Amazon.com: Antminer S9 Bitcoin Miner: Datamaskiner og tilbehør

M3X er også rimeligere enn annen kraftsentralvare, og koster kr1.022, noe som kan utligne de høye energikostnadene og hjelpe deg med å tjene penger.

Vi anbefaler å kjøpe Dragonmint eller Antminer S9. Når ideen ble popularisert, kunne imidlertid ikke det tradisjonelle utstyret oppnå den ønskede hashfrekvensen. S7 er også et populært valg blant gruvearbeidere som har en rimelig pris og sterk ytelse. Målet vårt er å være den største Bitcoin miner4 på planeten og ha et varelager med bitcoin for takknemlighet. Dette vil igjen øke tilbudet og redusere gruveprisene enda mer. I tilfelle du lurer på hvorfor ti minutter - skyldes det at bitcoin-utviklere har bestemt at dette er tiden som trengs for en jevn og avtagende strøm av å produsere nye mynter. Det viktigste poenget er å sjekke de Nøyaktige spesifikasjonene til gruvearbeideren du har bestemt deg for å kjøpe, noe som virkelig er avgjørende for å beregne den nøyaktige avkastningen og når du vil være jevn.

  • Den lar deg endre mange innstillinger i ASIC- eller FPGA-maskinen, for eksempel spenninger og andre funksjoner.
  • 3403% per dag det siste året.
  • Med en mengde funksjoner og aktiv samfunnsstøtte, er det lett den beste Bitcoin mining-programvaren der ute.
  • Gruvebassenger ble populære ettersom vanskeligheten med bitcoin-gruvedrift økte over tid, og da det viste seg at enkeltgruvearbeidere ikke lenger kunne konkurrere med større bassenger og storstilt gruvedrift.
  • Nedenfor er en kort gjennomgang av T9 som gjør det mulig å velge mellom de to en enkel prosess.

Bare ordet "BUTTERFLY" vil noensinne gi den spesifikke HASH. Bitcoin støttes av millioner av ASIC-er over hele verden kalt “gruvearbeidere. En av grunnene til det er fordi deres for øyeblikket er tre forskjellige gafler av CCMiner, og jeg føler at det gir mye konkurranse, så vel som fremdrift og kodesjekk, for å lage en veldig effektiv og funksjonell rik gruveprogramvare. Når det gjelder gruvedrift med større hastighet, spiller ASIC-gruvearbeidere en enorm rolle, og de er mer produktive og kostnadseffektive enn de tradisjonelle Bitcoin miner8-årene. Det gjør de vel. En typisk Bitcoin miner2 fra Bitmain kommer til en pris av rundt 1100 dollar. For hvert nytt hash som blir prøvd, vil gruveprogramvaren bruke et annet nummer som det tilfeldige elementet i blokkeringshodet, dette nummeret kalles ikke-meldingen.

Men det er best å kjøpe APW3-12-1600-B2 i situasjoner der du ikke eier noen PSU ennå, og legger den til de opprinnelige investeringskostnadene og siden prisen ikke er mye mer enn noen annen gammel PSU tilgjengelig. Hva synes du om de siste Bitmain-gruvearbeiderne og eksponentiell SHA256-hashrate? Deltakerne må sende inn alt nødvendig materiale via e-post før 13. september, og vinnere vil motta VIP-billetter til WDMS. Hvordan bruker jeg en usb bitcoin miner? Du kan legge inn parametere som utstyrskostnad, hashfrekvens, strømforbruk og gjeldende bitcoin-pris for å se hvor lang tid det vil ta å betale tilbake investeringen. Lønnsomheten ved å bruke Canaan AvalonMiner 741 har allerede falt betydelig. Det er klart at et høyere tall her er bedre, siden flere "gjetninger" per sekund betyr en større sjanse for gruvesuksess. Sjekk nettstedet for oppdaterte priser. Corsair har et godt rykte blant Bitcoin miner1s og andre teknologiske entusiaster for å bygge pålitelig maskinvare.

