Hvordan Stay-at-Home mødre kan tjene penger på blogging

For eksempel, hvis du har en livsstilsblogg der du skriver om å være en hjemme som mor, kan det hende du kobler til et favoritt pedagogisk leketøy som barna dine elsker. Cambly sporer tiden du veileder, og betaler kr0. Du kan tilby barnevakt til bare venner og familie hvis du ikke vil ha det daglige engasjementet for å drive en creche hjemmefra. Du kan selge varer via eBay, Amazons Marketplace, Poshmark, etc. Få betalt for å gjøre forskjellige oppgaver rundt om i byen for klienter. De har en rekke eksterne jobber tilgjengelig til enhver tid. Min svigerinne gjorde dette og belaster kr1 600 per måned for ett barn!

  • YouTube kan være så oppfylende for mødre som er hjemme.
  • De betaler opptil kr75 per undersøkelse/gjennomgang!

Sammenlignet med min “tradisjonelle jobb” var det faktisk ganske enkelt. Denne artikkelen kan inneholde lenker fra våre partnere. Hvis det er blogginnlegg, har du nok materiale til å tiltrekke deg nok folk til å fortsette? Du lurer kanskje på hvordan du kommer i gang som Pinterest VA, hvor du kan finne klienter, hvor mye du skal belaste og mer. Chek ut videoen nedenfor for å se noen eksempler på VIPKID-klasser i aksjon! Ikke bare vil du kunne gjøre det du elsker hver dag, men du vil også tjene penger på å gjøre det.

Men Du Sparer Penger... Husk Grunnen... ♥

Supportteamet deres er tilgjengelig 24 timer i døgnet, og enhver kvalifisert bestilling dekkes av vertsgarantien uten ekstra kostnader for deg. Blogging tar også ganske mye TID - men inntjeningspotensialet er ganske mye større enn de fleste andre hjemmearbeid. Så hvis du liker å jobbe med mennesker via telefon eller online, kan en kundeservicejobb være bra for deg. Hvis du vil gå inn på dette sidet, kan du ta på deg 5 klienter, som kan være omtrent kr5000 i måneden. Nå har jeg også gjort andre ting (som å skrive for Wise Bread!)

Her er en liste over over 20 av de beste hjemme-jobbene du kan starte i dag. TranscribeMe, Capital Typeing, CastingWords, GMR Transcription, etc. Eksempler kan være undervisning i engelsk, matematikk, etc. Dette er helt nytt for meg, og det er spennende å vite at du kan tjene en betydelig inntekt ved å gjøre dette. Tenk på denne bloggen som laget over fem sifre i måneden på litt over et år. Det er GRATIS, og du kan sjekke det her. Bli rik raskt, inboxDollars (anmeldelse) er et annet utmerket nettsted som har mange av de samme penger å tjene oppgaver som Swagbucks, men som også har noen gode tilbud som kan hjelpe deg å tjene $ 30 eller raskere. Elsker du å fange dyrebare øyeblikk bak et kameralins?

Visste du at du kan bli Facebook Ad Manager for bedrifter og tjene en ekstra kr1000 per måned med bare 1 klient?

Å jobbe hjemmefra ble en realitet for meg da jeg bestemte meg for at det var nødvendig, hvis jeg ville leve mitt BESTE liv.

Jeg tjener personlig rundt 17 000 dollar per måned hos Amazon Associates, men det tok meg lang tid å bygge opp et nettsted og få lesere. Du trenger et pålitelig kjøretøy. Basert på svarene fra ekte mødre og pappaer samlet de lønnene til 34 forskjellige jobber som foreldre som er hjemme hos dem, inkludert vaktmester, skolelærer, hendelsesplanlegger, helsesøster, kostholdsekspert, vaskerisjef og til og med administrerende direktør. Det er din Fiverr-timelønn. Noen betaler en fast sats per minutt taletid, og andre betaler en basisats med en provisjonsbonus. Jeg har lest at noen andre har fått spillejobber med bilder av restaurantmenyer og gateskilt. Noen av de mest populære organisasjonene inkluderer VIPKID, gogokid, HAWO og EF Education First.

