Tjen penger med online undersøkelser i India

I motsetning til mange av de andre nettstedene som er med i Survey Cool 2019 topp tjue, fokuserer den utelukkende på å tilby undersøkelser.

De ber om kredittkortnummer eller personnummer. For eksempel har jeg kontoer med mer enn 30 undersøkelsesselskaper, som sender meg en e-post regelmessig når de har en undersøkelse jeg kan ta. 16 beste måter å tjene penger hjemmefra (legitim), alt du trenger er din eksisterende ferdighetsbase, en datamaskin og en internettforbindelse. De fleste undersøkelser fra dette selskapet krever omtrent 15 minutter av tiden din, og det kan ta omtrent fire timer å tjene nok poeng for en kupong.

Swagbucks er kjent som den fremste destinasjonen for å ta betalte undersøkelser for å tjene penger for å gi sin mening på nettet. Nesten alle vet at du kan få betalt for å ta undersøkelser online. Du kan skaffe poeng, kontanter, gavekort, nedlasting av musikk og mye annet. Vindale betaler mellom kr0. 10 tips for å bli millionær i år, ved å være i kø ble jeg kjent med folk og som var en kontantkjøper, kontra de som søkte finansiering. To veldig populære undersøkelsessider, MySurvey og GlobalTestMarket, har fusjonert for å danne LifePoints. Selv et par hundre dollar kan utgjøre en stor forskjell når det gjelder ditt månedlige budsjett. Det brukervennlige dashbordet viser anbefalte undersøkelser og lar deg fylle ut spørreskjemaer etter hverandre. Jeg kikket inn i den blødende røde avgrunnen i den normale personens liv, forvirret og slapp fra Snack-a-Jack-avhengighet og urovekkende tillit til e-cig, og så ingenting bra.

 • De er spammy og vil bombardere deg med e-post.
 • Interessert i å lære mer?
 • Penger og Amazon-kuponger.
 • For å tjene seriøse belønninger kan du registrere deg for så mange undersøkelser som mulig.

Du kan også få Amazon-kuponger med poengene dine. Hvis du fyller ut undersøkelser for penger med Opinion Outpost, vil du først gi deg meningspoeng - med 10 poeng verdt kr1. Sikre et binært alternativ: strategier og handelssystemer avslørt, pris binære opsjoner hjelper sikring zakup til e-post, en vice stress. På dette tidspunktet har Click 4 Surveys allerede e-postadressen din, og den vil skylle de levende dagslysene ut av deg i håp om at du vil gaffle over kr34 det kreves for medlemskap. Vi har også jevnlig innhold for medlemmene våre for å vinne penger og premier, og vi deler de beste måtene for medlemmer å få skjønnhetsprøver, gratis utskrivbare kuponger og andre gratis ting på nettet.

Du kan potensielt tjene opptil kr180 i måneden på denne plattformen. Jeg ble ikke overrasket over å bli møtt med en skjerm som viser denne setningen: Med hver onlineundersøkelse påvirker du beslutningstakere fra fremste selskaper og organisasjoner. Mulighet for en dag å forlate dagjobben for å satse på heltid. Et annet unikt kartleggingspanel der deltakerne gir sine meninger gjennom video.

 • Det vil ikke fungere!
 • Selv om dette kan virke som en tullete forholdsregel, hvis du noen gang ser en undersøkelsesside erstatte ordet "for" med tallet "4", er du sannsynligvis i noen alvorlige problemer.

Postnavigasjon

Den slags uforutsigbarhet betyr at dette ikke er en sidevink du kan stole på. En undersøkelse kan ta noen 20 minutter, men det kan ta en annen person 60 minutter. Nærbutikkkjeden 7-Eleven er et flott eksempel på et selskap som brukte kundeundersøkelser for å skape millioner av dollar i økt fortjeneste. Hvilke av disse betalte undersøkelsessidene har du brukt? Nå som alle er påmeldt, bør du begynne å få daglige invitasjoner til å delta i og fullføre onlineundersøkelser... og utgjør noen hundre ekstra kroner i måneden eller mer. Kan du virkelig tjene penger på undersøkelser? Selv om du kan tjene opptil kr12 per time hvis du får de rette undersøkelsene, blir folk ofte filtrert ut av undersøkelsene etter flere kvalifiserende spørsmål. I så fall, del dem med oss ​​i kommentarene nedenfor!

