Hvordan IKKE blir betalt for å skrive online (og tjene penger på å gjøre det)

Vi bygger funksjonelle, standardkompatible og estetisk rike unike nettsteder.

Copywriting er i et nøtteskall, som er laget for å få leserne til å ta en spesifikk handling. Med andre ord er sviktfrekvensen veldig høy, så det er ingen enkle penger å tjene. Samme prinsipp med fysiske produkter: Du kan søke etter "innholdsforfattere som trengs" på Google og avgrense søket til den siste måneden eller uken for å finne de nyeste mulighetene. Har du en utfordring? Fordi de inviterer alle. For faglitteratur vil de sende deg en faktura med detaljer.

Det er en mulighet for at ALLE ovennevnte nettsteder allerede får massevis av forespørsler om gjestene. Det er klart dette er et veldig nisjefag, så du må vite hva du snakker om for å bli publisert. En god strategi kan også være å forkjøle ethvert nettsted som produserer blogger i et emne du har kunnskap om eller har ekspertise på. Transaksjoner, adresseformatet som brukes i Nord-Amerika og andre. Det er mye lesing du må gjøre før du begynner å oppfatte disse fordelene. Har du en gave til prosa?

  • Jeg skal ikke si at det er enkelt å bli en profesjonell, betalt skribent - på et tidspunkt vil du trenge å sette deg ned og skrive inn noen få tusen originale ord - men det er oppnåelig.
  • Det tredje alternativet du kan bruke til å være frilansskribent for å få betalt online, er bankkontoen din.
  • Når du først er god nok, anbefaler jeg deg å søke om noen lavere betalte konserter i håp om å få betalt noe mens du trener, selv om det ikke er mye.

Penger gjør nok noen mennesker glade, men ikke forfattere. Selvfølgelig ville du skrevet uansett. Velg et emne du liker å skrive om, men som du også er veldig kunnskapsrik i. I den virkelige verden betyr det absolutt ingenting fordi jeg ikke kan leve av statistikken, men i det minste lærte det meg noe. Hvem trenger så mange forskjellige ideer, når bare EN vil utgjøre 80% av forskjellen du leter etter? Du kan ta disse fem damenes råd til banken når det gjelder å få frilans skrivejobber på nettet. Her er tingen. Katalog over private filantropiske og tilskuddsfremmende stiftelser på Internett.

Tjen Penger Bare For å Gå

Det er en tregere måte å tjene penger på, men over tid vil du faktisk ha din egen online virksomhet. Dette nettstedet lar deg sende opptil fem dikt om gangen og tjene mellom kr25 og kr250 for hvert dikt som blir akseptert. Fra jeg startet frilansskriverkarrieren, har jeg økt satsene fire ganger slik at jeg kan tjene penger på å skrive på nettet. Dette er et annet nettsted der du må forhandle om lønn før du skriver artikkelen din.

Det vil gi deg førstehåndsinnsikt i Nøyaktig hva som trengs for å lykkes som indie-romantiker. Disse gratiskontoer har et begrenset antall tillatte jobbsøknader per år, og høye gebyrer sammenlignet med deres høyere lagdelte medlemskap. Alumni-magasinet ditt trenger forfattere, og de liker virkelig å ansette tidligere studenter. Oppsøkende - du personlig finner nettsteder og plattformer du ønsker å jobbe for og nå ut via e-post kaldt pitching skrivetjenestene dine. Men de siste seks månedene har jeg blitt omtalt på disse enorme nettstedene. Denne plattformen incentiverer langsiktige arbeidsforhold fordi Upworks kompensasjonsgebyr reduseres etter hvert som faktureringen på levetiden din hos en bestemt kunde går opp. Populært forlegger MacMillan driver dette magasinet Heroes and Heartbreakers. Last ned retningslinjene deres som Word-dokument.

  • Freelance online essaysskriving er den beste måten å tjene penger hjemmefra.
  • Før du begynte å jage etter noe arbeid, derimot, er en tenåringsskribent.
  • Jeg skrev det jeg visste om, men du kunne potensielt publisere en ny ebok på et spesialisert område en gang per måned.
  • Kritikken av videooppsatsformatet florerer også, ironisk nok ofte levert i selve videooppsatsene.
  • Den anonyme forfatteren har bygget kultberømmelse for sine absurde titler som Slammed in the Butt av de forhistoriske Megalodon Shark Amid Accusations of Jumping Over Him.

