12 legitime online undersøkelsessider for å tjene ekstra penger i New Zealand

De burde betale deg!

Det er mange måter å tjene poeng i tillegg til undersøkelser. I stedet for å ta undersøkelser, krever Nielson datamaskin- og mobilpanel at du registrerer enhetene du planlegger å bruke og installerer appen deres. InboxDollars er et prisbelønt selskap anerkjent av Inc. I tillegg har du sjansen til å "snurre og vinne" en jackpot, klippkupong og mer.

 • Totalt har de utbetalt over 50 millioner dollar i belønning.
 • Bruk enhver anledning til å bygge ditt omdømme og troverdighet.

Dette vil garantere fremtidig virksomhet med undersøkelsessiden, og gi deg mer arbeid og muligens bedre godtgjørelse. De installerer en boks og får betalt for å dele sine favoritt-tv-show. Undersøkelser er ikke et rikholdig opplegg - timepriser kommer aldri til å nå noe som en vanlig lønn - men mange klarer å gjøre tomt å fylle ut online skjemaer til ryddige summer å legge til høytider, boligutbedringer eller deres nye garderobe! Del tankene og opplevelsene dine om ting du kjøper, bruker og gjør hver dag. Jeg klikket på den aller første som er oppført, spent for endelig å tjene litt penger. Det er imidlertid ikke så tøft som det høres ut, da det er mange lenker som gjør rundene på nettet hvis du ser hardt ut, og Pinecone annonserer også på nettsteder, slik at du kan ha flaks ved å følge med på bannerannonser. Det er et kort spørreskjema for forhåndsvisning for hver undersøkelse.

 • Vær ekte med svarene dine, da dette vil være til nytte for deg og selskapet som gir deg undersøkelsen.
 • • Klarer du å kvalifisere deg til høyere betalende undersøkelser?
 • Er disse nettstedene verdt tiden din?
 • Det betyr at du raskt kan tjene poengene som deretter kan byttes til sammenleggbare kontanter.
 • Det hele er en del av deres forpliktelse til å holde alt på bordet og være ærlig.
 • De er et av de mest forskjellige undersøkelsessidene som inneholder emner for alt fra biler til film.

Paul Seager

Panelet er supergøy ​​- spesielt de kvalifiserende spørsmålene som fikk meg til å le høyt. SB kan tilbringes i Swagbucks belønningsbutikk. Klikk her for å bli med i Toluna nå! Du får betalt i poeng. Hver undersøkelse belønner mellom 35 til 40 poeng. Bli med i vår private Facebook-gruppe for flere måter å tjene ekstra penger på! Dette prøver bare å bli matchet med den rette undersøkelsen - den du kanskje tar kr15 for å ta - og det kommer til å ta tid. I tillegg til de fem undersøkelsessidene, bestemte jeg meg for å inkludere Caddle som en bonus.

Ved å fylle ut brukerprofilen din grundig, vil du kunne sørge for at du får invitasjoner til undersøkelser som faktisk passer for deg. Registrer deg på Mindswarms ved å klikke her! Noen ganger å kvalifisere seg til en undersøkelse på kr35 per time her, og det er omtrent like bra som det kommer til å bli.

 • Dette er bare eksklusivt for Canada, og det er en av favorittundersøkelsene mine og spareprogrammet for kanadiere!
 • Men undersøkelser på nettet kommer ganske nært.
 • Testing av produkter som blir sendt til deg via LifePoints gratis.
 • Du har fått 100 bare for å fullføre profilundersøkelsen.
 • Et flott eksempel er å ha et barn eller komme hjem med et kjæledyr.
 • Først må du fullføre profilundersøkelsen.

Hvordan Fungerer Onlineundersøkelser?

