22 Beste Nettsteder For å Ta Betalte Onlineundersøkelser For Penger Og Belønninger (2019)

Betalingsmetode: Deres skryt er at takket være web-, iPhone- og Android-plattformene kan du fullføre undersøkelser hjemme, på kontoret, på stranden eller på tur. Du kan utbetale hvis du når så lite som kr5. Over tid mottar du flere bonuser. Et stort tips jeg trenger å dele med deg før du begynner å gjøre betalte onlineundersøkelser er å ALDRI betale for tilgang til undersøkelser. På denne måten trenger du ikke å bekymre deg for at midler blir satt direkte inn på kontoen din. De har høye betalingsundersøkelser. Ebates tilbyr besparelser på opptil 40% avslag i form av cashback i over 2019 butikker.

Massevis av variasjoner her, så vi er sikre på at du finner en som passer dine behov og nivået av innsats du vil legge ned. Dette nettstedet betaler høyt - minst kr3 per undersøkelse og opptil kr6 for å teste produkter. Og som du kan forestille deg, det er et panel som fokuserer på å gjennomføre studier for produkter og tjenester som tenåringer bruker - snack, videospill, apper, TV-serier, musikk, filmer, klær, etc.

 • Dette er en flott sidevink fordi du kan lage din egen timeplan og hente ekstra penger når det er praktisk for deg.
 • Men jeg kan fortelle deg at jeg har fullført fem studier, inkludert den første "opplæringsopplæringen".
 • Disse spenner fra mengden informasjon du blir spurt til tiden det tar deg å fullføre undersøkelsen.
 • Du kan bli en leder ved å gi selskaper din mening om produktene sine.

Finn ut mer i vår detaljerte CashCrate-gjennomgang. Alt som direkte eller indirekte kan hjelpe et selskap å finjustere et produkt eller en tjeneste, er fair play. Betalte undersøkelser, her kan brukere av iPhone bli deres kilde til mobile arbeidere som skanner strekkoder, mystery shop, sjekker priser, tar avstemninger, utforske nabolag og mer. Paraguay rygger plan for å bygge verdens største bitcoin-gruvegård. Dette ble gjort lettere av støtten i deres fabelaktige forum. Du kan også innløse poeng for gavekort til så lite som kr5.

Det er ideelt når du gjør noe annet, slik at du kan multitaske. Bedrifter ansetter YouGov for å legge ut undersøkelsene og avstemningene deres, for litt rask og enkel markedsundersøkelse. Min viktigste anbefaling om å gjøre undersøkelser for penger er dette nettstedet. Lønnsomhet for gruvedrift av maskinvare i sanntid, imidlertid oppdaget bitcoin miner4s de kunne få mer hastighet fra grafikkort. Selvfølgelig kan det være fristende å velge svar tilfeldig, spesielt når de fleste undersøkelser som betaler penger er flervalg, men dette vil drepe din troverdighet. Akkurat som på andre nettsteder, vil beløpet du får betalt variere avhengig av undersøkelsens lengde.

Dette er ikke de vanlige spørreskjemaene du fyller ut, dette er videoundersøkelser! På tide å begynne å tjene penger! Fleksibiliteten til å gjøre undersøkelsene mens du er på farten med MyPoints-appene er det største plusset for dette undersøkelsessiden.

 • 0- I motsetning til andre undersøkelsessider har Opinion Outpost ingen beskyldninger om å være svindel eller distribuere forbrukerinformasjon uetisk.
 • For 1500 poeng begynner du å få gavekort.
 • En undersøkelse kan ta rundt 10 minutter å fullføre.
 • MyPoints belønner medlemmer når de handler online, tar undersøkelser, spiller spill, ser på videoer og mer.
 • Og ja, du kan også tjene for å henvise venner og familie.
 • De sender ut undersøkelser på nettet til medlemmer hvis profiler samsvarer med brede demografi og krav.
 • Du kan tjene enda mer hvis du blir invitert til å delta i smakstesting, fokusgrupper eller delta i aktiviteter som produkttesting (opptil kr75/time), men vurder disse spesielle mulighetene, og en fin bonus hvis du blir bedt om å delta.

Er Undersøkelser Verdt Innsatsen?

