20 Beste Måter å Tjene Penger Hjemmefra (i 2019)

Ønsker du å jobbe praktisk hjemmefra eller fra et annet sted i verden? Jeg håper du fant noen nye ideer du kan prøve! Tenk her på en lokal nyhetsblogg eller en blogg som publiserer ukentlige og sesongens hagearbeidartikler. Må elske ting så enkelt. Selvfølgelig må du fortsatt gjøre alle tingene som gjør en blogg vellykket - publisere flott innhold, bygge e-postlisten din, nå ut til påvirkere osv. Å handle opp smarttelefonen din etter den nyere modellen ser ut til å være tingen å gjøre. Når verdens etterspørsel etter informasjon øker, er NÅ tiden for å bli en profesjonell skribent. Og det belønner deg godt!

 • Det er en enorm pakke med verktøy som mest vellykkede profesjonelle bloggere bruker.
 • Heldigvis har du lært hvordan du raskt kan lage en profesjonell skriveportefølje i dette innlegget!
 • Det er mange forskjellige måter bloggere tjener penger på.
 • 8 millioner ansatte i 2019 til 3.
 • Helse-appen AchieveMint gir deg poeng for å være sunn og gjøre ting som å gå, spore maten eller ta helseundersøkelser.
 • Hvis de to ideene ovenfor ikke fungerer, kan du også søke om å bli med på innholdsskrivende nettsteder.

Klikk på "Ny blogg" og følg trinnene for å opprette en ny blogg. Så ha det gøy å skrive alt fra produktkopi til pressemeldinger! Her er nettstedets policy for avsløring av tilknyttede selskaper for å få fullstendig informasjon. Nettsteder bruker SEO for å oppnå høyere rangering i søkeresultatene, så jo bedre du kan integrere nøkkelord i online kopier, desto mer vellykket vil online skrivingen din være. På grunn av dette vil bloggen din være babyen din. Denne virksomheten er subjektiv, og mens en person kan være glad i å skrive, kan det hende at en annen ikke gjør det. Imidlertid krever denne ruten en portefølje av innholdsrelaterte ferdigheter - ikke bare en forståelse av målnisjen, men også markedsføringsprinsipper og SEO.

Annonser pleide å fungere (om bare litt). Hvis du vil ha en enklere måte å sette opp et netthandelssted uten å måtte sende produkter selv, kan det være lurt å prøve en Amazon Affiliate-butikk. Playboy har fjernet sin redaksjonelle kontaktside. Ikke gi opp, men det er enklere måter å øke inntektene fra forfatterskapet ditt. De ansatt meg til slutt etter at jeg sendte en håndfull gjesteposter de kunne publisere gratis. Det er mange lagerbilde-nettsteder du kan bidra til, men å velge et populært high-end nettsted som Shutterstock bør sikre at fotografiene dine gir deg litt penger. Og du får betalt en royalty for designet ditt. Hvor mye penger kan du tjene på blogging? De har nå et team på over 30 personer og publiserer innhold som gale. Du kan bokstavelig talt gå og finne betalt arbeid som frilansskribent når som helst.

Nettstedet lar deg godta og holde forsendelser for naboene dine når de er borte, slik at ting ikke blir stjålet. Generelt betaler rettferdige nettsteder kr50 til et minimum for kvalitetsartikler. Du kan tjene opptil kr20 per time fra komforten i ditt eget hjem! Denne serien med innlegg førte til slutt til kolonnen How a Freelance Writer Makes a Living-kolonnen på The Billfold, og deretter til Tracking Freelance Earnings-kolonnen på The Writ Life. Forsikre deg alltid om at betalt innhold ikke er for salgsfremmende. Du kan sette opp et område i hjemmet ditt for å ta portretter og hodeskudd eller tilby en fotoshoot på stedet.

Betalingen vil bli sendt via innsjekking i amerikanske dollar.

Tjen Penger Som Frilansskribent I Dag!

