Vil du tjene penger på gruvedrift av bitcoins? Kriminelle har du slått

Du kan ikke gjette mønsteret eller komme med en prediksjon basert på tidligere mål hasj.

For ikke å snakke om løftet om en ny form for investering for deg som individuell forbruker. For tiden er de største og derfor de mest suksessrike Bitcoin Cash gruvebassengene: Imidlertid kan det ikke være tilfelle for de som opererer i land med ekstremt billig strøm - som Kuwait og Venezuela - da enda eldre utstyr fremdeles kan være lønnsomme. Som de fleste deler av topp-end Bitcoin-maskinvare, er Antminer S15 27TH/s-modellen for tiden utsolgt, med nåværende bestillinger ikke sendt før i midten av februar 2019. Når en blokk blir oppdaget, kan oppdageren tildele seg et visst antall bitcoins, som alle i nettverket er enige om. Og de hadde rett. Plattformen er delt inn i tre hovedgrupper:

 • Du kan finne en omfattende liste over mange gruvebassenger på dette nettstedet.
 • Tjener mindre penger.
 • For små gruvearbeidere kan det å delta i et større basseng hjelpe dem å lykkes.
 • Siden dette er et løp som kan løse blokker raskere, går gruvearbeidere sammen i det vi kaller gruvebasseng der de kombinerer prosessorkraften sin for å løse hver transaksjon først.
 • Men for å sikre disse transaksjonene, er det noen som trenger å bruke datakraft for å verifisere aktiviteten og pakke detaljene i en blokk som går inn i bitcoin-hovedboken.
 • Til sammenligning er den gjennomsnittlige hjemme-datamaskinen i stand til å produsere bare rundt 100 MH/s.

Vi så på bitcoin som en god ide, som en måte å skille penger fra staten. Elektrisitet er de viktigste pågående kostnadene ved Bitcoin-gruvedrift. Disse artiklene kan legges ut på ditt eget nettsted, eller gjestepost på et annet nettsted i Bitcoin-nisjen. Vil du jobbe som oversetter? registrer deg selv og begynn i dag. Kyndige lesere av gårsdagens artikkel, De åtte mest populære transakttypene for cryptocurrency er ikke det du forventer, kan ha lagt merke til en viktig utelatelse: 9 millioner Bitcoins der ute. Det er godt mulig at selv noen store, gruvearbeidere har funnet overskuddsmarginene i fare fra den resulterende bratte piggen i konkurransen. Hvis du har bestemt deg for å velge en fullversjon av lommeboken, kan du laste ned f.

 • Legg merke til hvor vanskelig vanskelighetsgrad samsvarer med Hashrate i de 2 listene over.
 • Den første innebærer tålmodighet og intelligens, den andre innebærer en betydelig initialinvestering og den siste krever et minimum av ferdigheter og fremfor alt tid.
 • ”I de første dagene av cryptocurrency kunne mindre aktører gruve Bitcoins med hell; men nå er det en stor bedrift, og utstyret du trenger og strømkostnadene alene kan spise fortjenesten din raskt.
 • Fordi hver bitcoin er vanskeligere å produsere over tid, er en maskin bestilt i dag, men levert i april, iboende mindre verdifull selv før den sendes.
 • Å være et av de første gruveselskapene i cryptocurrency, kom Bitmain til å dominere en stor del av markedet.
 • Gruvedrift har blitt vanskeligere etter hvert, og blir bare vanskeligere etter hvert som tidene går.

Kunder Som Kjøpte Denne Varen Kjøpte Også

I følge Obelisk-nettstedet opprettet de tre forskjellige versjoner - to for gruvedrift av deres opprinnelige valuta Siacoin og en for gruvedrift Decred - selv om ingen av disse er til salgs lenger. Hvis alt forblir konstant i cryptocurrency verden, kan du bryte selv etter seks måneder. I dag, derimot, er det alvorlig å stjele strøm. Hvis du antar at du nettopp er med i Bitcoin-gruvespillet, er du i strid med mye konkurranse. Og hvis du er teknisk tilbøyelig, hvorfor ikke gjøre det?