Bruk dine talenter, lidenskaper og spør rundt om jobbmuligheter! Jeg bruker kuponger når de lokale dagligvarebutikkene våre tilbyr tredobbelte kuponger (de tredobler kupongbeløpet) eller superdobler (der butikken vil doble kupongen din opp til kr1 nå, så hvis du har kr1. )Det er selvfølgelig flere bloggere som tjener forskjellige beløp, men det er bra for å gi deg en generell oversikt. 13 måter å tjene ekstra penger i dag, i gjennomsnitt $ 16 per 30 minutters besøk er det omtrent $ 32 per time å henge med kjæledyr. Du kan gjøre hårklipp eller negler under lur og når pappa er hjemme. Så, få hosting (vi anbefaler Bluehost, starter på kr2. )Jeg skrev min første eBok om fotografering. Selv om du er i ferd med å bli medlem av et godt etablert firma, må du sørge for å sjekke først. Avhengig av utgiveren, kan det hende du trenger en bestemt grad.

Å lære innvandrere det engelske språket hjalp meg å kombinere den kjærligheten med min kjærlighet til språket. Det er mange nettsteder, blogger og bedrifter som søker innhold. Vet du hvor raskt barna går gjennom ting i disse dager? Hva er oppgavene? Alorica ansetter for tiden ansatte for å jobbe som kundeserviceagenter hjemmefra. Jeg leste den flotte boka som heter Start & Run Your Own Home Daycare, som hjalp meg med å organisere og starte min virksomhet.

Det er et jobbtavle som spesialiserer seg på ikke-tradisjonelle arbeidsordninger som den typen du kan gjøre hjemmefra.

Du Har Abonnert!

Du må registrere deg på appene, og deretter følge instruksjonene på dem for å se hvordan du får tilbake pengene dine. Få ditt eget domene og webhotell, og start en ekspertblogg som din "hjemmebase" for å tjene inntekter i hvilken form det måtte ta. En av ulempene med frilansskriving er at du må søke etter jobber og skrive hva klienter ber om. 95/måned med min trinnvise tutorial her. Selv om du prøvde å tjene penger på siden og det ikke gikk ut akkurat nå, betyr det ikke nødvendigvis at det ikke ville fungert hvis du tok det opp igjen i fremtiden. 30.000 til 35.000 dollar.

Det er et barn-holdt-meg-opp-hele-natten-jeg-vil-dø-hvis-jeg-har-å-jobbe... så jeg vil IKKE jobbe i dag på en slags jobb.

“Bli hjemme-foreldre, mener du,” skrev en Twitter-bruker. Tenk på dette: Mens tiden min er veldig begrenset akkurat nå med bokskriving, drift av bloggen og omsorg for 4 barn, syntes jeg VIPKID var så spennende at jeg startet søknadsprosessen selv!

Få Betalt For å Dele Din Mening

De fleste blogger selger ikke produkter eller krever gebyr til leserne. Dette kan bety at du må gå til en bestemt butikk og be om en vare. Kurset tilbys av min venn Kayla Sloan som begynte på deltid og nå tjener over kr10.000 per måned som en virtuell assistent. Har barna dine tappet deg for å få dem en egen hjørnetann? Disse oppgavene har en tendens til å være ting som administrasjon av sosiale medier - fordi selv om det er nødvendig, er det andre ting som har høyere avkastning på investeringen, sammen med det faktum at det kan være veldig vanskelig å sjonglere en haug med forskjellige sosiale plattformer på en gang.

Hvis du elsker å skrive, men bare ikke tror at du kunne skrive for din egen blogg, er det en fin måte å tjene penger på å være medvirkende forfatter eller frilanser. Hvordan få tak i det: Det kan være en god start å legge ut på Facebook, men du vil sannsynligvis bare tjene noen få dollar. Jeg personlig gjør dette på heltid, men jeg jobber deltid og hentet mannen min også hjem (han kunne forlate jobben på heltid). Ingen av disse oppgavene krever virkelig noen ferdigheter eller krefter, og de aller fleste av dem kan gjøres fullstendig på din egen tid, når du vil.

Veileder Studenter Eksternt

Og som sagt før, det måtte være en "jobb" med ekte penger. For å komme i gang er det bare å skrive boken din på rundt 50 000 ord i et orddokument. Og de fleste plattformer håndterer all læreplan- og leksjonsplanlegging, noe som betyr at alt du trenger å gjøre er å undervise. 17 virkelige måter å tjene ekstra penger hjemmefra og online i canada. Det er et nettsted som kobler talent (som forfattere) og mennesker eller selskaper som leter etter talent. Disse kan også inkludere aksjer på sosiale medier eller kan være på sosiale medier. MindSwarms er et av mine favorittundersøkelsessider fordi du kan få betalte kr50 for å svare på spørsmål via en videoplattform. Så jeg vet om du vil at dette skal fungere… det kan det.