For å bli med, må du være medlem av det medisinske/helsemessige miljøet. Normalt liker jeg ikke undersøkelsessider som ikke direkte betaler deg. I tillegg til å tjene premier for å fullføre undersøkelser og spørreskjemaer, kan du også få betalt for å surfe på internett, spille spill, skrive ut dagligvarekuponger og handle online. Det er et fint tillegg å kunne engasjere seg og ha dyptgående samtaler med andre brukere. Nettstedet har også månedlig premietrekning hvor du kan tjene kr250. Kuponger fra JB Hifi, Mighty Ape, Farmers, Rebel Sports, Hoyts og Subway. Det må fortelle deg noe om legitimiteten!

Hvis du vil, kan du til og med innløse poengene dine for et PayPal-e-sertifikat. Her tjener du i-Say-poeng. Du registrerer deg kanskje med 20 forskjellige nettsteder, men mesteparten av pengene du vil tjene, kommer fra bare en håndfull nettsteder. Det hele gir meg den urolige følelsen av at disse nettstedene er mye mer interessert i å samle inn dataene dine og hjelpe deg med å tjene penger. Registrer deg her for innboksdollar og få kr5. Eli5 hvordan bruke forex trading, valutamarked, valutamarked og valutamarked. Du akkumulerer SB-er, deretter konverterer du dem til kontanter, gavekort eller PayPal-kreditt (aka cash).

Jo flere undersøkelser du tar, jo flere poeng tjener du. Medlemmene tjener poeng og kan utbetale saldoen når de når 1000 poeng. De gjennomfører undersøkelser for større produsenter og selskaper for å hjelpe dem med å samle tilbakemeldinger fra barna for å hjelpe dem med å utvikle bedre og forbedrede produkter. Denne artikkelen/innlegget inneholder referanser til produkter eller tjenester fra en eller flere av våre annonsører eller partnere. Betalinger fra amerikansk forbrukeruttalelse varierer, men utbetalingen vil komme i form av poeng du kan innløse for kontanter.

Imidlertid kan det hende du ikke vinner konkurranser eller auksjoner, så du kan ikke tjene noe for det harde arbeidet ditt.

Gratis kr5 * Til Start

Basert på min personlige erfaring, gir disse undersøkelsesbedriftene deg de beste mulighetene. Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Swagbucks vil belønne deg med kontant tilbake eller gratis gavekort. 1631 beste legit-arbeid fra hjem-jobb-bilder i 2019, for noen år siden startet jeg min egen servicevirksomhet som tilbyr grafisk designtjenester til bedrifter. Kontanter eller PayPal-betalinger. Selv om du får undersøkelser stort sett opp til kr3, er det sjansene for å få gode betalende undersøkelser rundt kr70. Jeg gjorde et dusin i løpet av det første året jeg begynte.

Se opp for svindel. Som tommelfingerregel kan du forestille deg at utbetalingen vanligvis står i direkte forhold til hvor lang tid det tar å fullføre en undersøkelse. Noen undersøkelsessider er en lure for å få din personlige informasjon, og bombardere deg deretter med spam. Beste online meglerhus for aksjehandel, oktober 2019, hvis du for eksempel har en IRA, blir du belastet et kvartalsgebyr på $ 7. Dette nettstedet sporer hva du kjøper på Amazon og deler anonymt disse dataene med markedsførere. Merker du et mønster her? Det korte svaret er: Det er lite inntektskilder som disse betalte onlineundersøkelsene som utgjorde forskjellen for meg.

Kan Hende Du Også Liker...

Mange av dem krever også et telefonnummer, en fysisk adresse eller til og med personnummer. 52 ukers høy og lav handelsstrategi, beklager formateringen. Hvorfor ville de kaste bort penger med å stille spørsmål fra folk som ikke en gang bruker produktet sitt? Det er også en populær daglig forbrukerundersøkelse som betaler kr1. Også, aldri, aldri betale et undersøkelsesfirma foran. De tilbyr nye måter å delta på hver dag, noe som gir en fin tempoendring.