For å maksimere fra Antminer S7, kan du enten kjøpe flere enheter eller optimalisere en.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

StrongU er en lite kjent kinesisk produsent som konkurrerer med sine større rivaler, for eksempel Bitmain og Halong Mining, som forklarer hvorfor Strongus U8-modell, som tilbyr et imponerende hashrate på 46TH/s, bare vil sette deg tilbake kr1.520 per enhet. Send oss ​​en e-post hvis du kjører den nyeste versjonen av nettleseren din, og du fortsatt ser denne meldingen. Derfor blir Antminer S9i mye betraktet som et mer effektivt alternativ med en rating på 0. Turing avkodet Enigma ved å utvikle en tidlig forgjenger for vår moderne datamaskin i en bygning som heter “Hut 8. Så det vi trenger er den tredje variabelen, et tilfeldig tall (kalt en IKKE). Det er ikke overraskende at de som kan konsentrere databehandlingsressursene sine og kjøre mange datamaskiner på flere nettverk samtidig, mer sannsynlig vil "mine" Bitcoin.

Med 64TH/s og 45J/TH ville den nye Antminer S17e være den mest lønnsomme gruvedriften i dag, ifølge asicminervalue. Det er 10 bassenger som gruver BTC med 18. Å bruke en PSU fra en gammel Bitcoin miner0 vil allerede være nok, for eksempel bør EVGA SuperNOVA 1300 Watt GPU PSU også fungere med denne gruvearbeideren. Hvis du har høye strømpriser, kan du ende opp med å bruke ganske mye på å mynte mynter - spesielt bitcoin. Fortjeneste per dag kan være helt forskjellige avhengig av prisen per mynt november. Andre har imidlertid bestemt seg for å bryte seg bort fra denne prosessen, og har i stedet implementert et proof-of-stake-system. Billig maskinvare til gruvedrift vil gruve mindre bitcoins, og det er derfor effektivitet og strømbruk er viktig.

Uansett hva du bestemmer deg for å gruve, må du redegjøre for installasjonskostnadene, inkludert i noen tilfeller grafikkort som kan koste oppover kr700 per stykk. Når gruvearbeidere mottar bitcoin, får de en digital nøkkel til bitcoin-adressene. Dette har vært den gjennomsnittlige daglige økningen de siste 6 månedene. Hva det mangler, utgjør det imidlertid i et annet område. I tillegg produserer det støy under operasjonen. En grafikkbehandlingsenhet (GPU) er en kraftig prosessor som bare har til formål å hjelpe datamaskinens grafikkort med å gjengi 3D-grafikk. Den har den høyeste hashfrekvensen på omtrent 14 TH/sek. For sky gruvedrift er det viktig å velge et veletablert selskap som har eksistert i noen år, eller er tilknyttet et annet etablert selskap, for å minimere risikoen.

  • Streng sammenligner cryptocururrency med de første dagene av internett - et fenomen som fortsatt er i utvikling og vil bli mer energieffektivt.
  • Det er også Bitcoin maskinvarelommebøker som Ledger Nano X, som lagrer bitcoins.

Avalon 6

Mens GMO Internet hovedsakelig er engasjert i Internett-infrastrukturvirksomheten, driver det også andre virksomheter som online annonsering og media, finansielle tjenester på internett, mobil underholdning og selvfølgelig cryptocurrency. Å velge riktig Bitcoin mining-maskinvare i 2019 krever nøye planlegging og vurdering. Hvor mye strøm bruker gruvearbeideren? I følge ASICminer, kan en gård på 50 gruvearbeidere settes sammen på sperrer av to personer på under en time. Med den vellykkede lanseringen av Butterfly Labs FPGA 'Single', ga bitcoin-maskinvarelandskapet vei til spesialprodusert maskinvare dedikert til gruvedrift av bitcoins.

Lønnsomheten for gruvedrift kan variere. Som for eksempel den begrensede tilførselen av gull, er alle Bitcoins som noen gang vil eksistere allerede innebygd i protokollen. 144 blokker per dag er utvunnet i gjennomsnitt, og det er 12.