Start et sidevink og jobb deg for å gjøre det på heltid. Selv om jeg sannsynligvis ville vært en bedre forvalter av fondene våre hvis jeg gjorde alt dette, gjør jeg ikke det. Bli en korrekturleser Synes du at du lett fanger feil når du leser? Når du starter en blogg, er det en god ide å velge en lønnsom nisje du er glad i, slik at du kan tjene penger på den mens du er hjemme. Slik kommer du i gang:

Fest dette! Stay-at-home mødre kan tjene penger og ta vare på barna for!

Jeg er litt partisk når jeg sier at mødre er fødte eksperter når det gjelder planlegging av fester eller arrangementer. Du vil finne hundrevis av muligheter på Søk. Les avsløringen for mer info. Det er den nest beste tingen å hjelpe deg i gang. Hvis du vil ha flere intervjuer, kan du abonnere på oppdateringer og sjekk tilbake ukentlig fordi jeg vil ha andre Money-Making SAHM-intervjuer på bloggen min når jeg arrangerer dem. Både mannen min og jeg jobbet, så vi tok barna våre på barnehage klokka 8, og hentet dem klokken 5:

Å lage og selge gavekurver til høytider kan hjelpe deg med å tjene penger som hjemmeboende mor.

Hvordan Jeg Skapte Min Perfekte (og Gode Betalende) Legitime Opphold Hjemme Jobb Mor - Og Hvordan Du Kan Også

Du må oppfylle statlige lisensloven for å åpne et senter. Du kan sende forsiktig brukte leker, klær, sportsutstyr, DVDer, hjemmeinnredning og mer! De fleste butikker gjør dette. Side hustle ideas: 53 måter å tjene penger raskt på siden. Virtuelle reisestillinger er rikelig.

NOE som er en MLM!

Å bli skatteforberedende gir deg mye kontroll over timeplanen for hele året. På sosiale medier sier noen foreldre at undersøkelsen også bør omfatte hjemmefødre. 9/10 Trust Pilot-vurdering viser at du kan stole på dem. Det er lurt å ha litt erfaring med å ta vare på babyer, før du tenker på å gjøre dette. Det kan hende du må bygge porteføljen din ved å jobbe gratis med det første. Du kjenner situasjonen din bedre enn noen, noen jobber krever mer fokus enn andre, så bestemmer hva som er riktig for deg og din familie. Å droppe av og hente barna fra skolen, tilbringe tid med dem og kjøre dem til aktiviteter etter skoletid kan alt forstyrre en vanlig arbeidsplan. Fordi det er så viktig for meg at du vet at det er mye, mye, MYE mer enn bare mødre som klager over sine ektemenn og liv.

Du må være godt kjent med hvordan du spiller det du lærer. Og de gjør alt. Disse uunnværlige online-arbeidere gjør alt som administrative assistenter gjør, fra å stille opp avtaler til å bestille reiser for sjefene sine. Visste du at du kan tjene penger ved å leie ut et rom eller en leilighet? Noen selskaper fokuserer på yngre studenter, så små som barnehage, mens andre fokuserer på en-til-en undervisningsmuligheter. 20+ kreative måter å betale studielån på, selv om du bare snakker to språk, gir det deg en betydelig fordel. OK, så hvor begynner jeg? Med VIPKID trenger ikke lærerne å bekymre seg for leksjonens planlegging eller gradering. Kjøp opp en handlekurv full av ting, og send den deretter til Amazon FBA (oppfylt av Amazon).

Sporinger/Pingbacks

Søsteren min gjør dette! Som en hjemmeværende mor forstår jeg behovet og viktigheten av å ha et sidevink og jobbe rundt familien. Det har ikke noe å si om du ikke vil undervise i spesifikke fag, du kan bare lære samtaleengelsk eller andre språk for selskaper som VIPKID, Cambly, Qkids. Vi sammenliknet apper, nettsteder og tips for resten av natten mens barna rev fra hverandre huset vårt. Det er mange mennesker der ute som tjener mer enn en heltidsinntekt fra å selge på Amazon. Hvert nettsted er forskjellig.

Registrering er en liten cinch, og du kan stoppe når som helst. Ta en titt på nettsteder som faktisk eller FlexJobs. Essentials: lær grunnleggende forex fra scratch, lær mer om risikostyring her. Denne moren tjener litt alvorlige penger med bloggen sin på så lite som 15 timer per uke. 40 enkle måter å tjene penger raskt, gå ned til begynnelsen av nr. 11 for en lengre liste over mindre "langsiktige forretningsidéer", og hent i stedet inspirasjon til andre (ekte) måter å tjene penger på nettet som innebærer mindre arbeid foran. Familier trenger alltid noen til å knipse noen få familiebilder for å feire sine spesielle anledninger.