Du kan blogge ved å sette opp ditt eget nettsted, eller ved å skrive for noen andres. Og inkluderer bare ett mellomrom etter skilletegn. Det fine med denne jobben er at den kan gjøres hjemmefra, og den kan gjøres på frilansbasis - noen spillejobber varer om dagen, noen kan vare i flere uker eller måneder. Noen freelance-skriver nettsteder utsetter brukere for en søknadsprosess, så vær forberedt på å fylle ut et skjema, ikke ulikt en jobbsøknad. Gi meg beskjed i kommentarene om planen din for å tjene til livets opphold i 2019!

Du får spille et øyeblikkelig belønningsspill ved å delta i markedsundersøkelser. Foretrekker du å gjøre ting på gammeldags måte? Alternativt kan du jobbe for et selskap som allerede har en veletablert blogg.

Bruk Den Sjekken Og Få Den Tilbake.

Sjansen er stor for at du har tenkt å (eller allerede har) begynt reisen med en eller flere betalte frilansskrivemuligheter ovenfor. Grunnleggende strategier for aksjehandel for nybegynnere, slik testet vi. Pass på selskaper som krever at du leverer eget utstyr; det er et tegn på en mulig svindel. Er du en lærer? De leter etter tips og teknikker artikler for natur- og reisefotografering, artikler om bildebehandling og andre relaterte emner. Jeg har dekket alt fra poesi til inntektsdelingssider, men jeg har savnet en god, eller du har noen tips om å bli publisert jeg gjerne vil vite.

 • Hvis skriveferdighetene dine ikke er opp til grunn, ikke la det stoppe deg.
 • Dette nettstedet vil betale deg opptil kr200 per innlegg.
 • Når du registrerer deg hos Rover.
 • Igjen, hvis du har erfaring eller ferdigheter til å lage vellykkede apper, kan dette være noe du kan ende opp med å jobbe som frilanser på heltid.
 • Forsikre deg om at CV og skriveprøver skiller seg ut fra mengden, slik at du kan ha en bedre sjanse til å bli valgt for tilgjengelig arbeid.

Hei der! Er du også en lidenskapelig tusenårsrik?

Andre tar rolig hjem over en million dollar i året. Glicken (600-800 ord) er et personlig essay med bilder om hvordan forfatteren din hjalp deg med å få noe ekstra ut av livet. Hvis du oppretter alle disse varene selv, er det et ganske stort tidsforpliktelse. YourTango betaler kr50 for innlegg om kjærlighet, sex, reise, mental helse og omtrent alt annet som påvirker forholdene dine. Krop er et jobbstyre for frilansere. Har du en ikke-skriveferdighet som folk trenger? Du tenker kanskje - vent, dette er ikke en rask måte å tjene penger på?

Det beste er hvor du får velge dine bestillinger, klienter og by på ordrene. De ber også om at du sender din nåværende blogg-URL eller en URL til publisert arbeid, slik at de kan forstå skrivestilen din. Hvis innholdet ditt blir akseptert, vil det være en del av den berømte kyllingsuppen for Soul-bokserien. Jeg har en stor liste på over 200 nisjer som skriver for å få de tannhjulene til å snu. Hvordan lagermeldinger hjelper deg med å finne gode shorts. Basert i Melbourne, Australia, jobber Site Point med artikkelforfattere fra hele verden. Og den beste delen?

Tjen Penger På Ting Du Allerede Eier

Bruker du ikke bilen mens du er på tur eller helg? Nå, la dem være igjen og velge Bing-søkemotoren. Artikler med funksjonslengde henter kr300- kr600. De hjelper deg med å bygge et online fellesskap som er drevet, motivert og veldig engasjert. Disse jobbene kan enkelt gjøres gjennom telekommunikasjon. For denne typen opplæringer får du utbetalt alt fra kr50 til kr150. En infografikk som viser informasjon eller data på en interessant og morsom måte kan bidra til å engasjere et publikum og generere mange likes og delinger.

Ressurser

Nesten alle foretrekker smaken av en fersk plukket tomat fremfor en kjøpt butikk. Spøkelseskriving er et yrke mange forfattere aldri tenker å gjøre. Du vil ikke bli rik raskt, men du vil i det minste få navnet ditt der ute og bygge en portefølje. I stedet for å snekre med 15 kraftdager per år, reiser vi nå rundt 12 uker årlig. Opprinnelig publisert 11. juni 2019. En virtuell resepsjonist ligner en VA, selv om du vanligvis håndterer tradisjonelle resepsjonistoppgaver. Jeg skannet den i Amazon-selgerappen min og skjønte at den var verdt rundt kr150. Det underliggende temaet handler ikke så mye om lidelsene, men om å erobre motgang i livet.

