Work From Home Guide: En liste over legitime arbeidsplasser hjemme

Sutherland har 38 000 ansatte i 19 land. VIPdesk tilbyr både deltids- og heltidsstillinger. Det er alltid flott å ha sideinntekter for en liten reservebytte. Du må delta på trening på stedet i en base i Utah eller Orlando før du begynner å jobbe hjemmefra. Søkere må gjennomføre en bakkekontroll. De har tusenvis av uavhengige agenter fra en lang rekke bakgrunner, og et mangfoldig utvalg av kunder som legger ut arbeid til dem. DionData Solutions - ansetter bare U. Bare gjør enkle oppgaver, som å ta undersøkelser og spille spill og QuickRewards.

Ja, det kan du virkelig! Dette selskapet tilbyr betalt opplæring. Vokse personlig og profesjonelt, få venner som føler seg som familie, hjelp å mate og utdanne barn ved å selge utvalgte produkter, og gjør alt mens du tjener penger på timeplanen og betingelsene dine.

Listen over er en massiv sammenstilling av alle forskjellige typer jobber du kan gjøre eksternt.

Hvis du vil se på videoopptakene senere, er ubegrenset tilgang tilgjengelig mot en veldig rimelig avgift. Hvis du har en spesifikk ferdighet på et spill og ønsker å trene noen i bytte mot kontanter, er det et fellesskap av spillere som er åpne for å ønske deg velkommen som spilltrener hver dag. Jeg har også 4 selskaper som ansetter sammen med en hjemmefra suksesshistorie om å transkribere i artikkelen min om hvordan du kan jobbe hjemmefra transkribere.

Medisinsk transkripsjonist. Du jobber hjemme og leverer psykiske helsetjenester til mennesker som trenger det via chat. Du trenger minst en bachelorgrad, og søknad skjer via VIKID-nettstedet. LiveWorld er et annet selskap som tilbyr flere jobber hjemme. Det beste av alt er at dette er en annen jobb som du kan jobbe enten på deltid eller heltid. Og det er ingen kontrakt, som betyr at du kan kansellere når som helst. Du trenger ikke en bil for å levere med postkamerater, du kan bare gå og tjene penger.

Du vil få et sett med instruksjoner du skal følge for å teste nettstedet. Internett-markedsførere har en sans for annonsering av produkter, tjenester eller arrangementer på nettet. Som assistent ville du bruke ferdighetene dine til å hjelpe en bedriftseier med ting de kan trenge hjelp med.

 • Det meste av det jeg har listet opp nedenfor, er nettsteder med lavere betaling.
 • Begynn med små bedrifter som ønsker å legge til en bidragsyter.
 • Og når det er behov, kan du finne måter å tjene på det.
 • Er du klar til å endre livet og livsstilen din ved å bli en virtuell assistent?
 • Korrekturlesing tar innhold andre har skrevet og redigert for å gjøre det perfekt.
 • Det er en fin jobb hjemme-mulighet for noen som har en anstendig beherskelse av det engelske språket og et eksepsjonelt øye for detaljer.

50 Måter å Starte Din Egen Virksomhet Og Drive Fullstendig Online

Jeg meldte meg på dette kurset for noen måneder siden, og bloggtrafikken min er nesten doblet. Så lenge du kan skrive og ha grunnleggende dataferdigheter, har du en god sjanse til å kvalifisere deg for noe av dette virtuelle arbeidet hjemmefra. Klikk her for å lære mer om følgende datainnføringsjobber ovenfor. FlexJobs kommer med en liten månedlig avgift - ikke en prosentandel - og til gjengjeld vet de veterinær for alle jobbmuligheter slik at du kan begynne å tjene penger med en gang. Søkere må ha en bachelorgrad og ha kanadisk eller amerikansk statsborgerskap.