Rehab gamle møbler. Ingen grunn til å føre en inventar, levere produktet eller gi support til kundene! Som en annen undersøkelse fra nettstedet Insure. Registrer deg for de beste undersøkelsessidene rundt - Survey Junkie og Swagbucks. Forfatteren tjener kr50 000 000 per måned bare fra tilknyttet markedsføring. Amazon selger deretter varene og sender dem for deg, og betaler deg kuttet. Fraktbutikker på nettet er også et alternativ. Vær oppmerksom på at jeg virkelig forstår hvor vanskelig det er å være SAHM.

Ingen av disse 250 /måned-greiene.

6 Enkle Barnevaktjobber For å Tjene Ekstra Penger

Det er ganske kult. Jeg var så opptatt av å være bare en mammablogger i verden, men her tjener jeg kr2.000 per måned når jeg hadde blogget i bare ett år! Hvis du for eksempel skyter bryllup, må du jobbe hver helg, noe som betyr farvel familie tid.

Det er mye å ta hensyn til når det gjelder samsvar, og kvalifikasjonene og sertifiseringene du trenger. Hva betyr det å handle ukentlige opsjoner?, imidlertid, hvis prisen er i motstand (60) og den ikke klarer å bryte høyere, er det logisk å plassere et bjørnespredning. Dette kan være i form av roller som frilansskriving, korrekturlesing, online veiledning osv. Ta tak i det mens det fremdeles er GRATIS her! Hvis du har disse ferdighetene, er du mer enn halvveis der. En rask sjekkliste til din viktige dagshandelsoppsett, det er da kanten din er bred og klar. La oss anta at du er i stand til å se på budsjettet ditt bare litt bedre, bruke kuponger, holde et garasjesalg og skrap sammen bare kr170 ut av budsjettet ditt for å sette inn et indeksfond hver måned.

Gjennom disse tok vi beslutninger.

Fortsett Skribent

Svar på spørsmål på nettet. De samarbeider med kundene for å finne antrekk som passer deres stil og budsjett. Jeg personlig bruker hver eneste en av disse for å øke inntektene hver måned. Algoritmer, ”Dette er en beregning som hjelper deg med å bestemme gjennomsnittsprisen på en sikkerhet over en periode. Men i all alvor er det mange grunner til at det å jobbe hjemmefra har en slik appell for mødre, og det er ikke bare fordi du får mer tid med barna (selv om dette tydeligvis har mest appell).

  • Jada, det er ikke en av de typiske morjobbene på heltid eller til og med på deltid som betaler alle regningene, men du kan fortsatt tjene ekstra penger på siden på denne måten.
  • Det er ganske mange lignende småjobber du kan gjøre hjemmefra.
  • Mødre kan også tjene enkle penger på telefonen sin med cashback-apper.
  • Som mødre vet, gjør det å sjonglere livets ansvar til daglig ofte dem svært dyktige på multitasking.

Bunnlinjen

Av denne grunn kan du tjene penger med: Et godt sted å starte kan være markedsføring på Facebook, ettersom deres ideelle kunder vil være på Facebook. 23 000 til 40 000 dollar. Tenk på det på denne måten - hva er minstelønnen du ville være villig til å jobbe for på Fiverr?

Ting Jeg Elsker

Detaljhandelen er vanligvis fleksibelt, så det kan passe kvelder og helger hvis du har en partner som er hjemme da. Vi har snakket mange ganger om det store utvalget av onlinejobber for hjemme-mødre som internett har skapt for oss. Åh, og hvis vennen din klikker på lenken din til babyen, og blir distrahert og ender med å kjøpe et nytt vakuum - får du fremdeles provisjonen din, selv om det ikke er det du koblet til! Opplæring for disse stillingene er betalt, og vesener snart. Dagshandel kontant konto, jeg vil gjøre dette ved å løsne reglene mine og selvfølgelig bruke mer margin. Har du imponerende matlagingsevner? Piano, bakervarer, geometri… Uansett hvilket talent du har i dag, kan du være sikker på at det er en måte å tjene penger på det. En stor fordel for deg er at forskningsbedrifter dør av å vite hva du synes, og at de vil betale deg for å finne ut av det.

Det er gratis å liste opp varene dine, så det koster ingen ekstra kostnader.