Ikke bare du kan finne kunder gjennom det, men du kan også lage dine egne online treningsprogrammer for å selge til dine følgere. Når du har kommet noen få skrivejobber, må du sørge for å sette opp forfatterens nettsted. Som forfatter kan du bestemme deg for å fokusere på en enkelt spesialitet eller dele tiden din mellom flere typer skriving. Når jeg sier raskt, mener jeg ikke det øyeblikkelig. De fleste eksperter vil mer enn gjerne imøtekomme dette, forutsatt at du gir dem kreditt eller siterer kilden.

Lei av det? Etter at du har registrert deg, vil en kontosjef bli tildelt deg - kontosjefen vil gjennomgå artiklene dine før de går i live. Hvorfor ikke starte din egen nettbutikk?

P.S.: raskt finansiere alle online kurs du ønsker å ta

Å selge på Etsy og lignende nettsteder har imidlertid blitt en kunstform i seg selv, og å finne suksess på disse markedsplassene krever mye arbeid og planlegging. Er du en suser på kjøkkenet? Hvis du bruker offentlig transport for å komme deg til og fra jobb, kan du ta en undersøkelse mens du sitter på toget eller bussen. Du kan tjene penger på å hente søppel på parkeringsplasser for kommersielle eiendomsadministrasjonsselskaper. Hvis du kan gi resultatene kundene dine ønsker, kan du belaste hva du vil. Lønnen for disse materialene varierer veldig, avhengig av hvilken type jobb du hjelper din klient med å lande. Snarere forstås det best som en massekjøper:

Undersøkelse Taker

Forfatterens liv lar deg jobbe hjemmefra eller hvor som helst, så lenge du har en datamaskin, internettilgang og en telefon. Å legge ut bilder av produkter og tilknyttede linker på sosiale mediekanaler er en annen måte å tjene penger på nettet via sosiale medier. Her er den viktigste sannheten jeg har lært om coaching: Du kan også rekruttere tilknyttede selskaper for å hjelpe deg med å markedsføre kursene dine. For å få jobber må du slå fast at du har kompetanse innen et bestemt fag. Forex.com anmeldelse, mens 166 av disse sakene ble løst på mindre enn 9 måneder, fikk bare 23% tapte midler. Start på Wikihow for å få tips. Disse vil bidra til at du aldri går glipp av en god spillejobb når den blir lagt ut. For mer informasjon om hvordan du kan være vert for et betalt webinar, se vår liste over de 9 beste webinarprogramvarene for WordPress-brukere.

Årsaken til at dette trange fokuset er nødvendig er at blogger stoler sterkt på Google og Bing-søk etter trafikk på nettet, så valg av søkeord for blogginnlegg er avgjørende for å tiltrekke bloggbesøkende i stort antall. 28+ beste fleksible onlinejobber for studenter, du kan gjøre alt fra å bruke apper for å tjene penger på nettet, bruke apper som betaler deg for å se på tv, eller til og med bare bruke apper som gir deg gratis ting, og du vil fortsatt ha det bedre enn om du ikke gjorde noe! Du kan også få betalt for å skrive Kindle eBooks for klienter. Hvis bakgrunnen din gjør deg til en ekspert på noen av disse områdene, er nettstedet deres verdt å se på.

Lei Ut Plassen Din

Med hardt arbeid og utholdenhet kan hvem som helst tjene penger på WordPress-nettstedet sitt. (pdf) slik dager du handel en detaljert guide til dagshandelsstrategier, risikostyring og handelspsykologi. Med ebøker og bøker er tidsinvesteringen som trengs for å skrive, produsere, markedsføre og deretter markedsføre en tittel enorm. Selv om mye av rådene jeg tilbyr er sunn fornuft, deler jeg mye av leksjonene jeg har lært på den harde måten. Selv om du ikke liker skriveferdighetene dine eller har et programmeringstalent, kan du fortsatt gjøre frilanstranskripsjon. Start med The Writ Life-listen over 27 gratis skrivekonkurranser, og se om du kan vinne noen pengepremier. Å selge varer på Amazon eller eBay er ikke de eneste alternativene.