MindMover lar deg dele dine meninger om alt fra mat til offentlig transport. Tjen kontantbelønning ved å dele dine meninger! Nedenfor har jeg brutt listen ned i to kategorier. I tillegg vil du bli inngått i en månedlig tegning for en sjanse til å vinne en premietrekning. Hvordan tjene penger med kunsten din, det er faktisk et bredt utvalg av måter du kan tjene penger på som kunstner. Betalinger behandlet hver onsdag.

Så det er derfor alle undersøkelser har det som kalles spørsmål om forhåndsvisning. Hvis du henviser vennen din, får du 20 prosent av inntekten! Du kan tjene mange poeng raskt, men det er en stor ulempe. Det er mange faktorer involvert! Det er så mange morsomme og enkle måter å tjene penger på. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg på en gratis konto og begynne å ta undersøkelser umiddelbart. Det glatt utformede nettstedet er enkelt og behagelig å bruke, og lar deg også tjene penger på shoppingene dine ved å tilby en rekke tilknyttede lenker. Markedsundersøkelsesbedrifter bruker denne profilinformasjonen for å matche deg med de rette undersøkelsene.

 • Deres holdning er at de gir en høyere kvalitet på responsen til kundene, og det er derfor de kan betale deltakerne mer.
 • Mindfield - De belønner deg med penger for hver undersøkelse gjennomført.
 • YouGov-avstemninger inkluderer temaer som politikk, offentlige anliggender og kommersielle produkter.
 • Les vår fullstendige Survey Junkie-anmeldelse.

Hvordan Vi Rangerte De Betalte Online Undersøkelsessidene

Belønningssystemet deres fungerer litt annerledes ved at når du tjener kr20 vil du motta et Coles/Myer-gavekort. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, ta undersøkelser og bli belønnet! Nettstedet var over gjennomsnittet ved plukkundersøkelser vi kvalifiserte oss til. Et av de største markedsundersøkelsespanelene i verden, med flere tiårs erfaring! Noen ganger lenker undersøkelsesinvitasjon deg til andre undersøkelsesselskaper, i stedet for å holde ting internt, som kan føles litt som spam.

”- Danielle S. (Tross alt ønsker legitime selskaper legitime svar fra legitime respondenter.) Denne fordelen utgjorde imidlertid ikke den lave lønnen. Hvem vil ikke tjene noen ekstra penger på nettet med minst mulig anstrengelse i disse dager? På nettstedet leder de deg tilbake til smarttelefon-appen din for belønning innløsning. I stedet henter brukerne poeng for gavekort. 25 til kr5 eller mer.

20 beste betalte undersøkelsessider: En omfattende liste

Amazon gavekort og PayPal er åpenbart populære valg, så naturlig som de fleste nettsteder MySurvey hadde. Noen få undersøkelsessider betaler relativt godt i kontanter. Med denne appen kan du svare på korte undersøkelser basert på bestemte steder du har besøkt. 5 raske penger å tjene ideer (som tar mindre enn en time). Imidlertid gir de deg kr5 bonus bare for å bli med, og du tjener noen dollar til for å fylle ut profilen din. Du får disse "oppgavene" basert på din beliggenhet og demografi. Betaler via sjekk. Du kan også inngå konkurranser med dette kartleggingspanelet. Det skal ikke være spam (som betyr e-post du ikke registrerte deg for å motta), men det kan være mye informasjon å få varsler for hver undersøkelse fra hvert nettsted.

Topp Selskaper å Sjekke Ut

Penger og premier trekker. “Og du må gjette hvilken prosentandel av folk som sa ja. Mange andre undersøkelsessider vil bare betale ut etter at du tjener mye mer, for eksempel kr50. Det kalles “Brukertesting”, og nettsteder og appbedrifter bruker det for å forbedre brukervennligheten til nettstedene og appene deres. Det korte svaret er ja! Vi samler meninger, preferanser og innsikt fra kjøpere som deg gjennom vår online spørreundersøkelse.

92, det nest høyeste nettstedet vi testet.

Sett Kontanter Tilbake I Lommeboken!

