49 Beste Betalte Onlineundersøkelser For 2019 (opptil kr100 Per Undersøkelse)

Bruk nettsøkverktøyet deres (ikke en søkemotor, de vil bare vite hva folk søker etter), se på noen videoer når du kjeder deg, og gjør et par betalte onlineundersøkelser hver dag mens du koser deg morgenkaffen. Du tjener i-Say-poeng som kan innløses for mange belønninger - inkludert Visa-forhåndsbetalte gavekort, kontanter gjennom Paypal, gavekort på iTunes eller Amazon. Noen hevder til og med at du kan tjene mer penger enn noen mennesker med godt betalte jobber der ute. Historier om aksjemarkeder (handelsmenn og investorer som ble rik), ikke engang den mest sparsomme superspareren kunne matche Mr. Hvem som helst kan gjøre dem.

  • Det er ingen minimumskrav til betaling!
  • I disse dager gjennomfører mange firmaer legitime online betalte undersøkelser, virtuelle betalte fokusgrupper og forskjellige andre former for betalt markedsføringsundersøkelse online.

Dette er de fjorten beste undersøkelsessidene for å tjene legitime penger i dag. Deretter kan du innløse poengene dine for kontanter og gavekort. Det er så mange morsomme og enkle måter å tjene penger på.

Showet

Det er ingen måte å utbetale før du har tjent 40 dollar. Forex demo, klikk nedenfor for å velge din plattform og registrere deg for en demokonto. Deretter gikk de videre til manuelle telefonundersøkelser, ringte folk opp på telefonen og fikk meninger og synspunkter på en rekke fag. Du vil tjene en bonus på kr5 når du fullfører de første fem undersøkelsene. Alle av oss har prøvd ekstra inntektsalternativer på et tidspunkt i livet.

Du får poeng for hver undersøkelse du tar. Men for å svare på spørsmålet om hva det reelle inntjeningspotensialet er fra undersøkelser, er det virkelig ikke et svar som passer til alle. Hvordan tjene penger på blogging, i podcasten min dekker jeg en rekke forskjellige økonomiske emner, alt fra hvordan du kan beskytte investeringene dine i pensjon til advarselsskilt du trenger for å avfyre ​​din økonomiske rådgiver. Bruk poengene du har tjent til å delta i auksjoner og konkurranser for ferier, apparater, elektronikk og mer. Et ord av forsiktighet: Du kan utbetale selv om du har kr1 på kontoen din. Deretter begynner du å innbetale disse sjekkene! Hvorfor ikke få betalt for å lese andre jobbe og finne stave-/grammatiske feil. Husker du at du meldte deg på?

Det er et henvisningsprogram, som tildeler 100 poeng per person du tar med til nettstedet, og et lojalitetsprogram, som gir deg ekstra poeng basert på hvor mange undersøkelser du fullfører.

InboxDollars

Å fullføre undersøkelser online kan tjene ekstra penger hver måned. Av min personlige erfaring, tror jeg at de er en av de beste undersøkelsessidene på nettet. Totalt sett fant jeg ut at det ikke er en dårlig måte å reklamere for belønninger og tjene gavekort eller kontanter hvis du har tålmodighet til det. Undersøkelsene vil først og fremst stille spørsmål om din: Før du kan utbetale, må du ha minst kr20 på kontoen din.

De tilbyr også noen muligheter for produkttesting for medlemmene.

5 er mest effektive! 00 per undersøkelse. SurveyClub ble etablert i 2019 og har en lang historie med å tilby betalte undersøkelser (og mer) til medlemmene.

Sammendrag - De beste betalte undersøkelsessidene

Av alle de jeg prøvde på det tidspunktet, hadde jeg den beste følelsen av denne. Å ta onlineundersøkelser for kontanter høres ut som en fin måte å tjene penger uten å virkelig gjøre noe. Registrer deg her for Cashcrate. Som forfatter elsker jeg å få stemmen min hørt. Hvor mye kan du forvente å tjene? Uansett vet du ikke helt hvordan de fungerer før du prøver dem. Jeg liker å tjene penger med Survey Junkie når jeg våkner om morgenen. Så så lenge du har en internettforbindelse, kan du sette deg ned for å tjene noen raske og enkle kontanter.

Vivatic

For deg betyr dette mange undersøkelsesmuligheter. PayPal og Amazon-kuponger. Hvis det er tilfelle, kan det hende du må hente en deltidsjobb, starte en sidevas hjemmefra eller se etter uortodokse måter å tjene penger på fritiden. Men hvis du har mye ekstra tid på hendene og trenger å tjene mer penger for å nå dine personlige økonomimål, bør du se etter en legitim sidevinkling - mange av dem betaler fem eller seks tall per år og gir deg fleksibilitet til lag din egen timeplan. Imidlertid er det lignende nettsteder (slags) som betaler deg for innspilling av videoer av deg selv som besøker forskjellige nettsteder og snakker om opplevelsen. Nøkkelen til suksess er å bare ta spørreundersøkelser som har høyest tid til poeng (utbetalings) forhold. For å fullføre det, vil de gi deg en bonus på kr3 etter å ha kvalifisert deg for å komme i gang.