Mange hadde ikke forståelsen av at gruvedrift er en givende prosess som krever mye tålmodighet, engasjement og tid. 42 og han har tjent seg 0. Hvis du liker denne artikkelen, ikke glem å dele den med familie og venner! Inntil en ny blokk er lagt til i hovedboka, er det ikke kjent hvilken gruvearbeider som vil opprette blokken. Et av de store spørsmålene som alle stiller er om gruvedrift av Bitcoins er lønnsomt eller ikke.

Fremkomsten av GPU-gruvedrift gjorde CPU-gruvedrift økonomisk uklok ettersom hashratet i nettverket vokste i en slik grad at mengden bitcoins produsert av CPU-gruvedrift ble lavere enn strømkostnadene for å betjene en CPU. Massive syndikater av organisert kriminalitet er således avhengige av vellykket utveksling av krypto for å flytte smuglene deres. Vanskelighetsnivå bestemmer starten på mål hasj, som fortsetter å endre hver 2019-blokkering, omtrent annenhver uke. Det er viktig å forstå at når du gruver, ikke nødvendigvis lager du en bitcoin. 8 Dette beviset er enkelt for enhver node i nettverket å verifisere, men ekstremt tidkrevende å generere, som for en sikker kryptografisk hasj, må gruvearbeidere prøve mange forskjellige ikke-verdier (vanligvis er sekvensen av testede verdier de stigende naturlige tallene: )Noen mener dette er bevis på sentralisering, en beskyldning #XRParmy alltid er opptatt av å tilbakevise. Ingen mulighet til å selge din stilling eller få ut pengene ved salg. Måter å tjene penger på nettet reddit tjen penger på å oversette arabisk online - lugplast. Sist på listen over de beste gruvedriftbassengene for Bitcoin i 2019 er Bitcoin.

I 2019 kom de første Bitcoin miner0-årene med i spillet.

Aktuell Generasjons Maskinvare

La oss gjøre en rask matematikk. Frykt oppsto snart for hvor mye av Bitcoin-hashfrekvensen som ble kontrollert av Bitmain. Denne metoden gjør at gruvearbeidere kan tjene aksjer til bassenget finner en blokk (som i utgangspunktet er slutten på gruveomgangen). Mens papirpenger har en regjering, som skriver ut og distribuerer det, har Bitcoin gruvearbeidere som bruker spesiell programvare for å løse matematikkproblemer og får utstedt bitcoin i bytte. Husk at forskning er viktig! Nettstedet Asicminervalue. Jeg gjorde alle de ovennevnte med Envion og tapte fortsatt penger der.

Skulle bitcoins krasje, vil det ikke være noen redning fra IMF, og ingen møter med G8-ledere som prøver å redde valutaen. Innen 2019 har cryptocurrency mining blitt litt mer komplisert og involvert. Den gjennomsnittlige hjemmearbeideren vil kjempe for å være lønnsom eller hente inn kostnadene for gruvedrift av maskinvare og elektrisitet, spesielt med Bitcoin nedadgående prisutvikling. Et av de mest populære og pålitelige bassengene for nye gruvearbeidere er Slush Pool, men du bør alltid gjøre din egen undersøkelse. Jo høyere vanskelighetsnivå, jo mindre lønnsom gruvedrift er for gruvearbeidere. En av de mest bemerkelsesverdige plattformene for å gjøre det er bitfortip, som tipser bitcoin som et insentiv for å hjelpe mennesker.