Belønningsterskelen er relativt lav, og de fleste vil kunne utbetale under 10 undersøkelser. Handel med prisaksjoner, når du har bestemt at prisaksjonen ikke vil komme tilbake i dødssonen, kan du gå videre og kjøpe handel her. Hvordan få gratis penger på nettet i 2019 (legit), denne prisen kan være like nyttig som kontanter. Det er klart du ikke skal bli rik, men det er en fin måte å tjene litt ekstra penger på. 50 for hver e-post du leser.

De fleste undersøkelser betaler ut kr1. De fleste undersøkelser betaler mye mindre enn det. LES VENNLIGST OPPDAGELSE. Beste bitcoin-børser å kjøpe, selge eller handle btc, her er en måte som vil hjelpe deg med å maksimere overskuddet. Som panelmedlem i OneOpinion har du muligheten til å utføre betalt markedsundersøkelse og teste nye produkter hjemme, før de blir gitt ut for publikum. Tanken er å samle informasjon og data fra faktiske forbrukere og bruke disse dataene til å forbedre eller skape bedre produkter. Så det er som å få kontanter som du også kan bruke online hvor som helst som Visa-kort godtas. Jeg skulle ønske at de alle vil bytte til PayPal siden det er enkelt å gjøre og du kan motta betalingen din umiddelbart.

I tillegg til å tilby betalte onlineundersøkelser, betaler dette selskapet deg også for å lese e-post, søke på nettet og mer. De har også muligheten til gavekort fra Amazon! Et individuelt markedsundersøkelsesfirma kan bare utføre en håndfull studier og eksperimentere hver måned, så sjansene dine for å tjene anstendige penger med ett nettsted er svært lave. Hvis det høres for godt ut til å være sant, er det sannsynligvis. SavvyConnect deler informasjon om hvordan du bruker internett, slik at du kan bli matchet med mer betalte forskningsmuligheter. Du kan utbetale via PayPal, Payza, Perfect Money, EgoPay, Solid Trust Pay, Western Union og Bank Wire. Etter at du har registrert deg, får du tilsendt en håndholdt skanner i posten.

Pinecone Research (anmeldelse) (USA, Canada og Storbritannia, over 18 år)

Diskvalifiseringspolitikken var uklar, og kravet om minimumsutbetaling på 1000 poeng var vanskelig å få til. Swagbucks er fortsatt populært ettersom de er et pålitelig nettsted, og tilbyr nye måter å tjene premier, inkludert å spille spill og se på videoer. Handelsfordeler med gratis binære opsjoner systembinary options system. Du bør absolutt prøve Pinecone Research hvis du vil hoppe over forhåndskvalifiseringsprosessen. Og du kan innløse poengene dine for kontanter eller premier.

Faktisk sier folk som får mest mulig ut av å ta undersøkelser online, det er best å registrere seg i minst fem til ti selskaper, hvis du vil gjøre undersøkelser daglig. Dette er ofte raske, enkle måter å tjene noen få dollar på. Hvor mye du vil tjene, avhenger av hvor mange undersøkelser du tar. Registrer deg på MyPoints og få bonusen din kr10 her. De burde betale deg! Fordi dette selskapet tilbyr store mengder poeng for undersøkelser, kan du utnytte tiden din her for å få gode ting. Du kan deretter få dine Swagbucks omgjort til kontanter, bilag eller brukt til å delta i Swagbucks-løp konkurranser.

Hvis du er arbeidsledig, må du ikke anta at tiden din er ledig. For referanse er 1400 poeng verdt kr1. Bruke thinkorswim: en uoffisiell guide, du vil også vurdere hvordan du skal finansiere og trekke ut kontoen. Hvis du vil tjene mer og maksimere denne muligheten, kan du prøve å registrere deg for flere undersøkelsessider slik at du kan få mest mulig ut av å ta undersøkelser online for kontanter. Jeg har tjent opp kr2500 på en måned med undersøkelser, selv om jeg må tilstå, gjorde jeg mye mer enn bare å fylle ut tilbudene for undersøkelsen som er oppført ovenfor for å komme dit. Ja, det er opptil kr75 for en undersøkelse på 20 minutter, så registrer deg nå. Return on Time - Er det en time i livet ditt for kr2. Registrer deg med iPoll i dag og få kr5 øyeblikkelig på PayPal-kontoen din. Hvert poeng du tjener med dette nettstedet er verdt kr0.