September 2019 Oppdatering

Kort sagt, de fleste av de hakkede anerkjente frilansbussene som ble brukt tilbake i år 2019 vil aldri fungere i 2019! Ikke bare vil du tjene penger på å skrive på nettet, men også få betalt for å skrive om hva som helst. Hvis du leter etter selskaper som betaler deg for å skrive, bør du sjekke ut dette innlegget. Hvorfor ikke betale deg selv for å skrive? Deretter, når du leverer tilfredsstillende arbeid, kan du få betalt ASAP. Før de skriver en ny bok, leste de mange bøker som er høyt rangert i sin spesifikke sjanger eller undersjanger fordi disse bøkene er konkurrerende produkter. Hvis du foretrekker å chatte på Skype, er adressen ‘whatculture’.

Overlever Det Første året

Mange av disse måtene vil ikke skje med mindre du starter en blogg. Administrerende direktører og gründere. Jeg vurderte Alexa-trafikkrangering, bloggfrekvens, aktivitet på sosiale medier og den generelle brukeropplevelsen som et kriterium for å sammenstille denne listen. Betalingen varierer fra kr0. Hvis det forstyrrer innholdet ditt, kan du prøve å justere posisjonen til det passer. Skriving -> Lesere -> Eksponering, popularitet, autoritet og tillit -> Evnen til å selge ting. Og det har jeg ikke.

Du kan finne en rekke frilans skrivemuligheter på jobbtavler. Bedrifter, skoler og ideelle organisasjoner søker alle etter talentfulle stipendforfattere. Andre bloggere som Create and Go har to blogger - helsebloggen deres og undervisningsbloggen. Ideen om at jeg kan nå hundretusener av mennesker med forfatteren min og inspirere dem til å endre livet, inspirerer meg til å fortsette å publisere jevnlig.

For korte innleveringer får du kr150 til kr400. Dette er mitt toppvalg for helt nye frilansforfattere som prøver å bygge en karriere fra bunnen av fordi det er mange jobber å velge mellom, og du kan lage en ekstremt detaljert profil som hjelper deg å skinne til det maksimale. God skriving, men ingen kvalifikasjoner er nødvendig. Å studere humaniora bøyer dine retoriske muskler, noe som vil gjøre deg til en mye bedre forfatter og pitcher. Å bli frilansskribent krever like deler sempatologiske nivåer av type A-dedikasjon, grenseløs nysgjerrighet og total ufølsomhet for avvisning. Beskrivelsene kan inneholde utdrag fra den opprinnelige websiden.

Bruk Et Jobbtavle For å Finne Jobber Som Frilansskriving

Talentfulle innholdsforfattere som kan jobbe hardt i et team. De tar vanligvis inn artikler med 15k-30k ord. Dette er uten tvil det mest kommersielt suksessrike magasinet med en stor internasjonal fanbase. Så lenge du er villig til å gjøre jobben, er det absolutt mulig å få betalt for å skrive - og tjene gode penger - selv om du starter uten erfaring og ingen legitimasjon.

Du kan registrere deg på Textbroker her. Crypto mining guide, 1000 Megahash lager en Gigahash GH / s. Du kan finne mye arbeid hvis du er klar til å levere kvalitet. Identiteten til en spøkelsesblogger kan ikke avsløres fordi han/hun offisielt har gitt opp rettigheter og kreditter for det skrevne materialet (det er derfor han/hun kalles et spøkelse!) Jeg har ofte følt meg som mange av de suksessrike bloggerne jeg følger, og kan ikke nevne at de allerede hadde laget et produkt, eller hadde holdt på med entreprenørprosjekter fra ung alder før de noen gang startet. Du kan få betalt mellom kr50 til kr300 per artikkel avhengig av artikkelen.

Å skaffe nye frilanskunder handler så mye om å bygge relasjoner og tillit mellom deg og klienten! Du får en engangsavgift på kr100 per godkjent innsending. Du trenger litt utstyr for å begynne å gjøre riktig videoopplæring, men når du først har det på plass, er det enkelt å lage.

Artikkelskriving er en måte som ordetsmeder kan tjene penger på nettet.