Driftsstruktur - Brukere er garantert en viss inntekt, avhengig av mengden av investeringer, antall inviterte brukere, aktivitet til de inviterte brukerne og lag av deres pyramider (i. )Individuelle kontantbrukere (som deg og meg) registrerer ikke vårt eierforhold til spesifikke regninger i noe sentralt register. Dermed vil det være nesten umulig å oppnå lønnsomhet på Hawaii, selv om verdien av BTC øker betydelig. 5 klienten flyttet fra wxWidgets brukergrensesnitt verktøysett til Qt, og hele pakken ble referert til som Bitcoin-Qt. Gitt at markedet for cryptocurrency er ekstremt ustabilt, kan denne metoden være veldig risikabel. I tillegg til lommeboken trenger du også de riktige verktøyene - og de verktøyene har endret seg betydelig de siste årene. Fra og med 2019 må du bruke lengre timer på datamaskinen din for å løse algoritmer som blir mer og mer komplekse. Derfor gjøres det nå i datasentre og store gruvebedrifter.

Oppdag Mange Investeringsmuligheter

Jeg tror denne videoen fra Andreas Antonopoulos gir et annet syn på hvordan Bitcoin-gruvedrift faktisk optimaliserer energiforbruket rundt om i verden: Gi oss beskjed om tankene dine i kommentarfeltet nedenfor! Hodling er ikke for besvimelse av hjertet. Tjen ekstra penger: 7 måter å tjene ekstra 1000 dollar i måneden. Det er flere viktige faktorer som bestemmer lønnsomheten. Disse kan ofte utgjøres av forskjellige transaksjoner med bitcoins som har blitt brukt mange steder. Jeg spurte ham 10 av de mest relevante spørsmålene gruvearbeidere står overfor i dag. Opprinnelig ble Kina et av de sentrale knutepunktene for gruvedrift av Bitcoin, selv om forskning viste at det ikke var den billigste nasjonen.

Sett deg inn i Bitcoin-verdenen helt fra begynnelsen

I denne delen diskuterer jeg de mest populære forretningsmodellene for crypto mining - det vil si måter å tjene penger på gruvedrift. Åpenbart kan gruvedrift være en veldig lønnsom virksomhet selv uten å ta hensyn til hvor mye bitcoin-prisen kan vokse de neste årene. Det er virtuelt, ved at det bare eksisterer som en serie oppføringer i en global datastruktur. Noen gruvebassenger har også sin egen programvare.

Vennligst Se Våre Vilkår For å Fullføre Abonnementet På Nyhetsbrevet.

Bitcoin mining er prosessen takket være nye bitcoins som genereres. 51 legitime måter å tjene penger på nettet. På en måte ble dette gjort for å holde inflasjonen i sjakk. Med denne informasjonen kan vi nå starte sammen gruveprosessen. Det tilbyr gruvekontrakter, slik at du kan teste ut Bitcoin-gruvedrift før du investerer i din egen gruveutstyr.

(7 cent/kWh, USA) ifølge WhatToMine. 10 enkle og legitime måter å tjene ekstra penger på nettet. Hvis du ønsker å vurdere handel, er her noen av alternativene: bitcoin miner4s er eksterne enheter som leverer den nødvendige datakraften for å produsere Bitcoin i dagens miljø med svært vanskeligheter. Så når du investerer i den indeksen, er du egentlig i den indeksen som investerer i Amerika, og bare hvis Amerika mislykkes, mislykkes indeksinvesteringen. Andre måter å tjene Bitcoin på nettet kan være mer lukrative, men de vil kreve at du har et visst kunnskapsnivå og kompetanse om industrien og markedet. Fra å gruve mynter, til ICO, til å leke med svindelmynter, til og med å starte min egen sky gruvedrift, har jeg forsøkt det hele. Men bitcoin har vært fulle av overraskelser. Som jeg sa før.

Handle krypto med eToro

Dette er sannsynligvis ikke den mest effektive måten å gruve på, og som du kan gjette er mange gruvearbeidere i det like mye for moro og utfordring som for pengene. Nettsteder som Coinworker tilbyr slike oppgaver, som kan innebære å bare teste en plugin for å se om den er vellykket kompatibel med en nettleser, eller bare retweeting av et innlegg. Vi kan legge til to blokker minutt etter minutt og så vente en time på neste blokkering. Om mange år ville du sitte på hele kr16.000 i stedet for kr11.000. Dette store inntjeningspotensialet er også knyttet til økende etterspørsel.