Dette nettstedet er en mindre undersøkelsesaggregator, men den skiller seg ut. Generelt betaler undersøkelsessider ikke mye hver for seg (6-10 dollar på det meste, vanligvis), så du må gjøre flere undersøkelser om dagen for å gjøre det lukrativt. Det er mange titalls markedsundersøkelsesbedrifter som rekrutterer nye medlemmer fra hele verden. Dette tjener deg automatisk 25 poeng. De har så langt betalt over kr600.000.000 i belønning til medlemmer over hele verden. Som et av de tidligste undersøkelsessidene som skal settes opp, har OnePoll absolutt lang levetid. På grunn av det klarte jeg å fullføre minst noen undersøkelser hver uke.

 • Jeg vil anbefale å få en ny, gratis e-postadresse fra gmail eller et lignende sted, fordi du vil finne ut at innboksen din blir bombardert med tilbud om undersøkelser.
 • Som de fleste undersøkelsessider vil du imidlertid bli bedt om å kvalifisere deg før du faktisk kan ta en undersøkelse.
 • Hovedtyngden av inntekten min kommer fra min egen online virksomhet, som består av flere nettsteder som tjener penger på tilknyttet markedsføring.

Hva Er Et Undersøkelsesselskap?

MySurvey, som er en virkelig favoritt, er et populært panel som lar medlemmene delta i markedsundersøkelser for penger, og dekker temaer som media, turisme og produkter som elektronikk. Vær så nøyaktig som du kan når det gjelder å legge inn din personlige informasjon, siden valget ditt for de fleste undersøkelser avhenger av din demografi. Jeg var ferdig etter omtrent 20 minutter, og jeg ble barmhjertig satt gjennom til en side som viste alle tilgjengelige undersøkelser. kr4 Vår anmeldelse: Det viktigste er at vi faktisk tjente litt penger. Bitcoin atm-lokasjoner, en Bitcoin-minibank ber deg om å skanne din offentlige adresse som BTC blir overført til i bytte mot mengden fiat du setter inn i minibanken. Når du ser på Survey Junkies tilgjengelige undersøkelser, del antall poeng etter tiden det tar å gjøre undersøkelsen.

Hvis du vil komme i gang med å ta spørreundersøkelser på nettet, er her et par ting du må huske på. Tilbake på dagen da jeg først begynte å tjene penger på nettet, var spørreundersøkelser min første port. Selskapet har vært i virksomhet i 18 år og tilbyr 10-20 minutters undersøkelser som betaler opptil kr3 per undersøkelse. De samarbeider med noen av de største merkevarene i verden for å starte opp.

Du kan også få penger tilbake når du handler gjennom portalen deres. Du kan lese mer om Wonder og hvor det fungerer her. Dette kan være litt frustrerende, siden du ikke nødvendigvis får en belønning med en gang. Mens andre selskaper lar noen bli med, kan ikke det samme sies for Pinecone Research. Selv om du allerede tjener penger på undersøkelser på nettet, må du skanne denne listen for å forsikre deg om at du ikke går glipp av noe. Som mange undersøkelsessider belønner Toluna deg med poeng, som du deretter kan utbetale kuponger for de vanlige mistenkte som Amazon og iTunes, eller penger gjennom PayPal. I disse tilfellene vil selskaper betale deg for å registrere deg på hjemmesiden deres, eller for å prøve ut tjenesten de tilbyr, for eksempel en finansiell kredittsjekk.

Bare velg undersøkelsene dine med forsiktighet; noen undersøkelsesalternativer har omfattende pre-kvalifiseringsprosedyrer som kan suge 15 minutter ut av dagen før du innser at du ikke får betalt.