Bedriftene kan bruke automatisk programvare for å registrere seg på nettstedene, men det er ingen teknologi for å løse captcha automatisk, det er der du kommer inn som en captcha-løsning. Dette velkjente globale selskapet er en ledende aktør innen helsevesen, elektronikk og forskjellige andre sektorer. Det er mange selskaper der ute som ønsker å ansette folk til å sy hjemmefra, og du kan til og med gjøre dine sykompetanser om til din egen heltidsvirksomhet, uavhengig av arbeidsgivere. CareerStep-kurs er ikke billige (de starter på kr2.999), men de tilbyr både betalingsplaner og rabatter for militære ektefeller. I dette øyeblikkelige tilfredsstillelsessamfunnet vi lever i, er resultatene med høy innvirkning nøyaktig hva folk leter etter! Leksjonsplaner er gitt, og du kan tjene opptil kr21 per 40-minutters klasse.

Du kan planlegge dine egne timer for å jobbe rundt andre forpliktelser. Topp 3 forex trading strategier for vellykkede tradere. Hvis du ikke er begeistret for å stresse på arbeidsplassen hver morgen, eller du leter etter deltidsarbeid utenom den vanlige jobben din, har det aldri vært en bedre tid enn nå å komme i gang med et av disse legitime arbeidene hjemmefra arbeidsplasser. Kundeservicejobber var en av de første legit mulighetene som var tilgjengelige online. Det fine med eksterne jobber er at de er fremdeles jobber. Selvfølgelig er det noen triks til handelen du trenger å lære hvis du vil gjøre skriving til en karriere. SEO er et buzzword som ikke mister dampen.

Det er faktisk ingen garanti for at du i det hele tatt vil tjene penger.

Beste Onlinejobber For 2019

Men hvis du nettopp begynner og ønsker en mer stabil inntekt, kan du sjekke ut Android Jobs eller Core Intuition (for iOs/Mac) for å utvikle jobber for mobilapper med en timepris eller prosjektbasert avgift. Når du jobber hjemmefra, sparer du på bensin, spising, klær og muligens barnehage. Hvordan gruve bitcoin: den komplette guiden for bitcoin gruvedrift, lagringskostnader kan også spille en rolle hvis du ikke klarer å opprettholde en gruvedrift i boområdet ditt. Du kan angi din egen timeplan og lære så få som tre timer i uken hvis du vil.

Ulike stillinger tilbys gjennom VIPdesk som kundeservice og ledelse av sosiale medier. Dette er av vår egen Leisa Good, som skriver mange artikler for Real Ways to Earn. Denne artikkelen ble oppdatert 23. februar 2019 for å fjerne visse stillinger og selskaper for nøyaktighet. Det er åpninger i en rekke områder, inkludert forsikring, helsehjelp og teknologisk support. Å jobbe hjemmefra er en drøm for millioner av mennesker.

De med spesialiserte ferdigheter eller som kjenner flere språk kan være i stand til å ha høyere priser.

14 Jobb hjemmefra

De har et stort behov for engelskspråklige for å gi studentene en flott opplevelse. Vantage point trading, jeg vil ta 5000 dollar av bordet nå, det er en flott gevinst. Jobbtavler som Upwork er imidlertid et annet godt sted å få foten inn døra. Det er ikke sikkert du er klar over det, men online jobber kan du finne på forskjellige steder. Et annet godt valg for globalt arbeid fra hjemmesøkere.

Bare gå over til dette nettstedet for å komme i gang. Jeg var heldig, fordi ledelsen i selskapet jeg jobbet i tillot meg å gå over til en hjemmearbeider. Gå hjem allerede! din etter-timer-handel behov-til-kunnskap-liste, en gang per dag, etter markedets stengt Gjennom hele handelsdagen og i løpet av handel med utvidede timer Gjennom hele handelsdagen og i løpet av handel med utvidede timer Oppgjørsperiode:. Vær en hjemmeagent som tilbyr kundebehandling, menneskelige ressurser og faktureringstjenester.

Du jobber rett hjemmefra og velger kundene dine. Du begynner å bli oversvømmet av e-postmeldinger, og det vil være mer håndterbart i en annen konto. Det er ikke alltid ledige stillinger, men selskapet har åpninger av og til. Innspillingene kommer vanligvis i form av MP3-er. I følge nettstedet deres tjener mange kr23 - kr25 per time. Hvis du har sterke skriveferdigheter og et øye for detaljer, er dette et legitimt arbeid fra hjemmejobb nå hvor du kan ta tilbake de beste timene hver dag.