Den måler i utgangspunktet hvor mange gjett gruvearbeideren kan gjøre per sekund. Vi verdsetter vår redaksjonelle uavhengighet og baserer sammenligningsresultatene, innholdet og vurderingene våre på objektiv analyse uten skjevhet. Gruvearbeidere utviklet seg fra å bruke PC-er til GPU-er (grafisk prosesseringsenhet) og senere til FPGA-er (feltprogrammerbar gate-array) før de nådde sin nåværende tilstand med ASIC (applikasjonsspesifikk integrert krets) gruvedrift. For referanse har en enkelt ASIC-gruvearbeider den tilsvarende gruvekraften på 700 GPUer. Etter hvert som flere har begynt å gruve, har vanskelighetsgraden med å løse gåtene blitt større. Dette er tilsynelatende en butikk i Russland. Med mindre du har gratis strøm, er det svært usannsynlig at SP20 noen gang vil betale for seg selv, ikke noe å tjene.

Innosilicon Terminator T3

Man må beregne den gjeldende blokkbelønningen basert på dagens priser og sammenligne den med kostnadene for gruvedrift, som varierer fra gruvearbeider til gruvearbeider. I dag er den eneste måten å delta i Bitcoin-gruvedrift gjennom dedikerte gruvearbeidere kjent som ASIC-gruvearbeidere. Siden det nå er umulig å lønne meg Bitcoin med datamaskinen din, trenger du spesialisert maskinvare kalt ASIC-er. Effektivitet er i utgangspunktet å beregne hvor mye strøm som kreves for å generere en enkelt bruk av hashrate. Når du har gjort det, kan du hoppe til vår omfattende guide til Bitcoin-lommebøker og bestemme om du vil ha en nettbasert eller en offline maskinvareløsning i stedet. Når Bitcoin miner3-appen er lastet ned, trenger brukere ganske enkelt å oppgi Bitcoin-lommebokens adresse i innstillingsskjermbildet for utbetalingsadresse og deretter trykke på den fremtredende startknappen. For å sette dette i perspektiv har Antminer S9 1800 prosesseringsbrikker mens high-end PC-er bare har åtte kororer. Denne strømforsyningsenheten er den desidert beste av markedet.

Det ble skrevet i C for å være raskt og effektivt og fungerer for alle de tre store operativsystemene (Windows, Linux og til og med Mac). 68 daglige tap. Jeg vil ikke nevne gruvearbeideren som gir en bedre pris per Ghs fordi den er så mye mindre effektiv i strømforbruk, du ville skru deg til å kjøpe den. Hvilken er den beste Bitcoin miner1? Selv om de er forskjellige, er det visse likheter mellom bitcoin-gruvedrift og faktisk gruvedrift for edle metaller som gull, for eksempel. Da var bitcoin-prisen doblet fra juli til september i 2019 og hoppet ytterligere fire ganger i løpet av det siste kvartalet og nådde nesten 20 000 dollar. Nå som du har fått en bedre idé om noen terminologier, la oss sjekke ut de 10 beste Bitcoin Mining-maskinvarene: Hvis du velger maskinvarebasert, er de mye forskjellig bitcoin-gruveprogramvare, som hver har sine egne unike og viktige funksjoner.

AntMiner S7: Bitcoin Mining Mainstay

Gevinst på opptil ~ 400 GH/s er oppnåelig, men krever seriøs innsats. Deres AI-brikkedivisjon Sophon - oppkalt etter fremmedteknologien i Liu Cixins sci-fi-trilogi The Three Body Problem - tar sikte på å "løse alle gåtene i universet," eller i lekmannsbetingelser, akselerere AI-applikasjoner ved hjelp av brikker kalt ASICs (applikasjonsspesifikk integrert krets). Tilbake i Reykjavík er også de kollektive kostnadene som samfunnet må betale for bitcoin-entusiastene kjernen i Gudbjartssons argument. Når vi snakker om effektivitet, er S9 spesielt den mest effektive gruveutstyret som er tilgjengelig. CCMiner har vært i aktiv utvikling i omtrent 6 år nå, og har gått under navnet cudaminer i de tidligere dagene av bitcoin, så programvaren har vært klarert i bitcoin-gruveindustrien i ganske lang tid nå. Hvis du ikke er villig til å bruke mye penger på å etablere en gruvedrift, kan det beste alternativet være å få en skyminerigg.