Siden 2019 har de tjent over 15 millioner dollar i kontanter og belønninger.

Panelstasjon

Du kan bli valgt for spesielle konserter på kr50 per undersøkelse, men dette skjer sjelden. Undersøkelser på CashCrate blir imidlertid outsourcet til tredjepart, så du kan tjene mer penger på undersøkelsessiden fra andre nettsteder. 6 av de beste handelspodcastene, Å sette handelsmål er viktig, og det øverste målet er å få erfaring. Hvis du ikke liker/ønsker det, er det også to andre utbetalingsalternativer: I motsetning til andre nettsteder som krever minst kr25 til kr50 før utbetaling, lar PrizeRebel deg innløse for så lite som kr5. Nok et stort navn i bransjen. Du kan innløse DirectPoints via sjekk via mail.

Noen undersøkelsessider kan også stenge kontoen din hvis du er inaktiv for lenge!

Du kan innløse poengene dine kontant via PayPal eller få gavekort. Fyll ut undersøkelser som tilbyr opp til kr5, eller få betalt for å se en video. Ved å spille noen poeng, kan du se om du har vunnet gaven eller mistet poengene dine - så det er ikke et for svakhjertet! Konkurranser for konkurranser er bra, men hvis du ønsker å tjene ekstra penger konsekvent, vil ikke konkurranser gjøre det. Hvis du er komfortabel med å gi kontaktinformasjonen din til merker, er dette et flott nettsted for litt ekstra penger. Ja, det må være, men dessverre er det nesten umulig å finne dem. De fleste undersøkelser kan fullføres på 20 og 60 minutter. 42 legitale måter å tjene penger hjemmefra (2019-oppdatering), disse nettstedene ansetter individer fra hele verden for å gjennomføre tusenvis av forskjellige undersøkelser og betale spørreundersøkere på forskjellige måter fra gavekort, for å belønne poeng til kalde, harde kontanter. Det beste er - de betaler kontanter via Paypal og i amerikanske dollar!

Så hun begynte å supplere inntekten med sidevinkler som frilansskriving, jobbe som midlertidig resepsjonist og gi karaktereksamener på nettet.

Bli Kompensert Opptil kr1000 Når Flyselskapet Gir Beskjed

Finn hele SurveySavvy-gjennomgangen her. Hvis du vil tjene penger hjemmefra, er NZ-undersøkelser på nettet en legitim kilde til ekstra inntekter, og The Panel Station tilbyr mange forskjellige online betalte undersøkelser. Nåværende inntjening: Så vi kommer til å grave i fem undersøkelsessider som er legitime.

OpinionSquare tilbyr ikke bare brukerne blide gamle gavekort eller et begrenset antall ubehagelige ting. Noen undersøkelsesselskaper betaler medlemmene sine via gavekort, og noen har muligheten til å få penger. Gps forex robot 3 nedlasting, mT4 har det som kalles pålogging for en investorkonto. Du kan tjene flere hundre dollar i måneden med betalte onlineundersøkelser, men du må være strategisk for måten du går på ting på. Det sier også at etterspørselen etter tjenesten deres har vært fantastisk, og de jobber for tiden med noen nye funksjoner.

KidzEyes (USA, 6-12)

Registrer deg på Pinecone ved å fylle ut litt informasjon om deg selv. Topp 8 forex trading plattformer, 300 for valutahandel. Og bare for å registrere deg, vil du være kvalifisert for en introduksjonsundersøkelse på kr10! Du er angitt ved å bruke plattformen deres. Da slike terskler ble nådd, hadde nettstedene enten forsvunnet eller hadde ikke nok arbeid for undersøkelsesmakerne. Du kan innløse poengene dine som heter Swag Bucks (SB) for PayPal-kontanter eller gavekort fra en rekke populære forhandlere, inkludert Amazon. Hvis du virkelig liker å ta spørreundersøkelser for penger, er VIP Voice en som kan legges til i vaktlisten på grunn av det planlagte belønningsprogrammet deres, jo flere undersøkelser du gjør, jo mer tjener du.