Hvordan Tjene Penger Ved å Gjøre Betalte Undersøkelser

Du kan klikke på lenken over for de 20 beste undersøkelsessidene og begynne å tjene på betalte online undersøkelser. Jeg trenger penger nå! 21 legitale måter å få penger i dag (2019-oppdatering). Du finner den fullstendige gjennomgangen av Panel Place her. Jeg begynte å tenke at jeg, den store forfatteren, faktisk var litt av en ubrukelig kuk uten noe særlig å si for seg selv annet enn en mager samling artikler publisert på nettet.

”Eier du motorsykkel? Du trenger minimum 345 poeng for å innløse dem, noe som gir deg netto kr3. Hvor mye penger det tar å være rik, de vil komme inn og belaste deg enten et fast gebyr per rom eller en timesavgift for å rydde opp. Og igjen er noen undersøkelser lengre enn andre. Akkurat som Swagbucks, fungerer Survey Junkie på et poengsystem, og poengene kan konverteres til kontanter. Har du noen gang tjent penger på et nettsted for undersøkelser?

Den gode nyheten er at du ikke trenger å forlate hjemmet ditt, og at du kan tjene penger mens du har på deg favorittpyjamas. Du registrerer deg kanskje med 20 forskjellige nettsteder, men mesteparten av pengene du vil tjene, kommer fra bare en håndfull nettsteder. Dette kan være litt frustrerende, siden du ikke nødvendigvis får en belønning med en gang. Innløse poeng for kontanter til en kurs av kr1. Her er de fire: Når du blir med, vil du begynne å tjene premier for hver undersøkelse du tar. Hei, 1.080, det er ikke så ille, ikke sant? Betrakt dette som den ultimate guiden for å undersøke hustling.

Når du blir med, blir du bedt om å gi mer informasjon om deg selv. Mange medlemmer rapporterer om å bli akseptert for omtrent en tredjedel av undersøkelsene. De fleste betalte undersøkelsessider lover ikke å dele personlig identifiserbar informasjon, eller i det minste ikke dele den uten ditt samtykke. Vi avslørte ofte fødselsdato, postnummer, inntekt, helseplager, etnisiteter, leveopphold og mye mer. Det er dette som gjør undersøkelsessider på nettet så fleksible.

Da noen venner spurte om de beste måtene å tjene ekstra penger på Irland, fortalte jeg dem at de absolutt burde sjekke ut de online undersøkelsene Irland har å tilby.

Å ta undersøkelser tjener belønningspoeng kalt Swagbucks

Minste utbetalingsbeløp er kr50, så du må tjene 50 poeng før du får utbetalt belønningen din. I tillegg kan du bruke Swagbucks til å ta undersøkelser online for å tjene poeng i bytte mot kontanter! Noen undersøkelser kan ta fem minutter, andre kan ta førti minutter. Nei, jeg ble ikke rik av dem, men jeg klarte å tjene litt sidepenger ved å ta onlineundersøkelser på fritiden. I motsetning til en deltidsjobb med strenge timer og standardpendling, kan du fullføre undersøkelser i løpet av din faktiske fritid - om natten når barna ligger i sengen, tidlige morgener før jobb, eller mens du ser på TV. Dette påvirker imidlertid ikke evalueringene våre. Dette kan være ting relatert til hva du liker å spise, bursdagen din, favorittfilmen din og mer.

Det er sannsynligvis best å opprette en ny e-postkonto bare slik at du kan holde dine personlige e-poster eller arbeids-e-poster adskilt fra undersøkelses-e-postene. Nettstedet har en av de laveste minimumsgrenser for utbetaling. Det tar bare sekunder å gjøre, og de er et av de best betalte undersøkelsessidene i bedriften. I dag deler jeg en ultimativ liste over beste undersøkelsessider som betaler kontanter. Tilgjengelighet: Det kan ta en god del tid og dedikasjon å treffe det merket. Når du har samlet nok poeng, kan du utbetale gavekort eller e-bilag. Det tar bare noen få minutter å registrere deg med produktrapportkort, og du kan begynne å motta betalte onlineundersøkelser innen 24 timer etter at du registrerte deg.

Hundre SB-poeng er verdt kr1. Og du mottar en oppføring på tegningen for elektroniske gavekort. Jeg kjenner folk som prøver å ta hundrevis av undersøkelser på flere titalls plattformer, bare for å motta små utbetalinger. Typisk tar en undersøkelse omtrent 15 minutter å fullføre og betaler 100 poeng. Noen ganger inviterer Nielsen deg til spesielle undersøkelser. EarnOnTheGo, som gir deg poeng (og kvalifiserer deg for flere undersøkelser) for å dele posisjonsdataene dine med selskapet. Med deres lagdelt belønningsprogram, jo ​​flere undersøkelser du tar, jo flere poeng tjener du. Kontanter via papirsjekk.

