per nedlasting. Mulighetene med Photoshop er uendelige! Det er mange apper for redigering av telefoner som du trenger gratis eller noen få øre, men Snapseed (iPhone, Android, gratis) gjør konsekvent de beste listene. Dette fordi det meste av salget kommer via Getty Images som en partnerlisens, og det å ta nok bilder på Getty Platform tar vanligvis mye tid. Fortsetter du usikker? Alt dette er høyteknologiske ting og koster mye penger, og nå og da må du oppgradere til en ny kameramodell og kanskje nye linser også, og det koster enda mer penger! Klar til å få betalt for å ta bilder?

I følge nettstedet legger mer enn 13 millioner mennesker ut bilder på 500px. Hvis selskaper som din gatefotografistil, kan de også kontakte deg for å gjøre markedsføringskampanjer for dem. Behold mer av overskuddet for deg selv og selg bildene dine fra din egen webside. LES VENNLIGST OPPDAGELSE. Men etter å ha snakket med fotografer fra alle hjørner av verden, har jeg identifisert seks områder der profesjonelle fotografer kan gjøre størst innvirkning i virksomheten sin:

Når arbeidet ditt er populært, er neste trinn å tilby workshops til folk som ønsker å lære din stil.

Konklusjon

Hvis du bor i et område som er kjent for vakker natur, kan dette være et flott alternativ. Et annet selskap som bruker et oppdragsbasert system. 13 påviste måter å få gratis penger (kr100 / dag). Hvordan utvikle en handelsplan, hvis jeg har en dag hvor jeg tjener $ 5.000 per $ 100.000, tar jeg neste dag fri for å slippe unna de følelsene av eufori som får online-aksjehandlere til å gjøre dumme ting som å doble opp i stillinger eller handle uten stopp. Hvis du har (bokstavelig talt noen) digitale produkter å selge, er Sellfy stedet å starte.

Redbubble ligner CafePress i varene de selger. Dagshandel for nybegynnere (de 9 beste kjente hemmelighetene avslørt), for å åpne en konto, klikk på "Start trading now" -knappen og fyll ut registreringsskjemaet. Dette er et av de mer populære lagerbildelager på nettet, og de har en mobilapp for å laste opp bildene dine kalt Clashot, tilgjengelig for både Android og iOS. I disse dager kan du komme over mange online fotograferingsverksteder eller -klasser. Alle fra store selskaper, små og mellomstore bedrifter til bloggere, grafiske designere, markedsførere og utgivere kjøper og bruker bilder regelmessig på nettet. Hvis du leter etter en sidevink for å tjene litt ekstra penger, er en av de første tingene du bør gjøre å tenke på hobbyene dine og tingene du liker å gjøre.

 • Talentet ditt og besluttsomheten din bestemmer til slutt inntektspotensialet ditt, men inntektene du får fra å gjøre det du er glad i og det du er god på, er noen av de beste pengene du noensinne vil tjene.
 • Alamy tilbyr en fair royalty på 40% for ikke-eksklusiv og 50% for eksklusive bidragsytere.
 • Et godt fotografi er en sammenslåing av å fange den rette følelsen til rett tid.
 • Få 50% rabatt på dyre- og naturbilder av høy kvalitet.
 • Folk foretrekker fremdeles fysiske bøker, fordi de er lettere å ha med seg, kan du skrive i dem, og (selvfølgelig) de ser finere ut etter Instagram/Cappuccino/Kamerabilder.

SmugMug

Eller du kan lære dem på nettet. Prisene kan bli veldig høye her, med noen bilder som selger for så mye som 500 dollar. Hvis du vil gi den en hvirvel, kan du se på gratis 14-dagers forsøk før du gir deg penger. I tillegg er fotografering av arrangementer et område som egner seg til å finne nye potensielle kunder. Du må ha utholdenhet, og viktigst av alt må du ha lidenskap, da lidenskap er nøkkelen til enhver suksess. I stedet for å gå gjennom den møysommelige sakte prosessen med å tagge alle bildene dine, gjør Adobes smarte merkingssystem det for deg. Når du selger varen din, tar Etsy et gebyr på 5%, pluss et behandlingsgebyr på 3% og kr0. Hvis du vil tjene penger med fotografering, må du spesialisere deg og det også i en krevende nisje.