Profesjonell Video- Og Lydredigerer

Jeg har brukt dem i mange år, og jeg jobbet for en rabatt for leserne våre. Gjelder de to eneste selskapene jeg anbefaler. Å svare på e-post og svare på chats er en annen flott måte å tjene penger på nettet. Bedrifter er i et halespinn, og konkurrerer med større konkurrenter som investerer i automatisering og kunstig intelligens mens de tygger på nye økte minstelønnsbestemmelser. Selskapet ansetter ESL-lærere online som kan jobbe eksternt hvor som helst. Men hvis du er på et stadium i livet der du trenger å tjene penger og også trenger å være hjemme, kan du ikke slå dem. Du kan registrere deg via nettstedet deres, og den opprinnelige lønnen er kr20 per time. Hvis du er interessert i å lære hvordan du starter en blogg, har jeg detaljert strategiene og trinnene mine for å starte en blogg her.

00 per lydminutt (eller kr60 per lydtime), er det viktig å huske at den faktiske timeprisen ikke vil fungere til det beløpet. En deltidsstilling kan være ideell for en student, være hjemme mor eller til og med en ung tenåring. Representanter for call center og telekom tjener mellom 10-21 dollar per time. Få denne GRATIS sjekklisten over Work-at-Home selskaper som betaler kr10 - kr40 per time og registrer deg på vårt nyhetsbrev!

Bedre ennå, du kommer til å jobbe for deg selv, angi dine egne timer, og inntektspotensialet ditt er praktisk talt ubegrenset. Dette selskapet leverer tredjeparts identitetsbekreftelsestjenester for telefonselskaper og firmaer. Du vil sannsynligvis trenge å vise en portefølje av arbeid relatert til ønskede prosjekter eller spillejobber, så sørg for å ha en hendig før du søker. Domstolreportere ansetter scopister for å hjelpe dem med å spare tid slik at de kan ta på seg flere jobber (og tjene mer penger) eller bare ha mer tid til seg selv. Hvis dette høres bra ut for deg, kan du tjene 18-25 dollar per time med mulige lønnsøkninger hvert halvår. Selv om det kan være mange jobber hjemmefra hos Google, er det ofte annonserte kvalitetskvaliteter.

Her Er 15+ Av De Beste Hjemmearbeidene Med En Fleksibel Plan.

Opplæring foregår på selskapets kontorer. Dette er ting som Plexus, Avon, Beachbody og Thirty-One som du ser søppel på Facebook-feedet ditt på en daglig basis. Når det er sagt, kan bloggere forvente å tjene noen hundre dollar i måneden opp til titusener. Enkeltpersoner eller virksomheter som arbeider med flerspråklige virksomheter befinner seg ofte i behov av disse tjenestene.

Må være 18 år eller eldre for å jobbe som shopper. Du kan finne noen av disse jobbene som blir annonsert på Upwork og Fiverr, men vær oppmerksom på svindel. Velg en bestemt nisje innen digital markedsføring. De gir den opplæringen du trenger. Startfrekvensen er rundt kr0. Mange oversettelsesjobber utføres av frilansere, men noen selskaper ansetter hjemmebaserte oversettere som ansatte.

Frilans er veien å gå - slik at tekstforfattere kan sjonglere flere klienter om gangen og tjene den største delen av provisjoner. Uansett hvilken vei du velger, er de alle virkelige jobber hjemmefra som kan hjelpe deg å sette penger i lommen. De ansetter også sykepleiere, men det vil være opplæring på stedet før du jobber hjemmefra. Alle de nettene du tilbrakte å blande drikke i stedet for å studere har lønnet seg!