Såpekassen Min

På den annen side er det andre ikke-så-legit legitime nettsteder. Det kan ta opptil en måned å få disse punktene bekreftet og tilgjengelige for uttak. Noen ganger inviterer Nielsen deg til spesielle undersøkelser. Hvordan tjene penger, andre testnettsteder inkluderer Innmelding, UTest, UserFeel, TryMyUI og Userlytics. Avhengig av lengden på disse undersøkelsene, vil du kunne tjene alt fra 10 til 500 poeng per, forutsatt at du har klart å kvalifisere deg selvfølgelig.

Du kan tjene belønninger ved å ta undersøkelser, si din mening om produkter og mer. Jeg begynte å tenke at jeg, den store forfatteren, faktisk var litt av en ubrukelig kuk uten noe særlig å si for seg selv annet enn en mager samling artikler publisert på nettet. Swagbucks er sannsynligvis det mest kjente og populære online undersøkelsesselskapet. Triaba er en del av Cint Insights Exchange og følger ESOMAR's Code of Conduct. Emner kan inkludere spørsmål om populære merker, nyhetsartikler og mer. Du vil ikke få et Paypal-innskudd eller en sjekk for å delta i disse undersøkelsene.

Faktisk er de fleste selskaper avhengige av tilbakemeldinger fra forbrukerne. Det er mange måter du kan tjene Swag Bucks - Handle online, se underholdende videoer, søke på nettet, svare på undersøkelser - så tjener du poeng. Det er ofte stedsbaserte muligheter (for eksempel fokusgrupper), og i motsetning til noen av de andre selskapene på denne listen, gir Survey Club deg ofte sjansen til å teste produkter som forskere fysisk vil sende til deg gratis.

  • Det er mange undersøkelsessider der du kan velge mellom.
  • Velg mellom PayPal-midler, direkte bankoverføring eller et gavekort etter eget valg!
  • Derfor ønsket jeg å inkludere denne delen i dette innlegget for å forhåpentligvis hjelpe de som kan falle for slike svindel.
  • Beskytt deg selv!
  • Du trenger minimum 345 poeng for å innløse dem, noe som gir deg netto kr3.
  • Undersøkelsessider kan betale ut på mange forskjellige måter, så gjør undersøkelser om hvilke nettsteder som passer innenfor budsjettet og tidsrammen.

Personverngaranti

Registrer deg på alle legitime online undersøkelsessider du kan finne. InboxDollars er en konkurrent til Swagbucks, men du kan registrere deg på begge deler! 500 poeng Betal via: Og du trenger ikke betale for å bli medlem av produktrapportkortet. Kom i gang med YouGov her. Tilbake på dagen ble disse undersøkelsene gjort personlig, over telefon eller via sneglepost.

De fleste av nettstedene som lar deg tjene penger på undersøkelser er gratis å delta, og når du har laget en konto, må du oppgi demografisk og personlig informasjon.

10 Måter å Generere Passive Inntekter Mens Du Jobber På Heltid

Selvfølgelig får du også betalt for å ta undersøkelser! For å gjøre ting enda bedre, gir Opinion Outpost deg mange muligheter til å tjene poeng. Hvis du ikke liker/ønsker det, er det også to andre utbetalingsalternativer:

”Tenker du på deg selv. Mer informasjon: Hvorfor betaler selskaper folk for å gjøre undersøkelser online? Du trenger normalt rundt 1380 poeng for å få en kupong på kr10.

Bare Svar

Bruk påmeldingslenken vår nedenfor for en eksklusiv registreringsbonus på kr5. Jeg tror den mest deprimerende delen var å finne ut at det ville ta omtrent fem timers undersøkelsesarbeid å tjene kr10, som er det minste beløpet som kreves for en utbetaling. Slik fungerer det: Hvordan fungerer betalte undersøkelser? De fleste undersøkelser betaler mye mindre enn det. Men det utgjorde ikke hvor lite vi tjente per time mens vi tok undersøkelser - 41 øre, den laveste satsen blant de 12 nettstedene vi testet.

Hvis du ikke har noe imot å gjøre live videoundersøkelser, er dette den for deg. Det tar rundt 15 minutter å ta hver undersøkelse. Grunnlagt i 2019, samler YouGov meninger fra hele verden. Mange medlemmer rapporterer om å bli akseptert for omtrent en tredjedel av undersøkelsene. Klikk her for å starte nå. Det er egentlig ikke noe minstekrav for å få betalt. Hundre poeng tilsvarer en dollar, og de kan betale ut i gavekort, via Paypal og til og med i Bitcoins. Jo flere undersøkelser du fyller ut, jo flere poeng får du.