For å være lønnsom med Bitcoin-gruvedrift, trenger gruvearbeiderne å produsere mer Bitcoin per måned enn de månedlige driftskostnadene for å kjøre maskinvaren. Det er ansvarlig for gruvedrift rundt 17 prosent av nye blokker. Hvordan gjør jeg en bitcoin-betaling? Det er alltid en god idé å gjøre alt for å sikre at det går så smidig som mulig. Selv om du har vunnet noen år, hvis du ikke har satt den opp riktig, om noen dager kan du miste det hele. Hvis du er interessert i muligheten for gruvedrift, er det en klok idé å forfølge ideen opprinnelig som en hobby mens du lærer tauene. Vi har nylig gjennomgått IQ Option, som er det største nettstedet for handel med binære opsjoner. Alle målhasjer begynner med nuller - minst åtte nuller og opptil 63 nuller.

Følg Oss

Strømkostnader; igjen, akkurat som på maskinvareprisene, kan strømkostnadene øke, på grunn av det store volumet som brukes. Selskapet du gruver med, vedtar en gaffel av cryptocurrency du kontraherte dem med å gruve som du ikke er enig i eller har betydelig mindre verdi. 30 beste måter å tjene penger hjemmefra i 2019, ved å registrere deg via lenken vår, gir de deg en gratis $ 10 bonus for å låse opp. Nettsteder som Coinbase eller CEX lar begge brukere kjøpe cryptocurrency med kreditt- eller debetkort, eller alternativt å kjøpe via en bankoverføring. Bitcoins eies ikke, de er bare tilordnet bitcoin lommebøker.

I stedet kjøper du en kontrakt for Bitcoin, noe som betyr at du faktisk ikke trenger å holde eller lagre noe Bitcoin. En av de største bekymringene for sky gruvedrift er svindel. 51 overraskende hobbyer som kan tjene penger i dag, den viktigste måten å tjene poeng er ved å overtale andre mennesker til å delta i Giffgaff - du får 500 tilbakebetalingspoeng (£ 5) per aktivert SIM. Imidlertid har det kommet mange rapporter om svindelaktivitet, for ikke å nevne lavere fortjeneste og til og med gruveselskaper som har muligheten til å stoppe driften hvis Bitcoin's pris faller under visse nivåer, så noe aktsomhet på anbefales et gruveselskap med noen grunnleggende trinn for å redusere risikoen for å bli bedratt, inkludert: Til å begynne med, da det ikke var noen Bitcoin-utvekslinger, var den eneste måten å få dem til å sette opp en fullstendig node og starte gruvedrift på CPU-en din til du finner en gyldig blokk. Gruvedrift er en repeterende prosess som ikke krever noen intelligente beslutninger, noe som fører til at GPU-er erstatter CPUer i gruveverdenen. Denne halveringsprosessen vil fortsette på denne måten, ved å halvere blokkbelønningen omtrent hvert fjerde år/210.000 blokkeringer, til alle 21 millioner bitcoins er opprettet. Imidlertid er ikke alle gruvebassenger skapt like, og de bruker en rekke operasjonsmetoder. Hva betyr det i praksis?