Etterspørselen etter Bitcoin mining-maskinvare avtok betydelig i 2019 på grunn av markedslemme, men betyr ikke at multi-milliardindustrien er død.

De første bitcoin miner-årene klarte å tjene mynter relativt raskt bare ved å bruke hvilken datakraft de hadde i hjemmene sine. De har 330 MH/s hasjkraft som vil gi deg mindre enn kr0. Dens hasjkraft måler 13-14 TH per sekund, som er nesten tre ganger så mye som forgjengeren S7. Hva synes du om de siste Bitmain-gruvearbeiderne og eksponentiell SHA256-hashrate? Mange gruvearbeidere har samlet seg i gruvedrift "bassenger" der flere mennesker jobber sammen for å gruve, noe som øker sjansen for at noen i bassenget vil løse matematikkproblemet. Nåværende aksje på Bitmain-nettstedet er helt utsolgt, og kjøp fra tredjepartsforhandlere kan se enorm inflasjon over standardprisen. Her er et sammendrag av hovedfunksjonene:

Den er produsert av Bitmain og blir for tiden sett på som markedets "målestokk" for andre gruvearbeidere. Pangolin, en helt ny gruveprodusent, har imidlertid også et ekte dyr på ermet - Whatsminer DCR. Noen kilder hevdet at det var en minimumsordre på 5 brikker, men ifølge Halong Minings FAQ-side er dette ikke tilfelle. Navnet Hut 8 hylles til gudfaren til databehandling og kryptologi, Alan Turing. Kan du tjene penger som en Bitcoin miner0? I USA ligger den gjennomsnittlige kostnaden for strøm for tiden på 12 øre. At flertallet av gruveverktøyene er kommandolinjebaserte, hjelper heller ikke ting.

Du Vil Kanskje OgsÅ Like

Å legge til strømkostnaden ellers vil produsere rundt 0. På toppen av det har seriøse gruvearbeidere bygget enorme matriser for å gruve, noe som gjør det vanskeligere for mindre gruvearbeidere å konkurrere. Mow uttalte: "Ebang har maksimert gevinsten for 10nm prosessnoden, og den overstiger langt Bitmains 7nm-statistikk. "Disse ASIC-maskinene gruves i enestående hastigheter, mens de bruker mye mindre strøm enn gruve rigger for FPGA eller GPU. En liste over PSU-karakterer kan bli funnet her. Ikke glem at det meste av billig gruveutstyr vil rake i noen få Bitcoins. Gruvedrift er fornuftig hvis du planlegger å gjøre det for moro skyld, å lære eller å støtte sikkerheten til Bitcoin og ikke bryr seg om du tjener. Det er en rekke variabler du må ta i betraktning når du velger mining mining hardware:

I denne artikkelen vil du lære om det fortsatt er verdt å investere i rigger. Gruvearbeidere gikk raskt videre med å bruke den grafiske prosessorenheten (GPU) i datamaskingrafikkort fordi de klarte å hasjdata 50 til 100 ganger raskere og forbrukte mye mindre strøm per arbeidsenhet. Det er lave kostnader, men med det får du en lav GH/s på bare 5. 15 per måned, som er mer enn en dollar per år! Det er ikke ideelt for den gjennomsnittlige personen å gruve, siden Kinas billige strøm har tillatt den å dominere gruvemarkedet.