Hvilke Verktøy Trenger Du?

På denne måten kan du tilby nyttig innhold til publikum mens du tjener penger på siden. 114 side hustle ideas for å tjene ekstra penger i 2019. Redaksjonell bruk: I denne tiden har mange fotografer gjort fotografiet til en inntektskilde, enten det er som en heltidsjobb eller en ekstra sidejobb. Aksjer, annonsør avsløring Vi mottar kompensasjon fra noen partnere som tilbyr tilbud her. Vi anbefaler deg å bruke en topprangerte WordPress-plugin som Envira Gallery og lage bildegallerier for bildene dine. Hvordan selge bildene fra disse hendelsene? Noen få nettsteder du bør vurdere å inkludere: Det vil også være et av de beste stedene å selge bilder på nettet. Nye lokale virksomheter dukker alltid opp.

Det er mange barnebegivenheter som kan være dine muligheter til å tjene mer mnd. Facebook har også en online markedsplass hvor du kan kjøpe og selge produkter rett i appen. Imagekind er kanskje den rette plattformen for deg å gå fra en fotohobbyist til en betalt fotograf! Det fine med Etsy er at de har et større publikum enn de fleste arkivfotosider og en demografisk som er klar til å kjøpe bilder. Selv om den siste tilnærmingen krever mer arbeid fra din side, er det en flott måte å bygge personlige forbindelser med mennesker i ditt område. I 2019 kjøpte Adobe Stock en annen stor bildeside, Fotolia, så alt du laster opp til Adobe Stock, vil også sees der. Kjeven min falt.

Folk vil se din portefølje av arbeid. Hvis du bestemmer deg for å forfølge arkivfotografering, må du sørge for at du får en signert modellutgivelse fra alle modeller på bildene dine (ethvert anstendig fotografiside krever dette). Gjør deg kjent med noen av disse toppkonkurransene, og vær klar med inngangen til 2020: Å selge bilder på nettet kan kompensere installasjonskostnadene på nettstedet ditt og til og med bli en lukrativ sidevirksomhet over tid. Last opp Instagram-bildene dine til InstaPrints og bestem prisene. Den målingen refererer til brennvidden.

 • Først må du forsikre deg om at bildene dine er fri for merkenavn eller logoer, noe som vil gjøre dem ubrukelige.
 • Reise og fotografering går bra sammen, så hvorfor ikke tjene penger på fotografering på denne måten?

Frilans Fotojournalist

Men den store fangsten er at de ikke bare tar betalt for å være vertskap for nettstedet ditt, de tar også et frekt kutt fra hvert salg - og det er ikke alles kopp kakao. Din ekspertise innen fotografering strekker seg utover bare å ta bilder. Det er mange måter å tjene penger på fotografering, de ovennevnte er 10 ideer du kan forfølge. Du kan også tilby lenker for å kjøpe bilder - enten direkte via nettstedet ditt eller gjennom hvilke som helst arkivfotograferingssider du har blitt med. Jeg har faktisk betalt en profesjonell fotograf ved to forskjellige anledninger for en-til-en-workshops.

Det er en så stor variasjon du vil kunne finne det du leter etter. Du kan også prøve å gå inn i en verden av utskrift på forespørsel. Hvordan tjene penger med fotografering: 18 ideer å prøve, , her er en praktisk løsning:. Smarte partnerskap med gratis tjenesteleverandører kan tjene deg henvisninger og hjelpe virksomheten din til å vokse raskt.