SpeakWrite

De vil varsle deg når neste påmelding er åpen. Denne jobben består i å hjelpe kunder som ønsker å få mest mulig ut av elektroniske enheter som nettbrett og datamaskiner. Erfaring med undervisning er nødvendig for denne rollen, og andre undervisningsbevis foretrekkes. Dette universitetet tilbyr tilknyttede, bachelor- og mastergrader, i tillegg til karriere- og sertifikatprogrammer.

 • I så fall er det en subnisje av online-arbeidere som har som hovedmål å løse problemer fra klienter.
 • MetroParent søker erfarne frilansforfattere for å lage innhold om foreldresaker, barn, tweens, familiereiser og lignende.
 • I følge Lønn.
 • Den har et GRATIS mini introkurs som du kan prøve ut.
 • Der kan du få erfaring med å jobbe som voiceover-artist (og ideelt å finne din nisje).

Beste onlinejobb nr. 1: Jobbe eksternt som en premium frilanser

Jobber betaler i gjennomsnitt 50 - 130 dollar per oppgave. Basert på oppgaven min, har jeg privilegiet å jobbe hjemmefra - og kan flytte hvor som helst i verden jeg velger. Jeg skrev denne boken for å lære deg alt du trenger å vite for å starte din egen VA-virksomhet. Bruk koden FLEXLIFE for 30% avslag. Bobby er en tidligere lærer i den offentlige skolen som begynte å administrere Facebook-kampanjer for lokale bedrifter som en spillejobb.

Her er alt du trenger for å komme i gang, pluss 15 selskaper som for tiden ansetter medisinske billiører.

En av de hotteste hjemmearbeidene der ute akkurat nå for veiledere på nettet er å lære kinesiske barn engelsk gjennom VIPKID. Lønn utstedes ukentlig, og det er muligheter for vekst og avansement i selskapet. Hvis du kjenner til det grunnleggende bak webdesign, kan du begynne å tilby disse tjenestene til små bedrifter.

Jobbe Hjemmeoversetterjobber

Hvis det å gjøre lyd (som intervjuer) til tekst er noe du vil være god på, kan du sjekke ut disse 15 transkripsjonsselskapene online som betaler. Som jeg nevnte før, uansett hva du gjør og hvor du går - innholdet er overalt. Dataleverandør Dell er et annet stort selskap som ansetter arbeid hos ansatte i hjemmet. Ser du etter ekte arbeid hjemmearbeid som ikke vil rive deg av? Men det kan også bety at det selges for mer på nettet enn det gjør i en mur- og mørtelbutikk.

En versjon av denne artikkelen ble opprinnelig publisert 10. mars 2019. Du kan forvente å tjene rundt kr15 per time. Blant de mange selskapene med legitime arbeidsplasser fra hjemmet er Appen. De betjener mange kjente virksomheter, inkludert mange Fortune 500-selskaper. Hvis du likte informasjonen som ble delt, må du huske å følge oss på facebook for flere ledige stillinger, jobb hjemme råd og ekstrainntekt ideer. Startlønnen er kr10. Du må ha datakunnskaper og skrive minst 60 wpm.

Det ville være flott om du kunne dele det og følge meg på Pinterest eller Facebook. Generelt trenger du bare en datamaskin og en internettforbindelse for å komme i gang. Det høres enkelt ut, men dette arbeidet krever et visst ferdighetsnivå. Bli en agent på NexRep Marketplace! Det fine er at du kan gjøre dette frilanset, eller bruke et webdesignfirma. En rekke stillinger innen salg og ledelse var også tilgjengelig når vi så. Du har ikke en fast inntekt, men hvis designene dine blir populære, kan du definitivt tjene enorme i denne virksomheten og til og med gjøre alle tidligere design til en passiv inntektsgivende maskin. Likte du dette innlegget?