Fordelen med å legge ASIC-brikkene til gruveriggene er at de gjør gruvedrift av myntene med riggene ganske mye mer effektivt. Med all utviklingen i bitcoin-gruvemarkedet i løpet av det siste tiåret kommer noen spennende sikkerhetsutviklinger, som bitcoins oppgjørsforsikringer og ASIC-dominans som langt overgår altcoins, og nye tar på seg gruveselskaper som oppstår - som det offentlige gruveselskapet Hut 8. Programvaren vil fortelle ASIC hva de skal gruve, hvor de skal gruves og hvem de skal sende den utvinnede Bitcoin til mens gruvebassenget er en gruppe andre gruvearbeidere som velger å hjelpe hverandre med å gruve sammen og dele fordelene dem imellom.

Du Har Abonnert!

Forutsatt at all slik tilleggsberegningskraft har kommet fra mer brukte gruvemodeller som AntMiner S9 eller Avalon 851 med en gjennomsnittlig hasskraft på omtrent 14 TH/s, noe som vil si at omtrent 2 millioner gruveenheter har blitt slått på de siste par årene. måneder. Når du snakker om Dash ASIC gruvearbeidere, må du nevne Antminer D3 da den er blant de beste. Kan du handle i løpet av åpningstiden? Bestillinger utført i løpet av en ettertidsøkt anses å ha blitt utført under dagens tradisjonelle økt for avvikling og ryddingsformål. Før du leser videre, må du forstå at de fleste bitcoin-brukere ikke mine! Dette beviset på arbeid blir bekreftet av andre Bitcoin-noder hver gang de mottar en blokkering. Noen av problemene som bidrar til denne vanskeligheten inkluderer: Jeg kan enkelt kjøre mine 5 s7s i garasjen min i Florida på 55% (noe jeg må fordi noe høyere og de gir en høy whinny-lyd) mens disse holdes på 100% og fremdeles blir for varme. Tjenesten tilbyr mange pakker, med en grunnpris på bare kr0. GH/s TH/s Bitcoin Pris ():

Shutterstock, Bitmain, asicminervalue. 098 joules per gigahash, dette er den mest effektive maskinen som er tilgjengelig for bitcoin-gruvepublikummet. Når den tradisjonelle CPU-en viste seg å være ineffektiv, var det tillegg av GPU-er til systemet. Ikke koble mer enn en PSU til det samme hashingbordet! Videre blir Bitcoin ASIC-teknologien stadig raskere, mer effektiv og mer produktiv, slik at den fortsetter å skyve grensene for hva som gjør den beste gruvemaskinvaren for Bitcoin. Dette er også enkelt å sette opp.

Effektiviteten til S7 avhenger av effektiviteten til strømforsyningen som brukes og omgivelsestemperaturen. Det er mulig å oppgradere S5s hashrate, først og fremst ved å øke frekvensen (også kjent som overklokking), men dette øker gruvearbeidets kraft- og kjølebehov. For å gjøre det enkelt for deg, har vi allerede overholdt en liste over de beste gruvearbeiderne. Denne spesialiserte teknologien har gjort underverker, og selskaper og enkeltpersoner over hele verden har startet sine egne gruvefarmer etter at ASIC-brikkene kom ut. For en trenger du ikke å håndtere de kompliserte oppsettene av maskinvaren og programvaren for gruvedrift av bitcoin. Når det er sagt, er en billig, brukt S5 i anstendig tilstand et flott verktøy for å lære seg tauene til Bitcoin-gruvedrift.

Bitmain Antminer T9 (kr2019 +)

Likevel tar Halong Mining ting på alvor, og deres første gruppe gruvearbeidere har levd opp til forventningene. I dette stykket gjennomgår vi noen av de beste gruvemaskinvarene for Bitcoin og belyser noen av faktorene du må vurdere når du søker etter den beste gruvehardware. Det hjelper til og med å holde gruvearbeideren i gang til enhver tid.