5 BTC-belønning for deg selv, oddsen for at dette faktisk inntreffer er praktisk talt null - noe som gjør bassengsamarbeid praktisk talt til den eneste måten å konkurrere i 2019 og utover. Selv om mikroinntjening er den enkleste metoden å tjene Bitcoin, er det sannsynligvis også den mest tidkrevende av alle metodene som er diskutert, spesielt når man tar i betraktning hvor mye penger som skal tjenes. Du kan beregne lønnsomheten din ved å bruke en mininkalkulator for Bitcoin. I 2019 kunne du ha brukt en standard datamaskin med flere kjerner for å tjene omtrent fem dollar per dag. Vi har som regel bedre å bare investere i et indeksfond som jeg vil snakke mer om senere. Dessuten kan det være flere mangler som gir ønsket resultat, eller det kan være ingen (i så fall prøver gruvearbeiderne å prøve, men med en annen blokkeringskonfigurasjon). Én ting disse kartene, og nettsteder som lover deg god avkastning, ikke forteller deg er at vanskeligheten med gruvedrift stiger når du gruver mer krypto. Under gruveprosessen jobber folk for å verifisere transaksjoner og sikre deres nøyaktighet.

Mye av maskinvaren som ble brukt i de første dagene, er ikke lenger relevant for bitcoin-gruvedrift; det er rett og slett for tregt.

Gruvedrift Maskinvare

Etter det må du legge til en ‘arbeider. For de fleste er ikke husbrytning lønnsomt, skybryting er en risiko som gir liten avkastning, og spesialisert gruvedrift er utilgjengelig. Betaling skjer fra bassengets saldo og en gruvearbeider kan ta ut pengene sine umiddelbart. Imidlertid, hvis du virkelig kjenner denne nisjen og har anstendige skriveferdigheter, kan du faktisk tjene penger. Dette betyr at markedet er oversvømmet av nyskapende tekstforfattere som rett og slett gjenoppretter innholdet som bidrar til forringelse av kvaliteten. Denne prosessen blir noen ganger også referert til lotteri fordi denne prosessen med å vinne nye mynter skjer basert på gjetninger som gruvearbeidere gjør. Denne bransjen utgjør over 50% av trafikken på ledende Bitcoin nettsteder i dag.

Kraftbesparelser førte til utviklingen av gruvebedrifter og Bitcoin-gruveindustrien som den er kjent i dag, der Bitcoin gruvekraft styres av en gruvedrift noen mer kjent som Bitcoin-kartellet. Hvis flere gruvearbeidere blir med, vil det bli vanskeligere å løse problemet; hvis mange av dem går av, vil det bli lettere. Dette fordi hvor mye penger du tjener basert på verdien av bitcoin egentlig avhenger av hvor mye bitcoin du har i utgangspunktet. Gruvedrift er en populær måte å tjene BTC på, men er det å investere i gruveutstyr verdt det? I hovedsak er Bitcoin-gruvedrift prosessen med å løse en serie ligninger som deretter blir lagt til en blockchain. Så la oss se på hvordan det spiller ut for gruvearbeiderne. 05, noen betaler over kr1.

Forfatteren eier ikke, og har heller ikke tenkt å eie noen cryptocurrency eller andre kryptokokere, verken lange eller korte. Du kan mange arbeidere på en gang, og individuelle bassenger vil ha sine egne instruksjoner om hvordan du kan skape arbeidere. Hvis et kommandolinjegrensesnitt er for komplisert for deg, kan du bruke EasyMiner, som fungerer som en innpakning for CGminer eller BFGminer-programvare og kan brukes til både solo- og bassenggruvedrift.

Som En Investering

Denne videoen hjelper deg med å forklare prosessen med bitcoin-gruvedrift mer visuelt: 3209 KWh, ville du ha et underskudd på kr224. Amazon.com: utrolig forex trading software, jeg byttet nå til å leve på tre forskjellige kontoer og gjør 20% konsekvent hver dag. Som et resultat er det en detaljert liste og bekreftelse av hver transaksjon som skjer i nettverket. Dette stevnet er ment å holde Bitcoin-brukere ærlige og ble unnfanget av Bitcoin grunnlegger, Satoshi Nakamoto.