Ofte Stilte Spørsmål Om Undersøkelsessider

Det er veldig enkelt. InboxDollars er nummer 1-undersøkelsessiden for alle som ønsker å tjene litt ekstra penger på nettet! Den eneste knappen for å klikke på det tidspunktet var den som sa "fullfør profilen min. "Hvordan får jeg betalt med Survey Club? Du kan tjene poeng og innløse for kontanter eller gavekort. Her er et annet undersøkelsesside med et ubehagelig navn.

Tripi sier at undersøkelser på nettet vanligvis tar minst dobbelt så lang tid som de sier at de vil.

Bloggen

Den eneste forskjellen mellom undersøkelser 4-sjekker og andre undersøkelsessider du må betale for å være med, er at dette nettstedet krever en registreringsavgift på kr50 i stedet for de vanlige kr35. Du kommer ikke til å hente den gangen du mistet, og for å gjøre en annen undersøkelse må du starte på nytt, og potensielt bli diskvalifisert igjen. I tillegg til å tjene premier for å fullføre undersøkelser og spørreskjemaer, kan du også få betalt for å surfe på internett, spille spill, skrive ut dagligvarekuponger og handle online.

Det er også en del av grunnen til at nesten alle undersøkelsesnettsteder stiller deg grunnleggende spørsmål når du oppretter profilen din - slik at de kan matche deg med undersøkelser du sannsynligvis vil kvalifisere deg til. Hvis du ikke er interessert i å motta pengene du har tjent på betalte undersøkelser, kan du donere pengene du har tjent til en veldedighet. Det er en ulempe - inntektene dine er over 150 Swagbucks, men det er verdt å se om du er utsatt for å kaste bort tid på å se på virale klipp. ”Vi startet nettopp den forrige uke - du finner mange gode tips gjennom hele jula.

Som tenåring lyttet jeg mye til radioen. De betaler deg for hver undersøkelse du har fullført, og de sender også av og til gratis produkter til gjennomgang! Undersøkelser tar rundt 3 minutter, så ved 20p en undersøkelse (gjennomsnittlig) vil det ta rundt 10 timer å tjene kr40. Til tross for alle svindelene, er det mange legitime markedsundersøkelsesbedrifter som gir medlemmene muligheten til å ta betalte undersøkelser. Selskapet bak nettstedet er pålitelig og jobber med mange toppmerker. Det kan til og med være lurt å sette opp en egen e-postadresse for bare "undersøkelsessted" slik at du kan beholde alt i en innboks. 50 som du kan fullføre hver dag for et enkelt og pålitelig løft. Det er ofte mulig å tjene så mye som tilsvarer kr7 eller kr8 i timen når du registrerer deg med de beste undersøkelsessidene.

Vår Gjennomgang Av 12 Betalte Undersøkelsessider

Som et incitament for forbrukerne å fylle ut undersøkelser på nettet, tilbyr selskaper dem belønning. Du kan imidlertid også velge å innløse poengene dine for et Amazon-gavekort eller en iTunes-kode. Les mer om dette panelet og det nye navnet i denne grundige OP4G-gjennomgangen. Jeg måtte lese passasjer og analysere dem, velge riktige ord for å fullføre setninger og velge mellom verbstanser for å gjøre setninger forståelige. Du kan få betalt øyeblikkelig til PayPal-kontoen din! Vennligst les avsløringen min for mer informasjon. Du kan registrere deg på OneOpinion her. Når det gjelder å innløse poengene dine, er et bredt spekter av gavekort noen av de beste alternativene på Swagbucks nettsted.

Dette er en flott måte å øke inntektene dine, selv når du er forhindret fra å fullføre en hel studie. Et av de beste tipsene er å sørge for at du registrerer deg for mange forskjellige selskaper fordi du trenger å finne de selskapene som betaler de beste prisene. Det er enkelt å sette opp en konto på nettstedet og begynne å tjene poeng, som varierer mellom 10 og 500 per undersøkelse, men er vanligvis rundt 100-tallet for en gjennomsnittlig undersøkelse, som vil ta 15 minutter å fylle ut. Ta deg god tid og ikke skynde deg disse undersøkelsene. Glad oppmåling! Et av favorittaspektene mine med OneOpinion er at de også gjør produkttesting. Du blir betalt via PayPal når du velger kontantalternativet.