098 J/GH, er verdens mest effektive bitcoin-gruvebrikke i forbrukermarkedet. Det er vanlig uttrykk "billig er dyrt". Forbrukere har en tendens til å stole på forskjellige typer trykte fiat-valutaer fordi de støttes av sentralbanker. Hvis du bare vil ha bitcoins, kan du investere i seriøs gruvedrift eller bare kjøpe bitcoins. Siden tross alt transaksjonsforespørselen sendes til peer-nettverket. Ofte blir en sekundær vifte lagt til bakenden, der det finnes skruehull for dette formålet. Alle disse integrerte funksjonene gjør det til den kraftigste Bitcoin miner6 i det nåværende markedet. Denne PSU-en er svært effektiv og mister bare 7% av strømmen mellom stikkontakt og gruvearbeider.

Det er her EasyMiner kommer inn i bildet, noe som gjør ting enklere. Antminers hasj er 13. 75% av detaljistinvestorene taper penger når de handler CFD med denne leverandøren.

Bitcoin (BTC) Helgens handelsvolum ned 50% på BitMEX

Bitmain selger ikke S7 mer, men den kan finnes på auksjonssider og noen forhandlere for kr1000 nye, eller for noen hundre dollar brukt. I tillegg er T16 bemerkelsesverdig krafteffektiv og bruker bare 0. Hvis og når SHA256-nettverk kan overstige 500 exahash per sekund, vil prosessorkraften trenge gjennom zetahash-epoken. Prøv å rote med kalkulatoren ved å bruke forskjellige priser. Den er nettopp designet for Bitcoin-gruvedrift. Et annet alternativ er å legge en sekundærvifte til bakenden der skruehull eksisterer.

Bitcoin gruvedrift er viktig for gruvedrift, men ikke alle er lønnsomme lenger. Det er et veldig effektivt alternativ for gruvedrift av dashcoin, med en 19. Dette skulle være fruktbart for et tiår siden, men nå kommer det ikke til å gi noe resultat. Lysene viser også status for tilkoblingen din (gruvearbeideren) til kontrolleren. Når det er sagt, på grunn av den reduserte effektiviteten til denne enheten, trenger du veldig billig strøm for å unngå å gå med tap. Den bruker også 0. En annen solid Bitcoin mining-maskinvare for nybegynnere eller hobbyselskaper er Bitmain Antminer S7.

Strongu's U8-modell er også en av neste generasjons modeller, men den gode delen er at den ikke tømmer lommene. Det tallet er løsningen på blokken. Det er praktisk talt umulig å gruve nok bitcoin til å hente inn de første kostnadene for utstyr og strøm. 26 legitime måter å tjene penger på, alibaba er en kinesisk e-handelsbutikk som matcher kinesiske leverandører med kjøpere over hele verden. T9 deltok også i pre-auto-freq problemet som var utbredt med S9 gruvearbeider. Vi oppbevarer informasjonen her for historiske formål. Legg inn forventet strømpris og hashhastigheten til gruvearbeideren for et estimat. Gruvedrift er også mekanismen som brukes til å introdusere Bitcoins i systemet: Den bruker 40% mindre strøm enn en datamaskin på 40 g.

Hvilket år blir den siste Bitcoin utvunnet?

Bortsett fra Sophon, Antminer og Antpool, har den bygget en cryptocurrency-utvekslingsplattform som heter BTC. Den aller første gruveutstyret hadde en hashhastighet på mellom 336 MH/s og 14.000.000 MH/s. Whatsminers M20-serie inkluderer også en 58 TH/s-versjon samt en 48 TH/s-versjon. En video som viser hvordan du konfigurerer gruvearbeideren med PSU: I følge Moor Insights & Strategy senioranalytiker Karl Freund er ASIC-brikker veldig vanskelige å designe og bygge, selv for et topp teknisk team.

Så, incentiverer Bitcoin deltakelse med gruvedrift. Opprinnelig var Bitcoin-gruvedrift en enkel oppgave selv hjemmedatamaskiner kunne delta i. De offentlige har ikke en oversikt over bitcoin; dermed gir de ikke eksponering for bitcoin på lang sikt. ASIC gruveenheter kan koste en betydelig sum penger, men er mer effektive enn tradisjonelle datamaskiner.