Innboksdollar

Den beste måten å maksimere inntektene dine er å ta så mange av disse målrettede undersøkelsene som mulig. Du kan gjøre dem på fritiden, men du vil ikke bli rik på dem. For eksempel kan det hende du får en Amazon-kupong med høyere verdi enn du ville fått kontanter. En av de eldste og lengste undersøkte nettstedene, Vindale Research er et legitimt alternativ for å tjene penger på å fylle ut undersøkelser. Du kan opprette gratis e-postkontoer ved å bruke Gmail eller Outlook. Enkle og stiliserte oppgaver og kartleggingsoppsett. Ideen var spennende, og virket lett nok. For å komme i gang, må du tilby ganske mange personopplysninger, inkludert kjønn, hjemmeadresse, fødselsdato, ansettelsesstatus, utdanningsnivå og husholdningsinntekt.

Du kan enkelt følge med på inntektene dine på nettstedet. Å holde seg oppdatert på e-postadressene dine er nøkkelen, slik at du ikke går glipp av gode tilbud, ettersom de blir sendt ut til forskjellige tider på dagen. Jeg deltar i betalte onlineundersøkelser og tjener litt ekstra penger for å betale for husholdningsutgifter og for å behandle familien min spesielle ting som middag ute eller en elektronisk dings som en nettbrett. Det er gratis å registrere seg, og undersøkelser betaler mellom kr1 og kr5 hver, og produkttesting starter på kr5 og flytter opp derfra. “Og du må gjette hvilken prosentandel av folk som sa ja. Et annet nyttig tips er å sørge for at du utbetaler når du når den nødvendige terskelen.

Motsatt kan du også skaffe poengene dine for filmer, bøker og hjemmevarer bestilt rett fra Harris Poll-nettstedet.

Daglig Undersøkelse

I tillegg til vår tid ga vi også opp verdifulle personopplysninger til disse undersøkelsessidene. Synes du militære ledere er pålitelige? ”Det var slitsomt, men jeg ville ha den dollaren! Produkttesting kan være en morsom måte å tjene litt ekstra penger og også få en sjanse til å prøve noe nytt før allmennheten. Faktisk tilsvarer lønnen fra tilbudene øre, og det vil ta lang tid å samle inn nok penger til å utbetale inntektene dine. 20/20 Forskning:

• Har du et Starbucks Rewards-kort? De beste nettstedsundersøkelsessidene vil belønne deg for alt fra å søke på internett til å se målrettede videoer, åpne e-post, fullføre undersøkelser og gi dine ærlige meninger om produkter og tjenester. LES VENNLIGST OPPDAGELSE. • beste meglere med binære opsjoner: toppsider 2019 og meninger om brukerne. Utmerket utvalg av oppgaver. Du kan innløse poengene dine til gavekort fra Amazon eller be om kontanter fra PayPal. Penger eller gavekort. Poengsystemet er veldig enkelt.

I følge meldinger på svindelforum er imidlertid "bare medlemmer" -listene de samme som alle de andre mellommannssidene.

Jeg måtte svare på ni spørsmål om identitetsbekreftelse. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på våre nettsteder for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på våre nettsteder (inkludert de som er optimalisert for mobile enheter). Det er en anstendig rate av undersøkelser som pinges for deg, da du kan forvente at to eller tre e-poster per dag inviterer deg til å fylle ut spesielle spørreskjemaer. Legitime selskaper ønsker å bygge et forhold til deg og er gratis. Når saldoen din når kr20, sender CashCrate deg en papirsjekk.

Les Noen Få Attester Fra Våre Fornøyde Medlemmer.

Med nærmere 250 000 likes på Facebook-siden deres, er i-Say et undersøkelsesselskap du vil registrere deg på. Du kan tjene pengene på komforten av ditt eget hjem i svettebukse med et glass vin, eller slå ut noen få undersøkelser i sakte øyeblikk på kontoret, og sette i gang penger når du vanligvis bare triller på Facebook. Hvis du ikke er medlem ennå, kan du bli med i dag ved å klikke på 'Bli gratis' hvor som helst på siden vår. Du kan også slå deg sammen med en sosial mediekonto som Facebook eller LinkedIn i stedet for å bruke e-postadressen din. PointClub gir deg poeng for å svare på undersøkelser. Les vår VIP Voice anmeldelse.