De vil deretter fordele et visst beløp for å få disse dataene ved å gi medlemmene sine undersøkelser å fullføre i bytte mot en liten betaling. Det er så mange morsomme og enkle måter å tjene penger på. Før du kan få tilgang til en undersøkelse, må du kvalifisere deg. Få betalt for å handle online! Du kan tjene penger - enten i kontanter eller ofte gavekort eller belønningspoeng - og alt du trenger å gjøre er å ha en mening. Merker du et mønster her?

Er Det En God Idé å Ta Onlineundersøkelser For Pengene?

Vil du vite mer? Jeg skjønte at det ville være en lang, kjedelig, irriterende prosess bare for å bli registrert på nettstedet. Ja; du absolutt kan. Jeg er absolutt ikke en nonne eller en munk eller en selvstendig næringsdrivende bonde, men jeg er heller ikke administrerende direktør i et multinasjonalt selskap. Når du er ferdig med handleturen, skanner du strekkodene på varene og rapporterer dem, inkludert pris. De har utbetalt 57 millioner dollar så langt!

Dessverre har allmennmannen ikke det misunnelsesverdige nivået av intelligens som forfatterne besitter.

Trenger Du å Vite Hvordan Vi Administrerer Personvernet Ditt?

Så lenge du forstår alle disse tingene... så videre... ta undersøkelser! Mest kjent for korte, raske undersøkelser om hvert tema. Pengene kan trekkes til gavekort hos Walmart, Amazon, Starbucks og PayPal. Onlineundersøkelser er et godt alternativ for å hjelpe deg med å betale ned gjelden din (hver eneste liten hjelper virkelig!) Her er de:

 • Hvis dette skjer med iSay, blir du stilt et Poll Predictor-spørsmål.
 • Men noen ganger er det små kriterier du ikke vil oppfylle for en spesifikk undersøkelse, og det er her screeningsspørsmålene kommer inn.
 • Hvis du imidlertid gjør noen korte undersøkelser regelmessig gjennom dagen, kan du tjene ganske mye på kortere tid enn du trodde.
 • Hvis du for eksempel ønsker å innløse et gavekort fra Amazon for kr20, må du betale kr22 fra kontoen din.
 • De fleste nettsteder har en terskel du må nå før du kan løse inn poeng eller kontanter.
 • Undersøkelser tar omtrent 10 minutter å fullføre, noe som betyr at du kan tjene rundt kr5 i timen (kr6.)
 • Så enkelt er det.

Du Kaster Bort Tid På Forhånd.

Hvordan ville de til og med få en biometrisk post? Alt om Click 4 Surveys er misvisende. Registrer deg på iPoll »PopulusLive Tjen kr1 for hver femte minutt. SurveyCompare ga meg videre til tre forskjellige undersøkelsessider: Dette hjelper deg med å oppnå to ting fra et produktivitetssynspunkt: Kanskje fullførte du en undersøkelse, og så har du aldri sett de lovede pengene eller gitt et gavekort til et uoversiktlig nettsted du aldri hadde hørt om og ikke hadde interesse av. Innspillene dine er ekstremt verdifulle for dem, og de er villige til å betale en pen krone for det.

Hvorfor skal jeg ta Swagbucks 'online undersøkelser?

Sannsynligvis et av de mer innovative belønningsprogrammene på internett. Videre tilbyr Pinecone den mest fleksible utbetalingsgrensen for alle undersøkelsessider. Kanskje de mest skuffende undersøkelsessidene bare belønner deg når du rekrutterer andre kartleggere (i form av et pyramidespill). Etter å ha fullført undersøkelsen ble jeg omdirigert tilbake til hovedsiden. Når du registrerer deg for å fullføre undersøkelser, er et av hovedoppgavene dine å være helt ærlige og merkevarer. Brukergrensesnittet er veldig enkelt, og det tar ikke mer enn to minutter å begynne å tjene penger med betalte undersøkelser.