Priser varierer på abonnementsplan, eksklusivitet og type vektor. Jeg har også kjøpt en bok som dekket utstyret som ble brukt til landskapsfotografering. Kommersiell bruk betyr at bildet kan brukes som redaksjonelt, så vel som reklame, markedsføringsmateriell, markedsføringsomslag, forbruker- eller merchandising-produkter, etc.

Du kan samarbeide med mer erfarne fotografer og redigere bildene deres, og hvem vet?

Annen

Gjør litt eksperimentere og se hva du liker å ta bilder av. Hvis du ofte sitter igjen og lurer på hvordan fotografer tjener penger på nettet, er det slik. Må søke om behandling. Og hvis du virkelig jobber hardt, er lidenskapelig nok, dyktig nok og heldig nok - kanskje gjør gatefotografering til livets opphold. Å lære å tjene penger på fotografi er noe ingen virkelig lærer deg når du blir fotograf. Så hvis du er god på fotografering, maleri eller digital kunst og vil selge dem for litt ekstra penger, kan du sjekke ut Imagekind.

Jo mer spesifikk du er med bildetekstene og nøkkelordene dine, desto mer sannsynlig vil kjøpere finne bildet. Fotografering er en kunst - så hvorfor ikke selge på kunst- og håndverksfokusert plattform, Etsy? Hvis du er en matfotograf, kan du sende e-post til photographe @ photocuisine. Se deres aktiviteter nøye gjennom hele prosessen - fra å stille opp for en fotoseanse til etterbehandling og redigering. Bruk lagerbildesider der du kan "selge" bildene dine på nettet og få en jevn strøm av passiv inntekt. Vet du om flere nettsteder å legge til i denne listen? Men det er mer enn bare de tradisjonelle karriereveiene som bryllupsfotografering. Din gratis nedlasting er på vei til innboksen din akkurat nå.

Her er ti tips og triks fra Photolemur-teamet som hjelper deg med å tjene penger på snaps på kort tid! Megan & Mark Wedding. For eksempel, hvis hundebildet ditt har nøkkelord katt i seg, vil kjøperen, som leter etter et kattebilde, aldri se hundebildet ditt selv om det vil være på første side. På utløpsdagen vil de motta en ny e-post. Fortell nettverket ditt om det nye maset om fotografering. Det er også noen tilleggsfunksjoner som muligheten til å lage kuponger, fotopakker og innebygd analyse.

Bli Fotografblogger

Søk om behandling. Men hvis jeg noen gang har et bilde som trenger mer dyptgående redigering, henvender jeg meg alltid til Photoshop. Du vil bli overrasket over hvor mange ganger behovet for en profesjonell fotograf dukker opp (bryllup, babydusj, skoleball, eiere av små bedrifter, etc.) Stikkord er ord om fotografiene dine som noen som leter etter bilder vil bruke. Trader sier at kr2 000 dollar er faktisk bra for bitcoin, appellerer til flere investorer. Som podcaster ville du ha de samme inntektsmulighetene som en blogger (du kan enkelt kombinere en blogg og podcast hvis du ville). PhotoDune, en del av Envato Market, er et annet beste sted å selge bilder på nettet. I stedet, vent til noen legger inn en bestilling, og skriv dem ut på forespørsel.

Men når du lærer en slags ny fotografisk teknikk, innsikt eller filosofi - vil den henge med deg for alltid.

Men å forfølge for mange stier på en gang kan være overveldende. En av de enkleste måtene å få betalt for å ta bilder er på lagerfotosider. Bli god til portrettfotografering, bryllup handler om mennesker! Forsikre deg om at du er lønnsom med prissettingen av produktene dine.

Rød Boble

Du kan også bruke blogginnlegg, en Facebook-side og en Instagram-konto for å merke deg selv. Her er de mest populære arkivfotograferingsidene for å komme i gang: Det kan være at du er flinkere til å fotografere enn du kanskje tror, ​​og mange mennesker vil gjerne ha bildene dine hengende på veggen.