Dette er ikke en svindel og er 100% legitim. Er du klar til å tjene penger hjemme ved å dele din mening? Premiene inkluderer pengepremier, gavekort og ferier. Foretrekker du å logge inn på telefonen eller på datamaskinen din? Dette undersøkelsespanelet har litt høyere utbetalinger enn andre. De gir ut 7000 gratis gavekort hver eneste dag. Hvordan tjene penger raskt: 100+ enkle måter å tjene kr100 eller mer. Undersøkelsene er vanligvis ganske interessante og kan ta alt fra 10-30 minutter hver, så innen bare en time kan du pakke deg en kupong på kr10.

Hvis du leter etter en måte å få gratis produkter på, er undersøkelser verdt å vurdere. 50p - kr10 (gjennomsnittlig )Disse poengene kan konverteres til gavekort. Hva om de bare prøver å samle inn informasjon om deg som de kan koble til e-postkontoen din og selge til tredjeparts tjenester? Jeg har personlig vært medlem av dette panelet i over 7 år. Etter å ha fullført disse oppgavene, vil du få tildelt poeng du kan løse inn via Paypal. PopulusLive er et undersøkelsesnettsted i Storbritannia.

Bør Du Begynne å Gjøre Undersøkelser?

Men det (å få tilbakebetaling) er kanskje ikke tilfelle for mange mennesker. Belønningssystemet for Life Points kan være litt forvirrende. 42 legitale måter å tjene penger hjemmefra (2019-oppdatering). Selskapet har en avleggernettsted kalt Ipsos i-Say, som gir brukerne muligheten til å tjene kuponger for å fylle ut undersøkelser om "alt fra globale merkevarer til underholdning og mer."

Se vår globale testmarkedsomtale for mer informasjon.

Bloggen

50 poeng Betal via: For hvert 5. minutt er det tjent et poeng. Men husk dette, men et sammenføyningsgebyr kan ikke være nok indikasjon på at nettstedet ikke gir noe godt resultat.

Det er mange faktorer som avgjør hvor mye en individuell undersøkelse betaler. Swagbucks er et populært og legitimt selskap som betaler i det de kaller SB. 37 måter å tjene penger raskt på: ideer for hvordan du kan få ekstra penger online enkelt. Undersøkelser dekker et bredt spekter av emner. Optionsbypros.com- daglige opsjoner handelsvarsler. det beste valget for alternativhandel, daghandlere. Slik disse undersøkelsesbedriftene jobber, og jeg snakker fortsatt om legitime, er ved å koble deg til de rette undersøkelsene, undersøkelsene du kvalifiserer for. Har du noen gang tjent penger på et nettsted for undersøkelser?

Ipsos

Jeg tror den mest deprimerende delen var å finne ut at det ville ta omtrent fem timers undersøkelsesarbeid å tjene kr10, som er det minste beløpet som kreves for en utbetaling. Bitcoin miner distribuert med sprukket versjon av andromeda bot. Hvis et undersøkelsesselskap ber deg om å sende penger, helt morsomt! I dag deler jeg en ultimativ liste over beste undersøkelsessider som betaler kontanter. Når en konto er opprettet, må medlemmene fullføre en profilundersøkelse. Det er også mobilkompatibilitet, slik at du kan ta undersøkelser mens du er på farten. Du kan registrere deg her for å komme i gang med å tjene litt ekstra penger! De tilbyr kr0.

For å få betalt, må du legge inn konkurranser. Dette selskapet har lavere akseptgrad enn andre selskaper, men de tar nye søkere helt i begynnelsen av hver måned! Det viktigste er at minimumsbelønningsterskelen er lav, så når du har tjent 8 dollar, kan du utbetale den, i motsetning til andre nettsteder som får deg til å vente til du har tjent mye mer penger. Du kan til og med oppleve at noen få nettsteder er favorittene dine på denne måten, eller at ett nettsted ender opp med å hjelpe deg med å få mer penger enn de andre. Å ta onlineundersøkelser for kontanter høres ut som en fin måte å tjene penger uten å virkelig gjøre noe. Les hele vår Vindale Research Review her.