Den eneste måten du kan få betalt for tiden din på nettstedet, er med en fysisk sjekk. Så neste gang du finner deg selv å spille Candy Crush på telefonen mens du ser på en film med boo, kan du ta en undersøkelse i stedet. Undersøkelser på CashCrate blir imidlertid outsourcet til tredjepart, så du kan tjene mer penger på undersøkelsessiden fra andre nettsteder. De gir data for akademikere og forskere ved mange toppuniversiteter og selskaper. De er litt av en ervervet smak, i og med at de spesialiserer seg på lange, detaljerte undersøkelser for avanserte kunder i stedet for de raske og muntre forbrukerundersøkelsene du kanskje er mer kjent med. Det er ikke vanskelig å se hvorfor selskapet er så selektiv. For å tjene penger på Internett som jobber hjemme, tar det imidlertid (gisper!)

Det første store tipset er å fokusere på kartleggingspaneler som passer dine preferanser. ScamBusters gjorde et eksperiment med undersøkelser på nettet for å se hvor mye de kunne tjene og gjennomsnittet bare 0 dollar. Det gjør du selvfølgelig! Vi har gjort all forskningen for deg (og de fleste av disse har jeg prøvd meg tidligere), slik at du ikke trenger å bekymre deg for å bli svindlet.

Undersøk Junkie - Verdig

Tilgjengelig for iOS og Android. Klikk her for å komme i gang med dine undersøkelser nå. Dette er en liste over legitime betalte onlineundersøkelser du kan stole på. I motsetning til noen av de andre på denne listen, gjør Ipsos i-Say bare undersøkelser og markedsundersøkelser. Mitt svar er; Det er jeg absolutt ikke, og selv om det ikke er noe grunnleggende galt med å gjøre undersøkelser på nettet, tror jeg det er bedre alternativer. Ikke alle har kunnskapen om eller ønsket om å gå ut der og bygge sin egen blogg og tjene penger på blogging. Det er kjent for en lav minimumsutbetalingsgrense og en rask og enkel første utbetaling.

Dette selskapet betaler kr3 per undersøkelse som er tatt, så de bruker tiden din godt. Klikk her for å registrere deg i Cashback-undersøkelser og begynn å tjene nå. Noen brukere har imidlertid rapportert forsinkelser i å motta betalinger, men dette er ikke en svindel, og MintVine jobber hardt for å få fart på prosessen og stryker våre eventuelle feil. Hva er fangsten? Du kan få ditt første gavekort med så lite som 300 Swagbucks. Ting har endret seg siden førtiårene, så du slipper å sitte i en trekkfull hall, du kan svare på alle undersøkelsene over internett. Forbrukers tilbakemelding hjelper bedrifter med å tjene mer penger ved å finpusse produkter og annonser før de slipper dem offentlig.

Er Du Ikke Sikker På Fordelene Ved å Bli Medlem?

De kaster bort tiden din og roter innboksen. kr3 bare for påmelding til et nettsted er litt av en bra-brainer. Det er ganske bra.

Du trenger ikke å gjøre dette, men vi anbefaler at du setter opp en egen e-post for alle nettstedets kontoer. Legitime måter å tjene penger på nettet hjemmefra 2019, ulempene er mange, men inkluderer potensielle sikkerhetsrisikoer og større sjanser for manglende betaling. Hvor mye betaler egentlig undersøkelser på nettet, og er de verdt tiden min? For å komme i gang med å tjene penger på plattformen, opprettet vi bare en gratis konto og plukket ut hvilke aktiviteter vi ønsket å gjøre. Vår anbefaling?

50 poeng.

Swagbucks

Tekniske sidevinkler som webutvikling, tekstforfattere og kvalitetssikringstesting er en del av stabile og blomstrende bransjer - og er absolutt dårlige enn bedøvelse av undersøkelser. Den nåværende trenden ser ut til å bevege seg mot kontant/PayPal-kompensasjon i tillegg til gavekortalternativer. Ved å gi din ærlige mening, blir du kompensert for tiden din. Dette er en av de enkleste å bruke undersøkelsessider på en mobiltelefon, og det er fordi undersøkelsene som tilbys er skarpe og raske, og selve nettstedet er enkelt å navigere og bruke, uansett hvilken plattform du bruker den på. Hvis noen ber deg om å betale for å ta en undersøkelse, prøver de sannsynligvis bare å lure deg.