En papirlommebok med en seddellignende design. Gruvearbeidere får betalt eventuelle transaksjonsgebyrer samt et "tilskudd" av nyopprettede mynter. Cryptojacking betyr å introdusere crypto mining-programvare på et målofferets datamaskin uten deres kunnskap, og dermed generere crypto for hackeren mens han stjeler prosessorsykluser og strøm fra offeret. Når du først starter med Bitcoin-gruvedrift, kan det være en utfordring å lære å sette opp et basseng og navigere gjennom innstillingene. Det er også verdt å huske at lommebokappene for mobile enheter generelt ikke krever at du laster ned hele blockchain. Med andre ord vil enheten betale for seg i løpet av et år. Nettverket velger med jevne mellomrom et forhåndsdefinert antall øverste innsatsbassenger (vanligvis mellom 20 og 100), basert på innsatsbalansen, og lar dem validere transaksjoner for å få en belønning. Du kan også utveksle Bitcoin eller et større cryptocurrency i mange andre varianter.

Pund synker av rapporter Merkel har avvist Johnsons Brexit-tilbud

For å kontrollere hvor ofte bitcoins genereres, krever nettverket gruvearbeidere å løse flere og vanskeligere problemer for å bekrefte transaksjoner - noe som betyr at gruvearbeidere må ha mer og kraftigere utstyr bare for å følge med. Kort sagt, crypto mining er en hobby som Joseph Wang, cryptocurrency investor og rådgiver i Hong Kong, ikke er lønnsom for den “vanlige” personen. Hvis du er kunnskap om Bitcoin, entusiastisk om cryptocurrency-bransjen generelt og villig og i stand til å dele kunnskapen din, kan du også tjene Bitcoin ved å gjøre det. Har du for eksempel planer om å bruke BTC-gruvepremier umiddelbart for å kjøpe ting? I dette eksemplet har banken all makt fordi banken er den eneste som har lov til å oppdatere hovedboken som holder saldoen til alle i systemet. Slushpool var det første gruvebassenget for Bitcoin som ble utgitt, og ble lansert helt tilbake i 2019 under navnet “Bitcoin Pooled Mining Server. En av ulempene er at du ikke har kontroll over Bitcoin du handler med, siden du ikke er eier av noen Bitcoin eller kontrolleren av den private nøkkelen.

Husk at det kan være veldig vanskelig å få disse enhetene i disse dager fordi etterspørselen er ekstremt høy. Hammerstone day trader, en mønsterdaghandler er underlagt spesielle regler, hovedregelen er at for å delta i mønsterdagshandel på en marginkonto, må den næringsdrivende opprettholde en egenkapitalbalanse på minst 25 000 dollar. 63 per dag i overskudd etter at disse strømkostnadene er tatt ut. Husker du da vi snakket om utgiftene og kostnadene ved bitcoin-gruvedrift, og et annet alternativ som senker den prisen?

 • Du kan se på selskaper som lager ASICs gruvearbeidere eller GPU gruvearbeidere.
 • Dette tallet startet på 50 bitcoins tilbake i 2019, og det er halvert hver 210 000 blokker (omtrent fire år).

Hva Er Bevis På Arbeid?

3% av den globale hasjkraften, men de laveste gruveavgiftene på 0. Hvis du er den første Bitcoin miner9 som gjør dette, vinner du blokken og 12. Bortsett fra det, fungerer faktisk Bitcoin ganske annerledes, og det er faktisk ganske genialt når du først kan få hodet rundt det. Hvis du vil følge med på nøyaktig når disse halvingene skal skje, kan du konsultere Bitcoin Clock, som oppdaterer denne informasjonen i sanntid. Selv når du legger mer vekt. Dette er en måte nøyaktigheten til blokken blir bekreftet.

Hvis du tenker på å starte gruvedrift, bør du konsentrere deg om følgende parametere under valget: Det er ingen snarveier i denne prosessen, som bare kan løses med rå datakraft. Oftest vil store gruvedrift bli satt opp i land der strømkostnadene er lavest - for eksempel Island, India og Ukraina.