Legit online jobber: Growing Industries ansetter online

Jeg lanserte denne bloggen i august 2019. Selvfølgelig må du demonstrere ferdighetene dine for å få noen pålitelige freelancing-spillejobber. Jada, mange av stillingene er stedsbaserte, men det er også arbeid på hjemmeposisjoner der også. Det er veldig nyttig! Søk etter stillingene “apoteketekniker spesialist” eller “reseptbelagt personell”. Spesielt hjelper eksperter på Facebook-annonser lokale småbedrifter:

Gramlee - Har sporadiske åpninger for ekstern korrekturlesere/redaktører. Du kan søke etter jobber hos kjente selskaper som Amazon og American Express, eller på anerkjente jobbtavler. Bookkeepers kan faktisk leve godt på nettet! Hva du trenger å vite: Med 20 års erfaring innen digital markedsføring, coacher jeg teamet mitt til suksess. Hvis du er noen som liker å jobbe med tall, kan du tjene veldig gode penger på feltet. Hvem som helst kan bli en ESL-lærer med disse ESL-selskapene og tjene på timen. For å komme i gang på egen hånd, bare bruk vår gratis trinnvise opplæring for å bygge din første blogg nå.

Hold Et Online Garasjesalg Og Tjene Penger På å Pynte Hjemmet Ditt Med Varagesalg

Du jobber som en uavhengig entreprenør og kan velge de timene du vil jobbe. Å skrive CV er en god online-jobb for studenter. Ta en titt på min trinnvise guide til hvordan du starter en blogg fra bunnen av, sammen med de mest populære nisjene som tjener mest penger og får mest mulig trafikk. Hvis dette hjalp deg, ta et øyeblikk å dele det! Kom i gang som korrekturleser med dette gratis verkstedet! De fleste bruker allerede sosiale medier, og ferdighetene du lærer på jobben kan enkelt overføres til flere klienter - eller på dine egne prosjekter. Selv om det er selskaper som TranscribeMe som ikke krever transkripsjonssertifisering eller tidligere erfaring, er lønnen minimal.

Skrivejobber

Fra å skrive nyhetsbrev til blogginnlegg eller til og med en enkel e-post til klienter - det hele starter med det skrevne ordet. Men det er også sterk etterspørsel etter eksterne, deltidsansatte fagpersoner som har riktig kunnskap og opplæring. Avgiften kan være mellom kr10 og kr20 per time, avhengig av prosjektet. Enten du er flink til karikaturer eller å lage unike tegneseriefigurer, er det en spesiell nisje du kan velge for tegningsvirksomheten din.

Du kan tjene en god sideinntekt ved å skrive forskjellige emner på denne plattformen. Forex mobile mt4-handelsapper, den støtter opptil 160 valutaer. Liker du hva du ser? På kontoret kan du for eksempel besøke selskapets kjøkken en gang om morgenen, og vel, ikke fall i den fella (spesielt videokonferansesamtaler er en del av rutinen din). Uten den kunnskapen på forhånd, vil du sannsynligvis droppe lenge før du mottar et tilbud.

Vi er for tiden på jakt etter online support i vårt arbeid fra hjemmepanelistprogrammet. Og det belønner deg godt! Det er ikke behov for at et selskap skal nå ut til folk som ikke har uttrykt interesse for å tilby dem en jobb. Så sørg for å ta en titt på den delen hvis du er interessert i dataregistreringsarbeid. Noe av det beste med freelanceskriving er at du ikke trenger noen spesielle grader for å gjøre det.

 • Det er gratis å jobbe med et reisebyrå for kunden.
 • Når det er sagt, kan bloggere forvente å tjene noen hundre dollar i måneden opp til titusener.
 • Vi så foreldrene våre pendle i flere tiår, og antok at vi ville gjøre det samme.
 • Å skrive CV og følgebrev krever veldig spesifikke regler og stiler.
 • Selv om det er mange legitime jobb-fra-hjem-jobber for veiledere på nettet, er noen av jobbene du finner litt svindlete.

Jobbe Hjemmefra-jobber - Ikke-telefon

Jeg vil si at det stemmer overens med mange frilansforfattere jeg kjenner. Erfaring i et kontorsentralsenter eller en detaljhandelsjobb er ofte nok til å lande en hjemmebasert kundesenterjobb. Bloggere kan tjene hvor som helst mellom kr0 og kr150 000 + per måned, avhengig av erfaringsnivå og direkte konkurranse.