Temaene inkluderer alt og alt om jordbruk og hagearbeid. Du kan forvente å hente kr315- kr420 for en artikkellengde på 1500-2019 ord. Andre bidrag som anmeldelser og fotosessays betales også til konkurransedyktige priser. Det har ikke alltid vært "det enkle livet" -frilansskriving på nettet.

 • Du tjener poeng som kan innløses for kontanter eller Amazon-gavekort.
 • Gå i stedet for å bygge opp virksomheten din med et langsiktig tankesett.
 • Du kan få redigeringsarbeid, tekstforfatterarbeid eller til og med gjenoppta skrivearbeidet.
 • Hvis du er en profesjonell fotograf eller har en virkelig stil for fotografering, kan det være en ide å selge bildene dine på andre nettsteder.
 • I stedet for å lenke til listen vi publiserte i fjor høst, legger vi ut en omfattende og oppdatert ny liste.

Få Betalt For Gjesteblogging

De virker avslappet, men tilbyr også anstendig lønn - noen av favorittkvalitetene mine! Gå hit for å komme i gang med Fiverr. Dette betyr at Amazon passer på hele selgerens lager. Å være til stede på sosiale medier er nøkkelen for enhver virksomhet som ønsker å tiltrekke seg nye kunder, markedsføre produktene sine og utvide følgende. Jeg vil begynne å kjøpe aksjer - men hvor begynner jeg? Andre emner av interesse inkluderer: Det beste er at det er mer sannsynlig at folk som bruker seng og frokost betaler mer for opplevelsen.

Uttalelser

Det er forskjellige betalingsalternativer du kan få med dem. En nyttig og populær SAAS kan forvente høy avkastning, så hvis du har programmeringsferdighetene for en slik oppgave kan det være vel verdt kontantbelønningen. Demonstrer produktene dine som er i bruk, og fortell det sosiale om hvorfor de trenger å kjøpe varene dine. Så sendte hun meg på e-post igjen og spurte om jeg ville skrive noen innlegg. Men jeg var ikke alltid så heldig.

Hvordan Jeg Ble En Online Frilansforfatter

Er du personen i familien din som alltid planlegger ferier? Å tilby spesifikke online SEO-tjenester er også en annen online frilanserrolle som virksomheter roper etter. Frilansskriving gir fordelen av å kunne jobbe når som helst og hvor som helst du vil, noe som gir deg den økonomiske uavhengigheten du fortjener! Og for selv de beste forfatterne, kommer kunder og går klienter, så husk å bygge opp en betydelig pute for de uunngåelige tørre periodene. Som du kan se, det er mange måter å tjene litt ekstra penger på, eller å leve heltid på nettet. Teknisk analyse og strategier for handel med valutakurser, studenter som studerer mot en bachelor, tar kurs som juridisk forskning og kommunikasjon, men hovedprogrammet krever bare 51 studiepoeng, noe som betyr at studentene bør regne med å ta omtrent 70 studiepoeng på andre områder. Du kan finne muligheter for denne typen skriving hos et selskap som Boost Media.

Husk at folk kjøper med øynene først. Du tjener deretter et tilknyttet gebyr for å sende trafikken til Amazon, men har ingen av emballasjebesværet, eller den første økonomiske produksjonen som skaper eller kjøper produktene. Upwork tar imidlertid et serviceavgift. Igjen, hvis bloggen din har en stor leserbase, kan bedrifter være interessert i å betale deg for å se gjennom tjenestene eller produktene deres. På alle disse nettstedene tjener du ikke bare litt ekstra penger, men får også belønning gjennom gavekort, premietegninger, gratis produkter, etc. På WPBeginner har vi hjulpet tusenvis av nybegynnere å starte bloggreisen sin. Liker du å lese magasiner? Husk å sitere prisene dine med omhu.

