Hvordan lære engelsk online: The Ultimate Guide (2019)

Du trenger et webkamera for å jobbe hjemmefra som Cambly-lærer, og du kan angi din egen timeplan. Men hvis du lærer barn, å ha noen få akademiske plakater eller bilder å henge på veggen bak, vil du gjøre klasserommet ditt mer innbydende og morsomt. Hos oss i dag er Cecilia Jenkins, hun vil gi oss en praktisk spillplan for hvordan du kan lære engelsk hjemmefra. Når du er ansatt, kan studentbokene være trege å starte.

Klikk her for kommentarene og Landi-vurderingssiden. (Hvis du har spørsmål om skatt, kan du spørre en skatteprofessor.) For å hjelpe med plattformen deres, ikke for å lære språk, men å fungere som en slags konsulent. Her er en video om dette: QKids krever også at veiledere bor i USA eller Canada. Er du dyktig med bruk av engelsk? Klassene er 30 minutter.

Klikk her for kommentarer og Cambly-anmeldelser. Du får lage din egen timeplan helt, og det er ingen minimums- eller maksimumstimer du kan jobbe hver uke. Topptider er (EST) mandager til torsdager: Timelønnen er kr10 og timene blir gitt på Skype.

EnglishCentral enda et nytt selskap fra Japan.

Slik Fungerer Det å Lære Engelsk Språk Eller Noe Språk Online For Utenlandske Studenter

Lærere som jobber gjennom tutormarkeder og uavhengig, derimot, setter sine egne priser, som svever rundt 20 til 25 dollar. For å lykkes på nettet, må lærerne ha noe som lokker studenten og studentens foreldre til å bestille dem igjen. Han forklarer hvilken type grammatikk og hvilke uttaletyper som er vanskeligst for alle fremmedspråklige, og forskjellene i vanskeligheter med uttale for de fra forskjellige land. Du er ansvarlig for å undervise en av 500 000 kinesiske barn i alderen 4 til 12 år. Klikk her for vurderingssiden for New Way English. I forbindelse med denne beregningen vil vi bruke SayABCs offisielle barnekurs. (20/time), og leverer inntektene dine hver mandag via Paypal.

Denne lenken har informasjon om landene der den er akseptert. Jeg slet virkelig med å finne en måte å tjene penger på nettet. Her er noen eksempler på gode betalende selskaper:

Lag en læreplan.

Hvem, Hva Og Hvorfor

Sett deg der ute. Den har nylig utvidet tjenesten til Japan og Kina. Klikk her for kommentarer og Redwood Language-vurderingsside. De betaler via Paypal, og du kan stille inn dine egne timer. De betaler kr3 per 25 minutters klasse eller kr6 for en 50 minutters klasse. Så hvis du er klar til å tjene store penger på engelsktalende og skriveferdighet, er nedenfor en trinnvis guide til å tjene penger på nettet ved å lære engelsk: Det er en av de mest fleksible jobbene der ute.