Når du treffer kr10. Det scorer høyt fordi undersøkelsene er skreddersydd for hver enkelt bruker, og allikevel sender de jevnlige invitasjoner slik at du ikke vil vente på noe å gjøre eller, enda verre, fylle ut undersøkelser som du ikke er kvalifisert for og vant. ' t få betalt for. Hvorfor ikke få betalt for å lese andre jobbe og finne stave-/grammatiske feil. Hvordan starte investeringer i canada, og de kan dyktig skjule feces avføring for å se (og lukte) søtere enn en bukett med vårblomster. Dette vil belønne deg med 10 dollar. For å lære mer om dette panelet, sjekk ut vår komplette OnePoll-gjennomgang. Unødvendig å si at hvis du finner ut at du ikke er det, er dette ekstremt frustrerende. 50 som du kan fullføre hver dag for et enkelt og pålitelig løft. I dette innlegget skal vi se på de beste undersøkelsessidene som betaler kontanter i form av PayPal, sjekk eller direkte innskudd.

Du kan innbetale disse for umiddelbare gevinstmuligheter, konkurranser eller kontanter.

Vivatic

Nettstedet bruker en rekke forskjellige språk og har rundt tre millioner medlemmer som fyller ut undersøkelser og spørreskjemaer. Når du jobber med flere forskjellige nettsteder, kan det virke som et arbeid å holde din personlige informasjon oppdatert, men over tid vil det lønne seg fordi du kan bli valgt for tilbud du ikke ville ha mottatt uten den oppdaterte informasjonen din. Du kan også holde deg til undersøkelsene. I motsetning til noen undersøkelsessider på nettet, sender OnePoll deg ikke e-postundersøkelser eller inviterer dem til å fullføre dem, så du må gå inn i vanen med å sjekke kontoen din på nettstedet deres daglig, eller du vil gå glipp av det. Selv om dette betyr at du kanskje må ta deg litt mer tid, betyr det at hvis du har tålmodighet til å holde ut med dem, betaler de mer penger enn de fleste undersøkelses- og belønningssider. Vi har også jevnlig innhold for medlemmene våre for å vinne penger og premier, og vi deler de beste måtene for medlemmer å få skjønnhetsprøver, gratis utskrivbare kuponger og andre gratis ting på nettet. Dette betyr å svare på et batteri med spørsmål foran - før den betalte delen av undersøkelsen. Jo flere undersøkelser du tar, jo flere muligheter har du til å samle poeng og innløse dem for kontanter og andre gode belønninger.

Selv om det ikke er noen klare retningslinjer, har ePoll-undersøkelser en tendens til å dreie seg om medie- og underholdningsvirksomheten. Populære kortvarige handelsstrategier brukt av forex tradere, denne utfordringen er spesielt for deg! 50 og kr5, selv om jeg har hørt om noen undersøkelser som betaler opp til kr200 (disse er sjeldne). Du gir herved til Survey Junkie en evigvarende, ugjenkallelig, ubegrenset, overførbar, underlisensierbar, verdensomspennende, royaltyfri, rettighet og lisens for å redigere, kopiere, overføre, publisere, vise, lage deriverte verk av, reprodusere, endre, distribuere og på annen måte bruke, endre eller distribuere brukerinnholdet ditt på noen måte uten kompensasjon eller varsel. Hvis ikke, vil Branded Surveys fremdeles belønne deg med noen få poeng for dine problemer. Gi oss beskjed i kommentarene! Jeg anbefaler på det sterkeste å registrere deg i så mange undersøkelsesselskaper som mulig. Imidlertid går røttene flere tiår tilbake. De ble grunnlagt i 1996 og har utbetalt over 236 millioner dollar i kontanter og belønninger.

Nytt Vista Live

Så jeg forsøkte å oppdage undersøkelsessider som var best for å generere litt ekstra penger. Så før du registrerer deg, finn selskapets personvernregler i kontrakten. Heldigvis er belønningen din lett tilgjengelig her, og du trenger ikke å hoppe gjennom bøylene for å få det du har krav på. MyPoints har eksistert siden 1996 og har utbetalt over 236 millioner dollar til sine 10 millioner medlemmer siden den gang. Registrer deg bare med anerkjente nettsteder. Motsatt kan du også skaffe poengene dine for filmer, bøker og hjemmevarer bestilt rett fra Harris Poll-nettstedet.