De tilbyr faglig utvikling, en konkurransedyktig lønn og store fordeler. For det andre, finn et produkt du er glad i. Du velger priser og forhandler jobbdetaljer med klienten. Siden 2019 har det vært en vekst på 103% i antall telekommunikere i USA. Selv om det er en legitim jobb hjemmefra, er det ikke så enkelt å tjene penger på en blogg som det virker.

Steve Razinski

Noe av det beste med freelanceskriving er at du ikke trenger noen spesielle grader for å gjøre det. Coinme, selv modellen med kontantgjenvinner som hjelper til med å redusere kostnadene for kontanthåndtering er tilgjengelig. Du må bo i Nord-Amerika for å søke og ha relevant arbeidserfaring. Disse jobbene er også raskt betalte, noe som betyr at du kan få betalt så snart du utfører oppgaven ofte via PayPal. Hvem vil være flinke til å jobbe i et kundesenter?

Og som flaks ville det, hvis du ikke jobber ofte nok - deltid eller noe i den retning - kan profilen din "spøkes" og fjernes fra søk av arbeidsgivere som ser etter ideelle kandidater helt. Dessverre er de eneste som tjener penger, er at folk skyver oppstartssett for en avgift. De fleste av svindlene ved å bruke Googles navn eller logo, gjør det for å tippe folk til å tro at de enten jobber med Google, eller at Google støtter programmet. De har en kundefokusert "glede-garanti". I noen tilfeller kan online veiledningsjobber kreve en bachelorgrad eller fagbrev. For å tjene over kr50 000 per år i datainntasting, må du imidlertid spesialisere deg. I tillegg vil ikke mange selskaper ansette deg med mindre du har tidligere erfaring. Noen eksempler på hvem som ønsker å ansette freelance-kodere:

En ting å huske på - noen selskaper vil forsyne hjemmearbeidere med alt du trenger for å jobbe hjemme - selv en bærbar PC. Dette fungerer best som et supplement til tingene du allerede gjør. Basert på det, bør de kunne tjene kr100 - kr300 (for det meste videresalg på eBay) og deretter ta noe av overskuddet og gjøre det igjen. TeleReach har en A + -vurdering med Better Business Bureau. To ganger for arbeidstakere som jobber online hjemmefra som bare har 50 000 per måned borte fra hjemmet skattegodtgjørelse australia som gjør enkle hjemmebaserte dataregistreringsjobber. Det er bokstavelig talt hundrevis av oppgaver som folk ikke vil gjøre.

Hvilke Typer Arbeid Hjemme Jobber Er Det?

Vi oppdaterer denne listen hver uke på mandag. Å lage korte animerte logoer, bannere og videoer kan tjene deg fra kr50 til kr500 per pop. Amazon.co.uk bestselgere: de mest populære varene i foreign exchange. Forskning er svært lukrativt fordi de fleste selskaper ikke har tid til å gå gjennom det snille med å samle tusenvis av lokale e-postadresser til virksomheten eller utvinne en liste over kosmetologer i en bestemt tilstand.

Du kan forvente å tjene rundt 50 000 dollar per år for Dell.

10 Online Jobber For Leger Som Ser Etter Ekstra Inntekt

Nok en sidejobb som er ganske fleksibel og betaler godt. Betalinger skjer ved direkte innskudd eller PayPal når kontoen din når kr1. Det globale bank- og finansselskapet Wells Fargo har noen ganger åpninger for telekommunikasjonsstillinger. Gametime er et nettsted som kundene velger mellom konserter, spill og teater. Ikke bare hjelper de deg med å tjene mer, de lar deg også gjøre det på en plan som passer inn i ditt travle liv. Det er rikelig med ekte arbeid hjemmearbeid som kan kreve et forhåndskjøp, men bruk litt ekstra tid på å prøve disse mulighetene. Et program jeg liker er Rakuten (tidligere Ebates. )Finne en ekte onlinejobb 7 Topp Amazon bitcoin core lommebok.