Alt dette, over tid vil du trekke deg mot en bestemt type arbeid, og spesialisere deg i det. I følge Alamy er den gjennomsnittlige salgsprisen 90 dollar. Vi har listet opp noen av dem her, slik at du bare kan gå gjennom dem og velge dem som passer dine ferdigheter og interesser mest. Noen ganger fungerer internett som mellomgangen mellom å koble klienten til fotografen - men hvorfor ikke omvendt?

Gå til Bilder> Gallerier> Standardinnstillinger. Det ideelle alternativet ville være å bare sende inn de beste bildene dine, men for oss amatører er bare en liten del av bildene våre virkelig gode. Du kan akseptere betaling direkte til din Paypal- eller Stripe-konto tilknyttet banken din. Klienten kan se alle bildene sine på ett sted i sitt tilpassede ShootProof-galleri, og enda viktigere for deg, de er bare noen få klikk unna å plassere sin første bestilling. Hvis du vil lære mer hvordan hun gjorde det - kan du lese historien hennes her.

Hva Slags Fotograf Vil Du Være?

Opplastingssystemet deres er utmerket. Hvis du har ment å ta tak i denne bunten, må du ikke gå glipp av den samlede samlingen av ressurser for å hjelpe deg: I motsetning til aksjemarkedet, kan cryptocurrency omsettes 24 timer i døgnet. Slik gjør du sosiale kontoer attraktive for merkevarer: Lær om de beste typene bilder du kan ta, basert på hva som faktisk selger. Enten du er på ferie og tar en vakker solnedgang eller bare er ute på en lokal tursti, er muligheten til å ta noen flotte bilder der ute. Det potensielle publikummet for fotograferingspedagoger har eksplodert de siste 5-10 årene. Det er ikke lett å få oppriktige bilder eller handlinger av barn, så hvis du kan bruke ekspertisen din til å gjøre det, så bør du absolutt vurdere dette.

Det er mange flere nettsteder der ute å velge mellom - sjekk ut dette stykket om å selge landskapsbilder på nettet for noen flere alternativer for arkivfotografering. Disse nettstedene tar vanligvis en prosentandel av inntektene dine. Det kan høres dumt ut at du kan få betalt for å ta selfies, men ideen bak er faktisk geni. Beste forex vps megler steder, still dine spørsmål til support av megleren, slik at du kan fortsette å hjelpe deg med mer informasjon slik at du kan lage en spesiell makker. Enten du er en naturfotograf, fotokunstner eller en nybegynner skoddfugl, det er måter å tjene penger på med fotografering - slik du elsker det. Her er en app som enkelt kan legge til vannmerker til alle bildene dine.

De trenger en start, for å finne veien, og mange vil henvende seg til en lærer i stedet for å se på egenhånd. Ta en trykt portefølje med deg, som bare vil vokse med hver nye virksomhet. Du bruker kanskje allerede et nettgalleri eller nettstedet ditt for å prøve å selge utskrifter passivt. • forex trading online, når du handler høyere volum, reduseres den provisjonen. Men hvorfor skrive ut på en times times butikk når du kan få dem skrevet ut på nettet og levert? Legg ved bildet eller en serie bilder, presenter deg kort og si: Ved å inkludere de riktige nøkkelordene på de riktige stedene, vil nettstedet ditt dukke opp når noen søker etter, for eksempel, San Fransisco Landscape Photographer.

EXIF/IPTC-data lastes opp med bildene. Hvis du allerede har lagt til nøkkelord og bildetekster i redigeringsprogramvaren, trenger du ikke legge dem til igjen.

Kontakt Oss

Uansett hvilken metode du velger å utføre, gi den 100%. Etsy er bedre kjent som en markedsplass for å kjøpe og selge unike håndlagde varer. Har du erfaring med å tjene penger med fotografering? Arbeid renten din og sørg for at den dekker tiden din, kostnadene og etterlater deg litt på toppen for overskudd.