Poengene kan imidlertid ta opptil 30 dager å bli kreditert kontoen din. Sannferdige meninger som kommer fra ærlige enkeltpersoner som deg, kan absolutt bidra til å forbedre produkter og tjenester, medføre betydelige endringer i produktene som leveres og skape sterk innvirkning på fremtidige trender. Produkttesting kan være en morsom måte å tjene litt ekstra penger og også få en sjanse til å prøve noe nytt før allmennheten. Hvordan investere i bitcoin effektivt? Så kan Bitcoin øke fra hvor den er i dag til 340 000 dollar? Mens produkttesting tilbys, får du bare sendte varer hvis du er kvalifisert, og da vil det bare være et par i løpet av flere måneder, så tenk på dette som en bonus, i stedet for en vanlig del av arbeidet ditt. Den raskeste er med handelsmannskort.

Unngå De Andre Måtene å Tjene Penger Som Tilbys Av Undersøkelsessider

Bare se etter en stor grønn knapp og en poengbetegnelse. Hvis du konsekvent kan gjøre det, vil dine kontanter og belønninger øke raskt enn du tror. Det kan være en superenkelig sidevink å ta undersøkelser for penger.

Slik kan du finne betalte undersøkelser og tjene ekstra penger. Du kan vanligvis tjene alt fra kr1 til kr50 per undersøkelse gjennomført av American Consumer Opinion. “Og du må gjette hvilken prosentandel av folk som sa ja. Siden tiden det tar å gjøre en undersøkelse kan brukes bedre på bedriften din og bloggen.

Vanson Bourne

Du kan også bruke poengene dine til å kjøpe varer eller til å gi en veldedig donasjon. Vær oppmerksom på hvilke typer aktiviteter som gir deg flest poeng. Du vil tjene belønningspoeng for å ta undersøkelser som kan innløses for gavekort eller andre kule ting. Hver undersøkelse og oppgave tildeles midler.

Dette kan være ting relatert til hva du liker å spise, bursdagen din, favorittfilmen din og mer. Tid er penger med undersøkelser online. Du får ikke betalt med en gang. Klikk her for å bli med i Vindale Research. Gratis cryptocurrency course, de to siste utgivelsene har nettopp vært full av ting. En typisk undersøkelse fra American Consumer Opinion er bra for rundt 100 poeng, og du kan til og med tjene opptil 50 poeng for undersøkelsesscreenere.

Jeg opprettet et dokument slik at han kunne dele notater og registrere sine erfaringer og funn, slik at vi kunne luke gjennom undersøkelsessidene som faktisk var legitime og hjelpsomme og eksponere de som var ganske mye B. Et pålitelig nettsted som jobber på vegne av ledende selskaper. Å se på videoer krevde ikke noe aktivt innspill eller personlig informasjon, men det bombarderte skrivebordet mitt med popup-vinduer hvert 30. sekund. Hjem, det endelige målet er å tjene $ 2019 i måneden eller mer på å utforske disse mulighetene. Flere alternativer for å tjene penger, som å svare på undersøkelser, svare på e-post, se på videoer og mer. Over 57 millioner dollar i kontantbelønning utbetalt til mer enn ti millioner medlemmer. Dessverre er det ikke alle undersøkelsessider der ute som er legitime.

Survey Club

Mange faktorer kommer inn. Tjen penger online: hva jeg gjør for å tjene 50 000 dollar i måneden hjemmefra. De fleste betalte undersøkelsessider lover ikke å dele personlig identifiserbar informasjon, eller i det minste ikke dele den uten ditt samtykke. I fjor rundt helligdagene tenkte jeg at det ville være et morsomt prosjekt å prøve ut og forhåpentligvis tillate oss å tjene litt ekstra inntekter siden pengene alltid er stramme i desember og januar på grunn av alle høytidsfestene på slutten av året sammen med gruppen av familiebursdager den påfølgende måneden. Men for å svare på spørsmålet om hva det reelle inntjeningspotensialet er fra undersøkelser, er det virkelig ikke et svar som passer til alle. Poengene er ikke verdt et fast beløp. Amazon.com: day trading: a winning day trading guide and insight for beginners (day trading tools & tactics, psychology, discipline, business & money management) ebook: darrell frost: kindle store. Totalt sett fant jeg ut at det ikke er en dårlig måte å reklamere for belønninger og tjene gavekort eller kontanter hvis du har tålmodighet til det.