 • Martin beskriver 39 kategorier med potensial for årlig inntekt godt over kr100 000... og 17 med potensialet for årlig inntekt over kr1 million.
 • Husk å abonnere på adresselisten vår, og hold kunnskap om nye måter å tjene penger hjemmefra, spare og investere.
 • I stedet for å tilby tjenestene dine, tilbyr en konsulent råd og strategi slik at kundene deres kan bli mer effektive.
 • Et av favorittmagasinene mine.
 • For å øke salget er det verdt å lage både en gratis og pro-versjon av hver plugin.

PopulÆr

De fleste arbeidsgivere og klienter er mer opptatt av om du har fått varene enn hvor du har klart å lande dem. Ingen pendler, ingen ufleksible timer. Er du usikker på hva du skal ta med på din første faktura? Mange tilknyttede produkter betaler også høye provisjoner - 50% eller enda mer - fordi de økende produksjonskostnadene for digitale produkter egentlig ikke er noe. Å skrive blogginnlegg er en rask og enkel måte å tjene penger og få eksponering, ettersom mange nettsteder vil tillate en kort biograf med lenke tilbake til nettstedet ditt. Og profesjonell skriving kan hjelpe deg med å nå dine økonomiske mål. Hva er du besatt av? Hvis du bor i et kaldt klima, vent til været varmer.

Bli Frilanser

Denne typen skriving fungerer bra hvis du kommer til å reise. Binært alternativ, den beste måten å bruke tunnelbinariene på er å bruke pivotpunktene til eiendelen. En populær metode er å få publikum til å betale for å få tilgang til bestemt innhold eller områder på nettstedet ditt. Hvordan starte handel med aksjer og bli veldig vellykket med det. Det betyr å gjøre alt det harde arbeidet som er absolutt nødvendig før du til slutt skriver og publiserer en ny tittel.

Hvis du elsker å dele tipsene og historiene dine og leter etter noen engangsmåter å få betalt for ordene dine, kan det å skrive for blogger være en veldig lukrativ innsats. De har en to-månedlig utskriftsversjon og en ukentlig online versjon. Lønnen er kr50 per artikkel, så ikke halvparten dårlig i det hele tatt med tanke på det faktum at deres minste ordtall bare er 200 ord. Hvis folk skal stole på brudekjolene sine eller sin favoritt sportsjakke til deg, må du kunne håndtere dem med omhu og den største dyktighet. Hvis du har et ekstra soverom og bad, og en høy toleranse for at andre mennesker er i hjemmet ditt, kan det hende du kan tjene penger hjemmefra ved å være vertskap for folk i hjemmet ditt. Han endte opp med en filmavtale, forresten. 10 handlingsbare måter å tjene penger med bitcoin, gruvedrift har blitt vanskeligere etter hvert, og blir bare vanskeligere etter hvert som tidene går. Hvis du for eksempel markedsfører deg selv som en finansiell konsulent, kan du spørre deg selv hvorfor noen vil stole på deg med livsbesparelsen deres, og deretter finne ut en måte å formidle det til potensielle kunder.

Starter En Blogg

Enten du er nybegynner eller ekspert, ser du jobber der du kan skrive artikler og tjene penger. Coinigy, hitBTC er en global handelsplattform som har vært i drift siden 2019, og støtter flere valutaformer. En profesjonell vil evaluere arbeidet ditt, og du får en score mellom 0 og 10. Avgiftene tar en avgift, og selv om det kan være lurt å skynde seg først inn i høyt betalte jobber, fungerer det vanligvis ikke slik. Ingen skjulte avgifter og helt gratis! Siden han ikke hadde noen skriveopplevelse da han begynte å blogge, sto han overfor en ganske stor læringskurve med det første.

Vær forberedt på å bekrefte/forhandle om betaling. Jeg sørger for at jeg overleverer hele tiden. Det er mange måter å tjene penger på en reiseblogg, men tilknyttet markedsføring bør hovedsakelig være ditt fokus. Den er din, og din alene, og ingen kan fortelle deg hvilken form den kunne eller burde ha. Gå til stranden. I likhet med Amazon Mechanical Turk, tilbyr ClickWorker en rekke onlinejobber for de som ønsker å tjene penger på nettet for å få inntektene sine.