Et bevis på arbeid er et stykke data som var vanskelig (kostbart, tidkrevende) å produsere for å tilfredsstille visse krav.

Kjører en signaturkampanje i Bitcoin Talk forum

For øyeblikket er svaret “ja. Hvorfor å handle "end-of-day" -strategier vil forbedre resultatene dine, basert på svinger før den første handelen valgte jeg et 14 pip mål og 8 pip stop loss. Dette er den enkleste måten hvis du planlegger å kjøpe og holde på bitcoin. Programvaren for bitcoin-gruvedrift er kjernen i vellykket cryptocurrency-gruvedrift fordi den ber maskinvaren om å gjøre det harde arbeidet, og passerer langs transaksjonsblokker for å løse.

Eur/usd1.0977 + 0,0002 (+ 0,0220%)

Faktisk er antatt forsøk på å finne riktig nøkkel omtrent 1. Siden denne teknologien er tilpasset spesielt for oppgaven med bitcoin-gruvedrift, presterer den vanligvis mye bedre enn CPUer og GPUer. Hvordan gruves Bitcoin-kontanter? Én Bitcoin miner4, Eric, har vært bitcoin-gruvedrift siden 2019. Selvfølgelig vil de større blokkene kreve mer datakraft og i forlengelse av mer investering for å bli utvunnet. Samme med mange andre kryptokurser som fulgte. Det er ikke mer effektivt når det gjelder aksjehandel, og det er ikke effektivt når det gjelder krypto.

Men selv om du klarte å oppnå 1000-premien hver gang i hele 24 timer, vil du fortsatt tjene bare 0. 8 beste cryptocurrency gruvedriftverktøy for linux, som gir deg en fin oversikt over statistikken din, og også et grovt estimat av utbetalingene dine:. Heldigvis fungerer nøyaktig det samme konseptet bra med Bitcoin. 088 kWh per januar 2019. Når du velger et basseng, må du huske å vurdere hvor stort det er, hvor ofte finner de en blokk, hva er utbetalingsstrukturen deres, hvilke gebyrer tar de og hva slags statistikk de gir. Disse digitale pengene bruker kryptering for å gjøre trygge og sikre transaksjoner umiddelbart fra hvor som helst i verden. (Jeg tror at det er verdi av krypto, hvis regulering tillater det, så jeg kommer til å fortsette å legge et beløp i at jeg er villig til å tape :) Å sørge for at gruve riggen alltid lever opp til potensialet, kan være en tidkrevende satsning. Kyndige lesere av gårsdagens artikkel, De åtte mest populære transakttypene for cryptocurrency er ikke det du forventer, kan ha lagt merke til en viktig utelatelse:

Det er mange populære gruveprogrammer, så det er viktig at du gjør forskningen før du laster ned den. Merk at ved å bytte til en annen gruve rigg, vil resultatene variere, men bare litt. Hvis de siste 2019-blokkene ble oppdaget på mindre enn to uker, økes vanskelighetsgraden.

Nicehash er et virkelig godt alternativ til det ovennevnte.

Anarkisme Og Libertarianisme

Vårt første mål var å lage en 'sett den og glem den'-app for alle å gruve de mest lønnsomme myntene. Det er vanskelig? I følge forskning fra Cambridge University, mellom 2. Takket være det høye prisnivået, har Bitcoin gitt noen utrolige gevinster for investorer som fulgte denne strategien tidlig. Du kan heller ikke bare bruke samme ASIC for alltid, siden lønnsomheten din vil synke over tid. Som vi uttalte tidligere, er dagshandel og beholdning ikke for svakhjertede. Hvis du bruker GPUer og FPGAer, er det nødvendig med en vertsdatamaskin som kjører en standard bitcoin-klient og gruveprogramvaren. Tredjeparts internettjenester kalt online lommebøker tilbyr lignende funksjonalitet, men kan være enklere å bruke.

Det er like risikabelt å kjøpe bitcoins med håp om at verdien stiger.