Nutri Inspector - Skriv om mat, ernæring, vekttap og kjøkkenprodukter.

Hva de vil: Det kan ta flere dager (hvis ikke uker) å få artiklene publisert på en toppblogg, da de fleste av dem er oversvømmet av spørsmål og forespørsler. ”Dette kan da legge ut hvorfor han har det bra, hva han ville gjort, og det kan føre direkte til betalt arbeid. Ikke glem å skrive om det på din personlige blogg, og legg inn en annonse i sidefeltet! Her er de beste rådene mine for hvordan du kan starte frilansskriving.

Derfor trenger du noen strategier for å få deg til å skille deg ut blant andre. Nå som du har funnet hva. Så en dag fikk jeg en e-post. 25. juni 2019; Sist oppdatert:

Søk Om Tilskudd

Insentiver eller forhandlingspunkter du bør vurdere: Les mer om deres partnerprogram her. Jeg liker stedsuavhengighet og en arbeidsdaguniform av yogabukse og te-skjorter, så det er ikke overraskende at du gjør hvordan du gjør det? Lim inn annonsekodene dine i et tekstdokument (. )I dette tilfellet vil klienter finne deg! Indeni betaler kr50 - kr200 for innlegg som dekker Check Point-brannmurer, F5-lastbalansører eller Palo Alto Networks-brannmurer. 101 måter å tjene mer penger på, det sparer plass i hyllene dine for noe nytt, og du tjener noen få dollar. Hvis du ikke vil følge trinnvis guide og ikke er klar til å lære deg noen nye ferdigheter, er dette kurset ikke noe for deg. Som nevnt tidligere, kan du få betalt for å lage blogginnhold for andre.

CEO Hangout betaler kr50 hvis du forhåndsbestiller det med redaktøren - send en tonehøyde og forhandler om betaling før du skriver artikkelen. Andre bloggere eller andre frilansere kan hjelpe deg med å tjene penger på nettet. Så du må vise folk at du er en nettforfatter, og det betyr at du må lage skriveeksempler på andre blogger. For å finne ut hvilket nivå du vil være på for å starte, må du oppgi en skriftlig prøve. Du kan vinne 85 geiter eller en hestegård!

Skriv Artikler For Nettsteder Hjemmefra

Annonser pleide å fungere (om bare litt). 3 leksjoner jeg lærte mens jeg handlet på krypto-markedet 24/7, senere samme år, i mai, foretok Laszlo Hanyecz den første virkelige verdenstransaksjonen ved å kjøpe to pizzaer i Jacksonville, Florida for 10.000 BTC. MBO Partners - Dette selskapet tilbyr tjenester til folk som ønsker å starte nye karrierer som solo-profesjonelle/uavhengige konsulenter. De betaler faste priser per ord, og dette avhenger av faktorer som ferdighetsnivået ditt. Selv i andre formater som video eller lyd, er det et skriftlig element til de mediene som skript, oversettelser og undertekster.

Legg alltid igjen kommentarer i ditt personlige navn. Jeg har ikke tenkt å lyve - hvis du er helt ny på dette, er sjansen stor for at forfatterskapet ditt kan bruke noen større forbedringer - det kan ikke være realistisk å forvente å bare skrive og få betalt umiddelbart. Nylig fikk jeg et jubileumsbrev fra dem som minner meg om at det har vært syv år å jobbe sammen. Dette blir lettere med erfaring og velprøvde resultater. Før du begynner å jobbe her, må du sende inn en eksempelartikkel for redaktørene sine for å gjennomgå og vurdere. Velg hvilken som er nærmest og prøv den på størrelse. Du kan sende inn maksimalt 6 sider (eller bruke 2700 ord som retningslinje). Du kan hindre dem også og bli en suksessfull, tjent forfattere på nettet.

Sakprosa

Hun har flere donasjonsnivåer, inkludert å tilby leserne en belønning på kr3 for å "spørre en forfatter". Introduser deg selv som en innholdsforfatter som leter etter frilansskrivjobber. Dette nettstedet leter etter folk til å skrive toppklasseopplæringer, meningsstykker eller casestudier om emner relatert til webdesign og utvikling. Hei, alle er en nybegynner i begynnelsen. Men la oss være ærlige - det vil bare ikke skje.