Det er derfor det er lurt å se på å selge de beste øyeblikksbildene til et arkivfotoside. Instaproofs er en tjeneste som henter inn bilder fra Instagram-profilen din og hjelper deg med å forberede dem for salg. Bla deretter gjennom noen fotograferingsnettsteder for nybegynnere. Når du jobber der, kan det føre til raske penger til bildene dine. Det er som Googles søkemotor. Hvis du bare begynner å prøve og tjene penger med bildene dine, er disse frilans-konsertene en ideell måte å begynne på. Nå som vi har dekket 10 forskjellige måter du kan tjene penger på i fotograferingsbransjen, er det på tide å ta noen grep.

Pond5

Selv om du ikke får de beste marginene med utskriftsbaserte tjenester, er det en flott risikofri måte å teste etterspørselen etter produktene dine før du bestemmer deg for å investere på forhånd. Nyheter om personlig økonomi, investeringsråd, forretningsforespørsler-kiplinger, det vil alltid være behov for å oversette dokumenter og nettsteder fra ett språk til et annet. Mindre gjenstander som postkort eller en salongbord er gode måter å diversifisere inntektene dine fra en utstilling. Noen spillejobber du kan finne på frilanserplattformer: Sjekk ut vår guide for hvordan du markedsfører en portrettfotograferingsvirksomhet.

For å bekjempe dette, besøk Berify og last opp/søk i dine favoritt digitale bilder.

Legg Inn Fotograferingskonkurranser

Det viktige når du selger aksjebilder er å finne de beste nettstedene du kan gjøre det, og sørg for at du kjenner deres regler og regler før du begynner å legge ut bildene dine. Når jeg sier kjøp, mener jeg virkelig lisens. Jeg velger også ‘DropShip to Client’ siden det tar meg ut av prosessen. Det er et bra sted å begynne som ny fotograf, og du får et snitt på 50/50. Samarbeid med andre bloggere fra forskjellige bransjer. Vennligst se vår informasjonspolicy for ytterligere informasjon. Enkeltbilder koster fra 50 krå kjøpe, men typen lisens eller abonnementsplan kunden kjøper avgjør hvordan skiven din blir beregnet.

Dypt

Det fine med dette alternativet er at du ikke trenger å tenke på lagring og at du har nesten null oppsettskostnader. Det er to hovedmåter du kan gjøre det på. Hver nye klient av meg mottar et helt eget ShootProof-korrekturgalleri, hvor de enkelt kan plassere utskriftsbestillinger som blir levert direkte til hjemmet. Søk etter forskjellige publikasjoner for å slå til på nettet.

Ta med bilder av alle må-se-plasseringene sammen med noen få reisetips. Zerodha, her er noen av de vanlige betraktningene:. Fordelene med dette alternativet inkluderer å beholde full kontroll over hvordan bildene dine vises, ikke å ha konkurrentene dine bilder sammen med dine egne, og muligheten til å tjene mye mer av salgsprisen. Etter en stund kan du bli kjent som en ledende fotograf i ditt område, og du vil ha en bedre sjanse til å rangere for Google-søk som "bilder av Michigan".

Husk også at plasseringen din kan være et aktivum for publikasjoner som ikke er basert i ditt område. For eksempel har bilder med mennesker, aktiviteter og årstider en tendens til å være mer etterspurt enn solnedganger og blomster. Mellom eiendomsmeglerfirmaer, restauranter og klesbutikker - det er mange måter å spre de kreative vingene dine fra og med i hjembyen din, og deretter forgrene seg derfra. Det er mange enkle måter å laste opp og selge kunstneriske bilder og begynne å tjene penger raskt. Husk at de fleste av disse nettstedene tar en prosentandel av fortjenesten fra bildene som blir solgt. Nedenfor er noen detaljerte guider som kan hjelpe deg: Det er tre tilnærminger for å begynne å bygge din lagerfotografiportefølje. De tilbyr abonnenter gratis ressurser hver uke, og lokker kunder til å se flere produkter.