7/10 - Swagbucks personvernregler er veldig bra.

Du kan bla gjennom en "belønningskatalog" og bestemme hva du får. SurveyBods samarbeider med topp selskaper som vil ha din mening. I likhet med andre nettsteder varierer spørreundersøkelser fra dag til dag. Page sier at det tok henne måneder å nå utbetalingen på kr30 på ett undersøkelsessted - tid hun lett kunne ha brukt på mer lukrative sidevinkler. Med det i bakhodet, her er mer legitime undersøkelsessider du kan bruke til å tjene penger på nettet: Når det gjelder å ta forretningsbeslutninger, er data veldig viktig.

Her er noen av favorittene våre.

1

I tillegg kan du bruke Swagbucks til å ta undersøkelser online for å tjene poeng i bytte mot kontanter! Akkurat nå er det 59 forskjellige gavekort tilgjengelig. Du kan også innløse poeng for gavekort til så lite som kr5. Raske tips for undersøkelsessuksess: Dette var noen av de tøffeste tidene i ekteskapet vårt, og hver eneste liten bit bidro til å strekke vårt virkelig stramme budsjett i løpet av de økonomisk magre årene. Nettstedet tilbyr pristrekk fra tid til annen for ting som kinobilletter og undersøkelser kan forventes ukentlig.

Dessuten sender NiceQuest undersøkelser direkte til e-postboksen din. Delta i siste og høyest betalte forskning, produkttest, fokusgrupper, kliniske studier og undersøkelsesmuligheter. Selskapene betaler American Consumer Opinion for dataene, og deretter American Consumer Opinion betaler deg. De godtar bare tenåringer mellom 13 og 18 år. I tillegg gir de deg kr5 bare for påmelding. Sørg også for å undersøke hvordan betaling spres før du graver deg inn. I motsetning til de andre betalte undersøkelsessidene på denne listen, vil Wonder faktisk ansette deg til å utføre uavhengig forskning på en lang rekke emner.

Jeg Vil...

Når du er registrert og begynner å ta undersøkelser, vil du raskt tjene VIP-poeng. SurveyJunkie er den online undersøkelsesarmen til ActiveMeasure, tidligere kalt Blue Media Ventures, og har en A + av Better Business Bureau. Vi er glade for å få så mye penger fra InboxDollars som mulig. Forex day trading strategier, posisjonell handel handler om å ha posisjonene dine åpnet i lang tid, slik at du kan få noen store markedsbevegelser. I de fleste tilfeller vil disse sidene fortelle deg om nettstedet selger din personlige informasjon til tredjepartsleverandører. Fortsatt er det mange måter å maksimere mengden penger, varer og gavekort du tjener over tid. De tilbyr meningsundersøkelser fra store merkevarer til underholdning. OK, det er litt bratt når det gjelder utbetalingsnivåer, men hyppigheten av undersøkelser du får vil gjøre opp for det. Det er best å ikke la tonnevis av kontanter sitte i undersøkelseskontoer - i usannsynlig tilfelle at selskapet går i gang, vil ikke disse pengene være beskyttet av Financial Services Compensation Scheme.

Swagbucks er kjent som den fremste destinasjonen for å ta betalte undersøkelser for å tjene penger for å gi sin mening på nettet. Det er ekstra kr180 i året bare for å installere en gratis app! Dette er et godt valg for folk som online tid hovedsakelig blir brukt på mobiltelefonen. Noen ganger, i stedet for å sende oss undersøkelser, ledet nettstedet oss til kampanjer som krevde vår adresse, telefonnummer og fødselsdato. Husk at bedrifter ønsker å samle data og tilbakemeldinger fra målkundene.

En typisk undersøkelse fra Toluna kan tjene deg mellom 3.000 og 6.000 poeng, og når du først har samlet 80.000 poeng, kan du få en kupong som er verdt rundt kr20 USD. Hvordan maksimerer jeg inntektene mine? Her er en detaljert gjennomgang av Ipsos I-Say. 25 online jobber: Og du tjener bare ikke så mye penger. Kr27 000- kr78 000 annonseposteringsjobber (no hiring), og beløpet er veldig lite, hvordan tjene penger på nettet å lære engelsk til Kina hvilken bedrift kan jeg starte på nettet, slik at du vil kunne tjene penger på annonsene du kan legge ut i bloggen. Noen ganger vil du få "dagbøker" der du vil registrere aktiviteter, oppførsel eller vaner. Før du ber om utbetaling, må du ha 1000 poeng på kontoen din.