Denne massive listen over 200 selskaper er grundig undersøkt. Eksempler på stillinger i Walt Disney Company: Glad jobbjakt!

Oversettelsesarbeid

Du kan jobbe som en av selskapets transkriberere. Du vil vanligvis ikke leve helt fra en testtjeneste på nettsteder, men de er en utmerket måte å hente inn litt ekstra inntekter på siden. Selskapet har hovedkontor i Minneapolis, Minnesota, og tilbyr fordelstjenester og helsedekning til nesten 139 millioner kunder og forbrukere over hele verden.

Dette fungerer på mellom kr0. Jobbene som er oppført etter yrke, er selskaper som alltid ansetter folk til å jobbe eksternt. Gjennomsnittlig lønn er kr18 per time, ifølge Glassdoor. Totspot er en mobil markedsplass fra mor til mor for kjøp og salg av forsiktig brukte eller nye barneklær. Hvis du vil jobbe hjemmefra og tjene penger, kan frilansskriving være en av de mest effektive måtene å gjøre det på. Dette er et annet område der store, ofte teknisk fokuserte selskaper, konsekvent er ute etter å ansette eksterne arbeidere.

Lønnsgraden er "konkurransedyktig i hjemmet industrien," ifølge selskapets nettsted.

Noen lager til og med grafikk. Som sådan er det ingen overraskelse at 1. Akkurat som det er en rekke kvinner der ute; det finnes også en rekke jobber og karrierefelt.

S&p 5002.952,01 + 41,38 (+ 1,42%)

En virtuell assistent er noen som fullfører en rekke oppgaver på vegne av noen andre på nettet. Du hjelper kunder over telefon, men fra ditt eget hjem i stedet for fra et kundesenter. Her er et eksklusivt tilbud for alle Earn Smart Online Class-lesere. Bla gjennom mest på Pinterest? Med de rette tilkoblingene kan du til og med gjøre det stort i noen kretser i Hollywood. Bedrifter leter alltid etter betatestere for å prøve ut nye produkter eller tjenester. Gavekort til steder som Amazon, iTunes og Xbox Live-butikken er også tilgjengelig. Dette kurset lærte meg tilknyttet markedsføring for nybegynnere.

Må ha en bachelorgrad. Enten det er datainnføring eller kundestøtte, kan du prøve en av disse mulighetene. Du vil merke på nettstedet mitt, dette er noe jeg prøver. Disse jobber hjemmearbeidene er etterspurt, så du kan forvente en god lønnsjekk. For å være ærlig, da jeg først hørte om MLM-er, var den første tanken jeg hadde, hvordan det fortsatt er denne negative kontakten med MLM-er pyramidespill. For eksempel er det vanskeligere å selge til en sliter college student med kr15 eller mindre for pizza og øl (vært der, gjort det).

Korrekturlesing

Dette språktjenesteselskapet tilbyr en rekke telefontjenester i tillegg til dokumentoversettelse og ekstern videotolkning. Disney ansetter jevnlig ekstern gjesteupportrepresentanter i FL, SC, TX, KY, NV, IL og MS. I mange tilfeller har jeg hørt at dette er situasjoner med høyt trykk der "intervjueren" tilbyr en fantastisk jobb, men du må utlevere personopplysningene dine NÅ.

Du vil svare på spørsmål, håndtere reservasjonsforespørsler og feilsøke problemer. Du har potensial til å tjene 660 dollar på dine første kr800 i kvalifiserte salg, uten månedlige salgskvoter og ingen oppstartskostnader! Det er opp til å bygge merkevaren din og høste fremtidig fortjeneste fra denne virtuelle økonomien. Imidlertid er teknisk support mer spesialisert, så det krever litt kunnskap om å jobbe med produktet. Selskapet tilbyr deltidsstillinger, men dette kan føre til en heltidsjobb om tre til seks måneder. Dine plikter og ansvar avhenger i stor grad av din stilling. Du kan tjene opptil kr65 000 per år med denne karrieren, og det er mange muligheter for arbeid-fra-hjemmet.