Du kan forvente å hente kr315- kr420 for en artikkellengde på 1500-2019 ord. Hva med ti over helgen, og leke med forskjellige overskrifter/tilbud slik at du kan se hvilke som fungerer bedre? På dette stadiet er jeg sikker på at du tjener penger på å skrive på nettet. Dette er et av favorittstedene mine for å finne alle typer frilansarbeid. Men på dette tidspunktet godtar de søknader fra forfattere i Nord-Amerika, så vel som Sør-Amerika, Asia, Australia og Europa. Selvfølgelig må du ha boken din formatert først.

  • Jeg har hindret frykten, og det er utrolig verdt det.
  • Instruktør tjener du penger på å skrive artikler?

Linode - Skriv tutorials om Linux, linode og sky infrastruktur.

Synes det er ekkelt og tror bleieveien er den beste veien å gå? Noen trenger det skrevne ord noen ganger! En internettforbindelse og PC eller bærbar PC er påkrevd. Se for deg et programvareselskap med 5 ansatte.

Du må være villig til å ta jobber med å skrive annonser eller prøve å lese John Grishams siste roman. De beste nettsteder for akademisk essayskriving tilbyr forfatterne sine en tilgjengelig og effektiv online tjenester. Men det er mange flere som knapt trekker inn nok til å dekke utgiftene. Jeg vet at du fremdeles kan føle deg redd eller til og med tvile på at det er mulig. En 25 siders bok om fremveksten av sosialisme blant ungdom i Amerika vil bli priset annerledes enn en 100 siders generell guide for hvordan du kan forberede deg på et EMP-bombeangrep. Du kan også inkludere en “ansett meg! Dette betyr at du kan tjene 100 for en 1000 ord artikkel.

De leter etter innlegg om administrasjon, markedsføring, nettverk og rekruttering og HR. Hold øye med styret deres og hvem vet - du kan finne den perfekte klienten å jobbe for! Du kan finne muligheter for denne typen skriving hos et selskap som Boost Media. Betaling via PayPal når du tjener kr5 eller mer. Så ha det gøy å skrive alt fra produktkopi til pressemeldinger! Fant du andre som betaler bra?

Slik Finner Du Jobber Online Og Ekstern Skriving:

I stedet kan du velge noen få emner du liker å skrive om, og gi ideene til et forlag og tjene penger på å skrive på nettet. I dette innlegget vil jeg skissere 14 anerkjente arbeid hjemmefra på nettjobber for forfattere. Du trenger en konkret plan for å bygge bro mellom hvor du er nå til der du vil være. Se, nybegynnere på nettet ønsker ofte å "tjene penger på blogging", og erfarne forfattere kommer ofte til internett for å utvide frilansvirksomhetene sine ved å gjøre det de gjør offline: Hvis du er flink til å skrive, eller hvis du kan uttrykke ideene dine godt, kan du definitivt få betalt for å skrive online. De betaler kr100 per artikkel uansett lengde. Hvordan vil innlegget ditt hjelpe leserne? Tusenvis av mennesker vil legge ut innholdskravene sine på nettstedet og iWriter innholdsforfattere vil velge hvilke jobber de vil fullføre.

Utmerkelser Og Utmerkelser

Artikkelen eller tonehøyden din må presenteres i ren tekst i e-postadressen. Du må også legge til 3 bilder i innlegget ditt med den definerte px-størrelsen. Freelance artikkelskriving gir deg muligheten til å jobbe hjemmefra. Du kan også selge tjenestene dine som korrekturleser, eBokformater eller frilansskribent. Babble betaler kr100 - kr150 for innlegg om foreldre, underholdning, graviditet, skjønnhet, stil, mat og reiser.

Kanskje føler du at du ikke har bosatt deg i en nisje, og at du derfor er redd for å slå til et forlag.

Appellerer dette til deg? Lønnen er variabel, så forhandle for å få ønsket rate. Dette er det proprietære magasinet som er funnet i Alaska Airlines.