Du kan til og med oppleve at noen få nettsteder er favorittene dine på denne måten, eller at ett nettsted ender opp med å hjelpe deg med å få mer penger enn de andre.

Dette kan være et solid sekundært undersøkelsessite for å delta for å vinne premier. Hvis du har en datamaskin og ikke har noe imot å gi din mening, kan du tjene penger med undersøkelser. Jeg var ferdig etter omtrent 20 minutter, og jeg ble barmhjertig satt gjennom til en side som viste alle tilgjengelige undersøkelser. Bli en korrekturleser - elsker å lese? Et flott eksempel er å ha et barn eller komme hjem med et kjæledyr.

Du kan bli medlem med slike online undersøkelsessider, fullføre undersøkelser med jevne mellomrom og gjøre regelmessig månedlig inntekt. Tjen penger, ikke poeng, med InboxDollars. I følge nettstedet har de gitt ut mer enn kr15.000.000 belønninger til medlemmene. Når merkevarer ønsker å finne ut hva forbrukere synes om deres produkt og tjenester, henvender de seg til markedsundersøkelsesbedrifter. En liten behandlingsavgift belastes når du tar ut inntekter, noe nettstedet sier er i hovedsak papiravgiften deres, så du må innregne et tap på et par dollar her og der.

Er Betalte Onlineundersøkelser En God Sidevink?

Du kan tjene Rs. 10/10 - Virkelig raskt oppsett og plattformen deres er ekstremt enkel å forstå og bruke. Du vil kunne utbetale poengene dine enten via PayPal eller med et gavekort.

Noen brukere har imidlertid sagt at de ikke mottar veldig mange undersøkelser, noe som kan være en konsekvens av deres nøye filtrering. Bruk en dedikert e-postadresse for undersøkelsessider. Husk at det er mange undersøkelsesselskaper som er uærlige og vil selge informasjonen din til høystbydende, og ikke vil være gjennomsiktige med hvordan de distribuerer eller drar nytte av informasjonen din. Når du leser alternativene, velg topp 5 og registrer deg for dem. Skriv inn “tjene penger på undersøkelser” på Google og nesten 30 millioner resultater blir returnert. Det er et flott tillegg til undersøkelsessidene dine og kan hjelpe deg med å tjene et par ekstra kroner hver måned. Det er et av nettets eldste nettbaserte betalte undersøkelsessider og har et høyt nivå av respekt i bransjen.

Elektroniske gavekort til Amazon, Walmart, Target og andre forhandlere.

Om Oss

Registrer deg for Survey Junkie her. Men fordi forskjellige selskaper forsker på forskjellige demografier, kan du få forskjellige resultater ut av forskjellige selskaper, så det er verdt å se deg rundt. Den har sofistikert grafikk og er laget for å være så enkel å navigere som mulig.

Antivirus HUB (anmeldelser og siste nytt)

Noen av gevinstene du kan tjene fra dette selskapet er prisbeløp, Amazon-kuponger og gratis produkter. Selv om du kan tjene penger fra noen av disse nettstedene ganske enkelt, kan mengden penger du kan tjene på hvert, være begrenset. Hvilken kompensasjon du mottar avhenger av tilbudet. Når vi konverterte poeng til kontanter, tjente vi bare 71 øre i timen - en av de laveste prisene på alle nettstedene vi testet.

Hvis du ikke finner personvernreglene, eller hvis det står at selskapet står fritt til å dele informasjonen din, kan du rydde unna. Noen av dem har lavere utbetalingsgrense enn hvis du skulle bruke PayPal. Erfarne mottakere rapporterer å tjene kr7-8 per time. Vi liker ikke når vi er begrensede når det gjelder uttaksalternativene våre.

Den har millioner av brukere over hele verden, og de aller fleste av dem er generelt fornøyd med MySurvey sin ytelse. Vårt første mål hos DollarSprout er å hjelpe leserne med å forbedre deres økonomiske liv, og vi samarbeider jevnlig med selskaper som har samme visjon. Det tar bare noen få minutter å fullføre de fleste undersøkelser, slik at du kan gjøre dem i løpet av nedetiden. Da jeg lønnet belønningen min, fikk jeg en e-post med beskjed om at jeg ville motta e-gavekortkoden min innen fem virkedager. I hovedsak, ja, du kan få betalt for undersøkelser online. I motsetning til en deltidsjobb med strenge timer og standardpendling, kan du fullføre undersøkelser i løpet av din faktiske fritid - om natten når barna ligger i sengen, tidlige morgener før jobb, eller mens du ser på TV. Se opp for svindel.