De er alle svindel.

Hvis du bruker nettstedet InboxDollars regelmessig, kan du vanligvis tjene opp til kr20 eller kr30 per måned for de forskjellige aktivitetene dine. Du blir truffet med feilmeldinger, "404 Not Founds," og "try back again" -brett. Bedrifter over hele verden vil pumpe milliarder og milliarder av dollar for å finne ut hva forbrukere synes om bestemte produkter/ideer før de lanserer det. Hvordan bruke en bitcoin atm-ultimate guide for nybegynnere, du bør nå se en liste over banker med priser:. DETTE POSTET KAN INNEHOLDE AFFILIERE LENKER. Og igjen er noen undersøkelser lengre enn andre. Hvert femte minutt fikk jeg et nytt varsel fra GlobalTestMarket som fortalte at en ny undersøkelse hadde blitt tilgjengelig, bare for meg. I skrivende stund (jeg dobbeltsjekket) tilbyr de også forskjellige konkurranser, gavekort til restauranter, du kan donere til veldedige organisasjoner som UNICEF gjennom dem, de har iTune gavekort, sine helt egne merchandising-produkter og også Starbucks, Walmart og Tango-gave kort blant mange flere alternativer! Jeg har brukt MySurvey siden 2019, og har alltid hatt glede av å bruke plattformen deres, og du trenger ikke å vente i alderen på betaling.

Det er lite inntektskilder som disse betalte onlineundersøkelsene som utgjorde forskjellen for meg.

Pengesaker: Hvordan sparer du pengene dine?

Så der har vi det: Det eneste positive jeg kan tenke på er at det er mye rom for forbedring. Hvis du virkelig vil begynne å se en forskjell i økonomien din og vil jobbe hjemmefra, må du være konsekvent og sette en tidsplan! For å ta undersøkelser, må du kvalifisere deg. Tenk på undersøkelser online som en type fokusgruppe, bortsett fra i dette tilfellet, alt gjøres online. Selv om tankeløse sidevinkler høres tiltalende ut, peker de ofte ganske enkelt ikke ut og ender opp med å bli en mega tidsblødning.

Du kan tjene belønningspoeng ved å ta undersøkelser, teste produkter, skrive meninger, delta i avstemninger og henvise vennene dine. Selvfølgelig er dette en god ting, men det kan begynne å rote inn e-postinnboksen din (og jeg er sikker på at e-postinnboksen din allerede er rot nok). Disse spenner fra mengden informasjon du blir spurt til tiden det tar deg å fullføre undersøkelsen. Topp 12 beste steder å selge bilder online og tjene penger, for hvert medlem som bruker kupongen din tjener du kontanter. Jeg skrev inn e-postadressen og passordet mitt, klikket på Send og fikk beskjed om at brukernavnet og passordkombinasjonen min var ugyldig. I listen over vil du kunne se hvilke som betaler via gavekort, kontanter eller begge deler. 8 beste investeringsapps av 2019, du må fremdeles åpne en konto på nettet og legge til penger før du kan gjøre noen handler på appen. Har du opplevd å få betalt for å gjøre undersøkelser online? Jeg valgte denne fordi den er en ryddig plattform, det er mange undersøkelser å gjøre, og de er foran om hvor mye poengene deres er verdt:

Bare gå over til "Mine poeng" -fanen til Survey Junkie-dashbordet og velg den foretrukne utbetalingsmetoden. Jeg klikket uansett, siden jeg ikke hadde andre alternativer. Så når det er sagt, her er hva du har ventet på. Jeg deltar i betalte onlineundersøkelser og tjener litt ekstra penger for å betale for husholdningsutgifter og for å behandle familien min spesielle ting som middag ute eller en elektronisk dings som en nettbrett. Ved å bruke så mange demografier som mulig, vil du motta flere tilbud, som lar deg tjene mer penger.