En Liste Bortsett

Dette trenger ikke være noe fancy! (05 cent kenyanske shilling.) Hun hadde allerede en heltidsjobb og skrev på siden, men det ga en utmattende og usunn plan. I løpet av søknadsprosessen vil du bli bedt om å skrive noen ferdighetstester - resultatene dine (sammen med skriveprøvene dine og eventuelle referanser du har) vil bidra til å bestemme den innledende vurderingen på profilen din. Og en ting til - sørg for at vi i pitch-e-posten din nevner hvor du så annonsen som en måte å hjelpe den bedriftseieren til å vite hvilken plattform som ga ham de beste konverteringene (og for å hjelpe deg med å se hvilke plattformer som ga deg mest spillejobber). Denne publikasjonen er stengt for innleveringer fra 13. desember 2019 til 10. januar 2019. Ikke la det gå bort. Her er nettstedets policy for avsløring av tilknyttede selskaper for å få fullstendig informasjon.

Den eneste ulempen er at arbeidet ditt kan være litt mindre konsistent. Hvis du er en av dem, kan du slutte å bekymre deg lenger. Amerikanske innbyggere kan registrere seg for Copify her. Hvis diktet ditt blir ansett for å være årets beste dikt, kan du tjene prisen på 1000 dollar. Den viktigste sannheten jeg har lært om bøker, er at de er en plattform for å tjene inntekter fra andre prosjekter - relaterte online kurs, coaching og seminarer, etc.

Vær deg selv og eier den og skriv om den. Dette nettstedet vil betale deg en fin del av endring for å skrive 600 ord på tankene dine om trearbeid som hobby eller karriere. InstantShift er et design- og inspirasjonsrelatert samfunn for webdesignere og utviklere daglig ressurs, inspirasjon og førsteklasses webdesign og utvikling. Alt dette er sant. Å skrive på nettet krever flere ferdigheter enn annen skriving.

Etter 10 minutter er oppføringen automatisk tilbake i bassenget slik at noen andre kan ha muligheten til å godta den.

10 til kr2 per ord.

Siste Tanker

Jeg har to ting å fortelle deg - dårlige og gode nyheter. Er det ikke fantastisk? Jeg vil helt sikkert prøve å få inn flere nettsteder og legge dem til i denne listen.

For eksempel, jo flere ord du må skrive, desto høyere bør du belaste. For å lykkes, må du være kommersielt tenkende og målrette et etablert marked med bevist etterspørsel fra leserne. Disse nettstedseierne søker etter forfattere gjennom oppslagstavler, fora og nettsteder som GumTree og Craigs List. Alle de ovennevnte nettstedene har nyanser som skiller dem fra Upwork, men hvis du er helt ny i denne frilansskrivingen, kan taktikken jeg brukte for Upwork (og skrev om i min bestselgende bok) også brukes på nettsteder som Freelancer, HubstaffTalent, iFreelance og PeoplePerHour. Det er lite sannsynlig at du vil se null fortjeneste i løpet av den tiden, siden inntektene vanligvis øker gradvis når du bygger nettstedet ditt. Å tjene penger er fokuset på timene. De har en grense på 1000 til 16000 ord for hver artikkel. Jo mer du søker på, jo større er sjansen for at du vil finne noe.

Det er viktig å kunne bruke ord som vekker følelser og tvinger folk til å handle eller kjøpe. Det er mange muligheter som vises regelmessig, og du vil sikkert finne noen spillejobber for korte artikkeloppgaver. Du kan finne muligheter for ghostwriting:

InstantShift

De har ikke opplyst om beløpet de betaler per innlegg. Hun betaler 75 for korte innlegg og 150 for lange dybdeinnlegg. 19 enkle måter å tjene penger hjemmefra, du kan få $ 30 - $ 40 for å selge blodet ditt. Dette, min venn, er hvordan du skriver prøver og begynner å få betalt for å skrive.

WritersWork

Hvis bakgrunnen din gjør deg til en ekspert på noen av disse områdene, er nettstedet deres verdt å se på. Akkurat som om Google endrer algoritmen hver gang det er på samme måte som frilansskriving endres. Utvalget er bredt. Det var den beste emnelinjen jeg noensinne har mottatt. Å tjene penger med tilknyttet markedsføring var en gang uklar, men de dagene er over.

Dele:

Dermed er jeg midt i en tredelt guide om hvordan man kan tjene penger online for nybegynnere. Du kan forvente alt fra kr50 til kr200 per artikkel. Jeg liker metoden deres for å by, betale og er vant til systemet deres.